Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Mishule please, stiu ca tu iei Maca ,cum stai cu temperaturile? Ale mele sunt f.mici,ziua 9-36,6;10-36,4;11-36,2;12-36,4; azi ziua 13 (doar maca, fara BU)-36,5...simt ca ovarele lucreaza...slabe intepaturi si chiar imi simt corpul ca ar fi la ovulatie dar cu temperaturile astea ce sa mai cred?Pot sa am ovulatie cu temperaturi asa mici? Sa fie de la maca...de la faptul ca sunt in prima luna dupa sarcina pierduta si organismul nu este pregatit... sau de la BU?(desi BU am luat in fiecare luna pana sa raman si aveam temp.OK si ovulatie in fiecare luna)
Stie cineva sa-mi spuna ce se intampla? fetele.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Pupci la toate fetele,sper ca ati avut un week-end (cel putin) linistit.
Iepuricule ai prins ceva? Daca dai de pestisorul de aur ai grija sa nu-l haleasca Bubu ! ca am si eu o vorbulita cu el....
Mihaela,iti raspund la "Naturiste" ca aici suntem un pic "out of topic",OK?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laura Ioana si Mishulina
Eu sper ca atunci cand ma intorc sa va dau si eu vesti bune despre mine dar sa vad si noutati bune pana ma intorc aici.
Eu tot deschid capitole aici ca am vazut ca Astery a tot deschis capitole aici si a ramas si ma gandesc ca poate se ia si la mine. Promit ca dupa ce raman nu mai deschid capitole aici ca sa mai ramana si altele.

Va pup pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dana curaj,iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune,ridicatoare de moral...Ia un si sa te intorci cu bine! Pe noi tot aici ne gasesti....Sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetele si va pup pe toate!Ce harnice sunteti, vad ca ati scris mult in week-end!Eu am fost plecata.
Dana:Si eu iti tin pumnii.Sa vii sa ne spui ca totul a fost bine. Bafta!
Mishulina:Succes cu tratamentul!
Iepurila:Citesc eu bine , sau a fost totusi si a doua liniuta? Este un semn bun , zic eu!Ai prins pestisoru ? Si eu am fost la pescuit saptamana trecuta si am vazut multe berze...Te pup si vino cu liniuta (a doua) mai vizibila !
Denisa si Utocatalina :Multumim mult pt. incurajari , sunteti niste dragute ca va mai ganditi si la noi.

Fetelor eu am 2 zile intarziere , cu un test negativ joi , asa ca nu ma mai hazardez, mai astept 2-3 zile ca sa nu mai stric teste degeaba.
Va pup pe toate si tin pumnii fetelor care au interventii la dr. zilele astea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Jane pupici...ia zi ce test ai facut?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata gagici
Jane esti tare dulce. M-ai facut sa zambesc chiar de luni de dis de dimineata. Da era si o a doua liniuta, doar ca testul era de ovulatie nu de sarcina. Si as fi vrut ca macar la astea sa imi iasa si mie a doua liniuta ceva mai accentuata. Dar de se pare ca va trebui sa lucrez putin la ovulatie.
Tu hai mai repede cu testul ala pozitiv ca nu mai am rabdare.
Mishulina, am prins un pestisor mic, mic, cam cat degetul mare de la mana. Nu stiu ce rasa, ca arata ca un guvid. Si gata. Si bineinteles ca i l-am adus la Bubu, ca re s-a speriat ca un prostanac. Petele dadea din coada si Bubu facea cercuri cercuri in jurul lui, cu spinarea incovoiata, si sarea mai rau ca o capra.

Fetele, eu maine dimineata plec in delegatie pana joi seara, asa ca daca nu mai apuc sa va scriu azi sa stiti ca am sa ma gandesc la voi, si am sa va tin pumnii stransi. La intoarcere sa va gasesc gravidute.
Pupici
Dana tinem pumnii la fata.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Utocatalina:Am facu un test barza acum 4 zile.Dar a fost complet negativ .De atunci tot astept rusii, dar vad ca nu vin.Cosuri , dureri de spate am , dar ... Tin sa mentionez ca de la ovulatie am avut dureri constante de burta si un soooomn...Dar nu mai stiu ce sa mai zic . Tu ce simptome specifice ai avut inainte sa afli (daca ai avut )?
Mersi mult si sanatate la bebel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Dragele mele,
In sfarsit am reluat monitorizarile ( dupa mai bine de jumatate de an de pauza) si iata ce am aflat :

veste buna : folicul de 19 m pe ovarul stg ( ala ce ma intereseaza )
veste rea : endometru de 6 mm.

Monitorizarea a fost facuta in ziua 12. ( desi daca socotesc bine ...era ziua 13 )
Prestare a doua si a treia zi dupa monitorizare. ( ca n-am avut cum in rest )

Ce credeti fetelor , am ceva sanse? medicul mi-a spus ca daca nu raman luna asta de luna viitoare trecem pe menogon ...Ma cam sperie chestia asta.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Jane eu am avut o scurgere maron in ziua 25..foarte putina...citeva pete...nas infundat, insomnii noaptea, pp des, si teste pozitive din ziua 11 de DPO...in ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina, faceam deja testul de singe B-HCG, pozitiv...sper sa fie de bine si la tine intirzierea asta..
Relya ai sanse..nu vrei dupa ovulatie sa iei utrogestan pentru endometru? Tania tot asa mic il avea si a bagat utrogestan dupa ovulatie si s-a lasat cu bebe!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput