Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40
Raspunsuri - Pagina 7
Mishulina spune:
Buna dimineata,fetelor si aveti dreptate! Cred ca era din cauza somnului,eu si asa am probleme cu el si dorm agitat dar in dimineata aceea m-am trezit de 4 ori in 3 ore!
Irina si la mine e prima luna de temperaturi luate sistematic si prima luna de fertility dar sunt tare stangace,cred ca va iesi un grafic "dintii babei" ![]()
Motzunicule
sa te auda Dumnezeu,mi-au mai spus si altii lucrul asta si parca m-au convins si pe mine sa cred desi eu sunt cam "fripta" cu sperantele desarte....Om vedea!
Ina
jane04 spune:
Fetelor hai ca am venit si eu cu vesti!Mi-am facut un test azi dimineata ( nu prea aveam din ce ca nu ma taia pp, cred ca am mai fost peste noapte...
) si sa vedeti: prima liniuta s-a facut roz repede si a doua abea o distingeai dupa 7 min. Dupa o jumatate de ora se vedea si a doua dar mai pala.
Ce ziceti sa ma bucur sau nu ? Sotu zice sa ma duc azi sa-mi fac testul la sange ca nu-si face iluzii ( saracutul).Mentionez ca sunt in a 4-zi de intarziere a CM.
Va pup.
Alexia27 spune:
Jane, cat te inteleg cu emotiile! Mai acu o saptamana eram si eu turtita de asteptari si emotii! Fugi la intepat si sa fie cu okisori!
Mishu, lasa ca nu-i bai cu graficu. Important e sa vezi cand e ovulatia, ca eu m-am linistit cu graficele. Adica am avut trifazic de fiecare data si nika. Daca e bebe, e si cu "dintii babei"![]()
Eu am rezultatele la analize si la infectioase (chla, myco, urea, toxo) sunt negative, doar Candida mi-a iesit. Nu am nici un simptom, voi ce ziceti, sa fac sau nu tratament? Si in ziua 2 de CM am facut FSH = 6,87 si estradiol = 53., pentru rezerva ovariana. Cred ca-i bine, nu?
Pup fetele dulci
Irina71 spune:
Bravo, Jane !! Felicitari !! 

Vad ca la munte situatia e (dublu) roz ... ![]()
Aici la mare, situatia sta asa : test Ozone facut dimineata, POZITIV. Dar ... a doua liniuta e mai pala. Si .... ce credeti ?!! In loc sa ma bucur, m-a cuprins fratilor o panicaaaaaa ......daca o fi extrauterina, ca nu se vede bine a doua liniuta ?! Aoleu, si am ridicat greutati (chiar si aseara), am facut curatenie generala .... ii mai astept si pe ai mei cu tot familionul sa vina la mare = agitatie, bagaje, cazare, etc. 

Parca m-am tampit de tot, am o stare ..... nu stiu ce naiba sa fac, sa le spun sa nu mai vina ? Sa nu ma mai duc eu cu ei la hotel ? Sa nu ma duc la plaja ? Deocamdata nici la sot nu i-am spus, fierb singura pe aici, doar voua va spun.
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
jane04 spune:
Irina ti-am spus eu ca facem chef si la mare si la munte ? Ma bucur mult pt. tine !

.
Vezi cum suntem noi stresatele? La amandoua este pala a doua liniuta.
Vezi ca ti-am trimis PM cu mailul meu. Acu ce facem ? Mergi sa faci test la sange sau mai bagi teste de urina maine ?
Apropos: si eu am carat zilele astea de mi-au iesit ochii !
Eu cred ca ma duc sa fac un test de sange ca nu mai am rabdare !
M-ai speriat cu extrauterina !
Sper sa fie bine la amandoua !
Te pup si sa ne spui ce faci !

Adriana mica spune:
Felicitari Jane si Irina. Haideti, fetelor, pastrati-va calmul, ca e de bine. Nu va pot da un sfat, dar daca as fi in locul vostru as zbura spre cabinetul medical sa imi fac un test de sange. Apropo, va rog, nu puteti aranja cumva ca drumul de la Brasov la Constanta sa treaca prin Bucuresti?
Salutari si sa auzim numai de bine
AdrianaB
Catrinel_17 spune:
Jane si Irina, eu zic ca e de bine!! Chiar daca e pala liniutza, cred ca e de bine!!!!!!!!!!! 
_
"After all, tomorrow is another day!!"
andicu spune:
Buna dimineata fetelor! AM venit sa va intreb daca ma primiti inapoi?
. Sarcina mea s-a dovedit a fi DIN NOU (dupa nici 8 luni)extrauterina.Asa ca pana sa ma dezmeticesc saptamana trecuta,miercuri, m-am dus la Bucuresti sa ma lamuresc (la prof Crisan, Maternitatea Bucur)si m-am trezit internata. Noroc ca de data asta m-au operat laparoscopic si mi-am revenit mai repede, dar tot 5 zile am stat in spital
.
Acum am ramas cu o singura alegere inafara de adoptie,FIV.
.Se pare ca si trompa cealalta era bolnava si chiar daca mi-a salvat-o partial, nu mai poate fi folosita pentru ce vreau eu...Asa ca, revin printre voi, poate mai rar in urmatoarele zile, ptr ca sunt slabita si mai am usoare dureri din cand in cand, dar macar cu speranta ca din toamna, pot incepe sa sper ca poate-mi da si mie Dumnezeu un copil, considerand ca am suferit destul intr-un an si inainte sa implinesc 30.
Sper ca voi sunteti itoate bine si optimiste si Irina- sa dea Domnul sa fie bine, ai grija de tine si chiar daca nu esti inca sigura,menajeaza-te, ca e perioada cea mai importanta !!
Va pup pe toate celelalte si mai vorbim! 
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Irina71 spune:
andicu, 

Cuvintele sunt de prisos .....
Nici nu-ti dai seama ce morcov mi-ai bagat ... pentru ca, chiar la tine m-am gandit, ca si tie tot pala ti-a iesit a doua liniuta !
Si ai mai facut si bhcg-ul din sange si ti-a iesit bine, chiar ai repetat analiza. Ce Dumnezeu, chiar nu exista o metoda avansata de depistare a extrauterinei in faza incipienta (sa se poate rezolva doar cu antibiotic), trebuie sa astepti pana se vede la ecograf, cand de regula e prea tarziu ?! ![]()
Sunt total socata si suparata pe faza asta. 

Te imbratisez, scumpa mea, si sper ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste asta ! 
Eu sunt aici, in caz ca ai nevoie de un umar ! 

Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
jane04 spune:
Andicu:Imi pare ff rau pt ce ti s-a intamplat!

Sper sa-ti dea D-zeu putere si sanatate !Pana la urma o sa fie
o sa vezi !