Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Raspunsuri
Laura Ioana spune:
Dana, mercic mult pt detalii.
Bafta multa si sa vii inapoi repede si sanatoasa!
Laura
Mishulina spune:
Buna,fetelor si bun gasit la capitol nou!
Dana drum bun si succes,iti tin pumnii ,sa ne dai vesti bune pe capitolul deschis de tine!
Laura sunt pe aici,imi fac curaj pentru tratamentul pe care il incep luni...
Motzunica
ce mai faci?
Iepurasule,esti ok?
MirelaV La multi ani,acum m-am trezit si eu,sper ca nu e prea tarziu...
Ina
Denisam spune:
fetelor eu va mai urmaresc inca, va doresc multa bafta, sa fitzi sanatoase si sa ramaneti cat mai repede si nu uitati, rugati-va si Doamne Doamne ne ajuta sa stitzi!
Numai bine si Doamne AJuta!
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
motzunica spune:
Mishulina, sint aici dar fara noutati, z.7 CM deci stau pe tuse deocamdata. Incerc sa fac o monitorizare luna asta, echo normal ca altfel nu avem
.
fata.
iepurila spune:
Si eu sunt pe aici, dar fara noutati. Nici macar nu stiu in a cata zi a CM sunt. Stiti deja povestea mea cu sangerarile (apropos s-au oprit de 2 zile). Azi am stricat un test de ovulatie, dar tare palida a adoua liniuta. Mi-ar fi trebuit o lupa. Si sapt viitoare plec in delegatie......
Denisa, eu una multumesc tare mult ca mai treci pe la noi si ne mai aduci o umbra de speranta. De Andicu mai stiti ceva? Ca tot am intrat pe la voi pe la mamici dar nu am vazut nici un post al ei.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Laura Ioana spune:
Ina, tinem pumnii stransi, stransi pentru luni. Luni dimineata cred ca sun si eu la clinica sa vad cum ma programez. Sora-mea e studenta in Bucuresti si voi sta la ea (cred ca trebuie sa stau mai mult pentru analize,nu?) si iesim sigur macar la un suc
Laura
utocatalina spune:
Buna fetelor
..Iepurica si eu astept un semn de a Andicu, dar nu stim absolut nimic...sper ca este bine si astept sa aud de ea...in alta ordine de idei, fetelor grabiti-va ca vreau ca luna iulie sa ploua cu gravide...nu as vrea sa plec in concediu fara sa aud ca foarte multe din voi aveti niste vesti minunate..asa ca la treaba!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ina, tinem pumnii stransi, stransi pentru luni. Luni dimineata cred ca sun si eu la clinica sa vad cum ma programez. Sora-mea e studenta in Bucuresti si voi sta la ea (cred ca trebuie sa stau mai mult pentru analize,nu?) si iesim sigur macar la un suc
Laura
Laura,ma bucur mult ca ai unde sta in Bucuresti,intr-adevar cred ca iti trebuie cateva zile,cat despre suc,abia astept!
.Iti tin pumnii la programare,sper sa fie cat de curand...Iepurasule
,cred ca esti derutata cu CM-ul asta al tau dat peste cap! Offf...Si al meu s-a "prostit" de tot,s-a scurtat la 24 de zile de la 26 si tine vreo 4 zile in loc de 7...
. Sper ce e de la stress si ca nu ramane asa..Cata,bine ai mai venit pe la noi,multumim de incurajari,ca prind bine.
Fetelor,daca mai aflati ceva de Andicu sa ne spuneti si noua ca stau ca pe jar....
Ina
MirelaV spune:
Mishulina, sarumana de urare. pupicei
Motzuniculeeee, unde esti?
MirelaV
pupicei pe burticei
iepurila spune:
Neata gagici.
Eu plec la pescuit. Sper sa prind pestisorul de aur. Bineinteles ca voi avea o singura dorinta si va fi facuta in mod colectiv.
Va pup si va doresc o duminica plina de liniste si vesti bune
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.