Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Relya, cu siguranta sanse sunt. Foliculul e intr-adevar fff bun. Iar exemple de sarcini la un endometru de 6, avem suficiente. Deci.....Doamne ajuta! Iti tin pumnii.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Iepurila: Scuze , dar am tras si eu o portie de ras acum... Am citit in fuga ce ati mai scris in week-end ( ca sunt la scarbici ) si cand am vazut de liniiiutaaa.... mi-a sarit pulsul! Chiar ma gandeam cum de esti atat de calma ... Scuze , dar ma-m gandit la ce e mai bine ! Te pup !
PS:As fii vrut sa am dreptate !
si iti tin pumnii !

Mergi la inceput

Iepurila: Scuze , dar am tras si eu o portie de ras acum... Am citit in fuga ce ati mai scris in week-end ( ca sunt la scarbici ) si cand am vazut de liniiiutaaa.... mi-a sarit pulsul! Chiar ma gandeam cum de esti atat de calma ... Scuze , dar ma-m gandit la ce e mai bine ! Te pup !
PS:As fii vrut sa am dreptate !
si iti tin pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Catalina si Iepurila multumesc mult pentru raspunsuri.
Acu insa am realizat ceva :
Copilul meu a facut oreion. Iar eu , din pacate , nu am avut in copilarie.
Prima zi a lui de oreion a coincis cu prima mea zi de CM.
Daca fac si eu ? ...Perioada maxima de incubatie pt oreion e de 21 zile. Deci inca ...tremur !
N-am crezut ca ajung sa spun ...dar sper sa nu fi ramas gravida !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor! Eu...in ziua a 6-a si am inceput tratamentul cu Prednison si regimul fara sare .Daca nici asta nu da rezultate ma mai asteapta o serie de perfuzii si tare nu as vrea...
Iepurila pupa-l pe Bubu e mortal!
Jane,Relya va tin pumnii sa fie cum vreti voi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Relya, nu se poate afla cu niste analize de singe? In a cita zi esti?
Iepurila, delegatie usoara!! Zi si mie cine-i Bubu? (adica ce-i…)

Eu sunt in a treia zi de ciclu, trebuie sa iau de azi Clomifen. Am niste emotii cit casa, nu stiu de ce. Si vineri ma duc la prima monitorizare si zau daca nu-l intreb concret dimensiuni, etc si mi le scriu pe ceva. Stiu ca o sa fiu super iritabila (deja sunt, ), sotzul meu „abia asteapta“, saracul de el.

va pup!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Simt ca trebuie sa va impartasesc si voua experienta mea cu testele de ovulatie:
Am un ciclu "ceas" de 28 zile cu ovulatie la 14 zile (asta mi-am dat eu seama in timp dupa mucus) confirmata de testele de ovulatie luna aceasta. Din cateva investigatii medicale stiu ca nu am probleme endocrinologice.
In aceeasi zi, din aceeasi proba de urina am facut testul "Intim" (aprox 40000lei) si testul "Dr Sigur" (aprox 100000lei) - au iesit ambele CLAR pozitive, pe cand testul (casetuta) romed (aprox 100000lei) a iesit CLAR negativ. ATENTIE! A nu se deduce ca testul romed nu este bun! Sunt sigura ca este, dar nu pentru mine sau poate lotul respectiv a fost compromis... Am incercat toate cele 3 teste pentru ca sa stiu in continuare de care sa cumpar.Va sfatuiesc si pe voi sa folositi in paralel mai multe teste. Daca il gaseam si pe al 4lea il incercam si pe el :) Am mai scris eu aici ca incerc de vreo 4 luni sa raman insarcinata si nu reusesc. Daca nici in urmatoarele 2 luni nu reusesc o sa fac analize amanuntite.
Din pacate nu am luat in consideratie sfatul cu din 2 in 2 zile si am prestat in fiecare zi. :(

Sper ca va este de folos ce v-am spus si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Relya wow. Chiar nu stiu ce sa zic. Doar ii urez sanatate puiului tau.
Jane, ce n-as fi dat si eu sa ai dreptate. Dar toate la timpul lor.
Catrinel Bubu e un motanel tare alintat care ne mai lumineaza zilele si ne mai ia din energiile negative. Iti doresc bafta multa luna asta si sa ne spui ce gasesti la eco.
Mishulina, s-a marcat. Si una si alta (Roza plus pupatul)

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Mishulina :Iti tin pumnii cu tratamentul. Sper sa n-ajungi la perfuzii ca sunt tare nasoale !
Iepurila:Drum bun in delegatie!Sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hello fetele
Dana p., sa vii de la Bucuresti cu vesti bune, da ? Tin pumnii !

Iepurica, mortala faza cu motanul. Si eu ador pisicile, dar n-am avea cu cine sa o (il) lasam cand plecam de acasa.

Catrinel, asa sa faci, sa intrebi. La noi in Ro iti spune dimensiunile de la foliculi, endometru, etc. Doar nu s-or ofensa ca intrebi ceva ce te priveste pe tine direct, la urma urmelor e organismul tau.

dananita, multumim ca ne-ai impartasit experienta ta.

Eu azi ziua 43, 14 DPO, temp e 37.1, cu 0.2 mai mare decat ieri. Mi-am cumparat deja un test de sarcina Ozone. O sa-l fac maine dimineata, daca nu cumva o sa ma trezesc ca temp. va scadea drastic, ceea ce inseamna ca nu e cazul sa stric testul degeaba (vin rusii).
Simptome n-am de nici un fel ,nici de rusi, dar nici de bebe.
Pup toate fetele.

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput