Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Multumesc de urare Motzunica!
Ce o face Catalina de nu ne zice nimic?!Eu cred ca are tripleti si nu a iesit inca din soc

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by motzunica

Mishulina, poti sa pui un praf de sare in mancare ca nu patesti nimic. Eu am mancat cu mai putina sare decat de obicei, dar de fel mananc foarte sarat.

Motzule sarumana mult de tot ca de 2 zile ma indop cu branza de "veci" si paine fara sare si nu le mai suport!!! Si asa mancarea fara sare e insipida dar nici asa...Mai rau e ca eu sunt hipotensiva si nu beau nici cafea (cum am fost sfatuita),acum nu mai mananc nici sarat si pe caldurile astea simt ca pic pe strada! Chiar vroiam sa-ti trimit un Pm in legatura cu "meniul"....
Catalina unde esti,cum e? Ai promis ca nu ne fierbi...
Miki Iris,bine ai venit pe la noi...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Anaa eu am ovare polichistice, amenoree secundara, anovulatie si mi s-a recomandat o laparo. De anu trecut de cand am descoperit asta, tot fug de aceasta operatie. De atunci schimb la doctori ... de o sa intru deja in Cartea Recordurilor.
Am ajuns acum la unul care a constatat ca numai la trompe nu s-a uitat nimeni. Deci este un cocktail de antibiotice (ampicilina, xilina si hidrocortizon acetat - care nu se mai fabrica - deci l-au inlocuit cu ceva) acst amestec se impinge (sub presiune) cu o siringa fara ac ... pe trompe. Este un procedeu de desfundare a trompelor. Pe mine m-a durut rau in stanga ... deci s-ar parea ca cea stanga a fost cu probleme. A doua instilatie nu va mai durea la fel. Se fac imediat dupa menstra, stai lungita dupa interventie, mi-e mi-a amortit si fatza de la nas in sus. Apoi 5 zile ... sangerezi usor si iei si antibiotic.

Ce m-ar enerva acum ... ar fii: sa nu ovulez luna asta, ca doar la palmaresu meu ...

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Mirona si ai voie sa in dupa instilatii in luna respectiva?
Eu la HSG am interzis in luna aia, dupa laparoscopie ca nu stiam cand vine CM si cand nu ca aveam sangerari din doua in doua saptamani.
Eu am avut prima sarcina oprita in evol.la 9sapt. in 2004, dupa HSG si laparo si spune ca e posibil sa se fi obturat trompele ca se mai intampla ca nu aveam destule.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Irina si Jane-brasoveanca mea FELICITARI! Ma bucur mult pt voi.! Sa aveti o sarcina usoara si niste bebei sanatosi, frumosi si norocosi!
Nu ne parasiti imediat, mai treceti si pe aici sa ne dati sperante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
As fi vrut eu sa nu va fierb dar nu a vrut forumul.
Ce sa va zic, sunt pe alta planeta. BHCg a iesit 467,77. Deci, da. Doctora mi-a zis ca crede ca e sarcina gemelara dupa valoarea aceasta dar oricum e mult prea devreme sa ne pronuntam.
Daca totul merge bine merg la echo abia de vineri intr-o saptamana si sper sa fie toate in regula.
Nu mai stiu cum ma cheama, daca chiar e real ce mi se intampla ... parca tot astept sa ma trezesc din vis.
Nu mi-am mai facut alt test de sarcina ca m-am gandit ca daca am facut testul de sange nu mai e nevoie - voi ce ziceti?
Nu ma mai doare burta asa rau, nici nu o mai simt asa umflata.
Nici nu am puterea sa ma rog asa cum ar trebui ca sa fie toate bine.

Cata, ai mare,mare grija de tine. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste toate hopurile.

Hai va pup pe toate,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

FELICITARI Catalina !
Sarcina usoara si BB-ei sanatosi, frumosi si norocosi !!!!

Utocatalina mamica si burtica ! Stai cumintica si va fi bine.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata tiza mea esti TARE....Ce ma bucur pentru tine! Felicitari din suflet! Eu si bebe suntem bine..stam in pat...pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetelor! Va pup pe toate si va multumesc pt. urari !
Eu am mai facut 2 teste azi dimineata si au iesit pozitive !
Azi sunt in al 9 -lea cer ! De la ora 5 AM m-am simtit fff rau , 1 ora si nu am mai putut sa dorm.Este posibil sa apara semnele atat de devreme ? Marti mi-am facut o programare la Dr. in Bucuresti .
Miki Iris: 12 teste ? Asa multe ? Pai ce sa faci cu atatea ? Sper sa nu le folosesti pe toate si primul sa iti dea pozitiv !
Pacienta , Mishulina ,MRL, Princess,Motulina si celelate fete ( sunt emotionata ...ma intelegeti)va pup pentru urari si va astept la gravidoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

-dutelor FELICITARI! Poate se ia si la noi mai repede...

MIKI IRIS multumesc mult pentru raspuns! Incepusem sa cred ca sunt invizibila...ceea ce nu m-ar deranja daca as avea mai repede...

all!

Mergi la inceput