David's mom:Scuze pentru cuvantul "axa"!

David's mom:Scuze pentru cuvantul "axa"! | Autor: getagavry

Link direct la acest mesaj

Se pare ca am folosit un cuvant cam nepotrivit. Sorry! Ceea ce as dori sa aflu este daca undeva, pe traseul Piata Unirii - Piata Romana - Casa Scanteii exista vreo gradinita sau cresa, la care sa-l inscriu pe baietelul meu care are aproape 2 ani. Intrucat perspectiva de a recurge la serviciile unei bone nu ma incanta deloc, in lipsa unei gradi./ crese decente, alternativa ar fi sa-l duc la bunici, undeva la 300 km de Bucuresti.

Timpul trece si devin cu fiecare zi tot mai nelinistita in legatura cu "viitorul" puiului meu, sentiment pe care probabil ca l-ati avut multe (multi) dintre voi inainte de intoarcerea la serviciu.

Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

daca nu ti este departe alba iulia, citeste subiectul lui Ruse despre crese particulare...acolo sunt niste informatii care te ar putea ajuta
succes

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Initial creeata de getagavry

Timpul trece si devin cu fiecare zi tot mai nelinistita in legatura cu "viitorul" puiului meu, sentiment pe care probabil ca l-ati avut multe (multi) dintre voi inainte de intoarcerea la serviciu.

Daaaa, bine zici.

Geta, in apropiere de Piata Unirii exista cresa de pe str. Oitelor. In zona Piata Romana nu exista crese, iar pe la Casa Scinteii...aici nu mai stiu.
Avind 2 ani, baietelul tau ar putea merge la o gradinita particulara. Sint multe pe traseul descris de tine. Uita-te un pic pe www.gradinite.com si pe www.gradinitebucuresti.ro , vezi daca-ti convine vre-una.
Mult succes!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput