Copilasi poznasi de ian-feb.2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Hello tuturor!

La mare a fost super! Ieri seara nu ma induram sa plec!
Am fost in neptun. Timp frumos, fara aglomeratie. De-eabia astept sa plecam iar! Arturicilor marea nu le-a placut, chiar s-au speriat ptr ca vineri seara cand am aj erau valuri maricele. Dar s-au jucat f frumos pe plaja, s-au balacit in piscina ce le-am achizitionat-o de acolo. Li s-au cam iritat ochisorii de la apa si nisip dar le-am pus picaturi si vad ca le-a trecut.

Hello tuturor!

La mare a fost super! Ieri seara nu ma induram sa plec!
Am fost in neptun. Timp frumos, fara aglomeratie. De-eabia astept sa plecam iar! Arturicilor marea nu le-a placut, chiar s-au speriat ptr ca vineri seara cand am aj erau valuri maricele. Dar s-au jucat f frumos pe plaja, s-au balacit in piscina ce le-am achizitionat-o de acolo. Li s-au cam iritat ochisorii de la apa si nisip dar le-am pus picaturi si vad ca le-a trecut.

(poze in albumul de 2005)

Cu ocazia excursiei la mare am reusit sa le elimin un somn!!

Ce frumos ca ati inceput cu gradinitzele!
Of, si pe mine ma tenteaza dar pana in primavara nu cred ca ii duc.

Va dorim concediu placut celor care urmeaza sa plece si celor ce au plecat !!!
Celor ce muncesc....spor la treaba!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Am aparut si noi !

Vineri seara am ajuns acasa, dar n-am prea avut timp de calculator. Am citit in mare graba ce mai faceti, dar trebuie sa mai citesc o data.

Mickyyy, felicitari!!! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte! E atata de frumoasa!!!! Tie, multa sanatate si refacere rapida! Pozele cu cele doua fetite sunt superbe!

Adriana si Gabi, concediu placut! Gabi, s-aveti parte de vreme buna!

Am fost 10 zile in Eforie Nord, cazati la o vila. Era aproape de plaja, cam la 200m (pe langa hotel Europa). In camera aveam frigider, aer conditionat (ceea ce ne interesa pe noi), TV, iar la un etaj era amenajata bucataria, iara importanta pentru noi, ca sa fac laptele pentru Clara. Singurul inconvenient, camera era destul de mica, atata ca stateam in ea doar cat dormeam.

Am prins vreme excelenta, doar intr-o dupa masa era innorat, dar ne puteam plimba pe plaja, si intr-o noapte a plouat, dar a doua zi se putea face plaja. Clara a fost fascinata de...nisip, barci si vapoare, de apa mai putin. Apa a fost destul de rece, ceea ce nu i-a placut (asa-mi trebuie daca am obisnuit-o cu apa de 37 grade), intra in mare, dar numai pe margine, cu apa pana la genunchi si n-a vrut sa se balaceasca in ea. Intra si iesea, facea ture nisip-apa. Cred ca nu-i placea nici instabilitatea ce ti-o confera valurile (nici pe cantar nu-i place). In schimb, turna pe ea apa cu galetusa - culmea, apa rece din mare, pe urma se tavalea in nisip. Era plina cu nisip din cap pana in picioare. Am facut castele din nisip, sute de forme, gropi in care sa-i ascundem picioarele. Mi-a placut ca nu era multa lume, plaja nu era deloc aglomerata. Cand trebuia sa plecam de pe plaja, de cele mai multe ori iesea scandal. Mancatul la restaurant a fost o adevarata incercare. Trebuia sa mancam pe rand, n-avea rabdare sa stea intr-un loc, fugea printre mese si se urca pe scaune. Intr-o zi am fost la delfinariu - delfinul jucaus i-a placut tare mult, dar leii de mare, nu prea (erau plictisitori), iar in alta zi, la acvariu. Aici incerca sa prinda pestii si pestisorii, era tare haioasa cum "vorbea" cu ei, parca le spunea "haideti aici sa va prind" si inchidea-desfacea pumnii.

La intoarcere, am stat o zi la Cheia, dar nu era vreme buna, ploua, asa c-am si plecat de-acolo.

Drumul m-a cam terminat, mi s-a facut rau de mai multe ori (in alte conditii nu patesc asa). Clara n-avea rabdare sa stea in scaunel mai mult de o ora, si "sarea" de colo-colo, pe langa mine, peste mine...

In we, am revenit la programul de-acasa , ca in concediu am dus-o taaaare raaaau: somn - mancat - plaja - mancat - plaja - plimbare - somn.

Trebuie sa-mi fac timp sa pun niste poze - am facut multe-multe.

Monica, spor la activitatile din casa!

Tatiana 9+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bine ati venit de prin vacante
am vazut pozicile cu Arturici si le asteptam si pe ale Clarei.

Micky, sa-ti traiasca mindretea, bine ca sinteti bine amindoua.

Monica, spor la treaba.
noa, voiam sa scriu mai mult, dar s-a trezit gogo.
o saptamina minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mie mi s-a pus pata sa ma mai tund, adica vreau sa fac o schimbare , dar parca mi-e frica. Nu stiu unde sa ma duc sa stiu ca ma aranjeaza asa cum imi sta mie bine, ca am si un par tare pretentios, nici drept, nici ondulat si scurt nu imi sta bine, lung m-am saturat eu.
Ce problema am si eu acum....

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Buna fetelor, va felicit pentru copilasii draguti pe care-i aveti.

Imi cer scuze anticipat daca am sa spupar pe cineva pentru ca am apelat la voi.

Pe forum-ul "Ajutor umanitatr" exista un caz (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738&whichpage=1" target="_blank">Suflet de copil - Andrei Oniciuc) despre o familie care a ajuns foarte sarcaca datorita faptului ca unul dintre copii este bolnav. In aceasta familie sunt si 2 gemeni de 1 an (fata si baiat), care sufera de pe urma saraciei.

Gandul meu este ca, daca aveti ceva lucruri ramase de la copilasii vostri si nu aveti ce sa mai faceti cu ele, poate doriti sa le donati acestor micuti.

www.cisst.org/ftp/gemeni.jpg" target="_blank">Poza gemenilor

Mai multe informatii la link-ul din semnatura mea.

Va multumesc.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Lucia, nu ne suparam, cum sa ne suparam???
Chiar o sa ma gandesc sa vedem ce putem da si noi.

Emily, unde esti, ca tu erai mereu prezenta!!!!

Albert e tot la tara, initial ziceam ca il luam duminica, dar cred ca il luam joi, ca nu am rabdare pana duminica. Am vorbit ieri cu el la telefon si si-a adus aminte de mine, il auzeam cum zicea "mama ?" "mama ?" ...ce dor imi e de el...abia astept sa il iau. Ziceam ca ma odihnesc acum, da de unde? Nu pot dormi bine de loc fara el.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor.Mai anim si eu putin subiectul.Cele mai multe dintre voi vad ca deja va faceti bagajele pt concediu,eu din pacate mai am de asteptat o luna pana termin cu toate examenele.Inca nu ne-am hotarat incotro plecam,sotul venise cu ideea sa mergem la mare la bulgari.Eu nu am fost niciodata ,voi stiti ceva despre asta?A fost vreuna din voi la mare la bulgari?
Copiii m-au innebunit cu energia lor,si mai nou am inceput si eu sa ma prostesc,mai jucam un fotbal,mai o fata ascunsa...Duminica am profitat de ziua frumoasa si am stat toata ziua in parc.Pacat ca nu ne-am dus la strand ,ca tare cald a fost.Insa daca ma duc cu ei la strand nu stiu ce ma fac cu Maria care inca nu vrea sa mestece asa ca de cate ori plec undeva trebuie sa ii fac piureuri si supite special pt ea.Mai e vreun copilas asa puturos ca fetita mea,care refuza mancarea nepasata?
Mikyy asteptam sa ne povestesti mai multe despre comorile tale,in limita timpului disponibil,bineinteles.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am mai intrat putin pt a va multumi Anca si Adriana pt urarile voastre si pt a -ti multumi Cristina pt aprecieri.

Monica nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu tunsul insa sa stii ca si eu am renuntat la parul lung pt ca de 11 ani de cand il aveam lung, ma cam plictisisem.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Mickyyy, frumoase fete si dragalase! sa fie sanatoase!!

Si eu voiam sa ma pregatesc pt. citeva zile de munte, dar vineri Erica a facut brusc febra. Simbata a ajuns aproape de 40 de grade, fara ca febra sa cedeze la antitermice intreaga dupa-amiaza, asa ca am facut impachetari cu scutec ud la greu pe fondul sonor al racnetelor copilului. Ieri au inceput scaune moi si dese apoi am primit unda verde sa dam antibiotic si, azi, dupa a doua doza, micuta e plina de bubite- cica reactie alergica la antibiotic.
Acum sintem in asteptarea dr. sa vedem verdictul.
Copilul nu maninca, nu bea lichide (era un vers popular: "nici nu bea, nici nu maninca, numa' fluiera si cinta")- fac si eu haz de necaz, dar imi vine sa ma sui pe pereti de ingrijorare!!!
Cum s-o determin sa pape si sa bea???- cred, totusi, ca e o intrebare retorica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Elena,ce are Erica?Ati trecut la regim /ce antibiotic i-ai dat?Cumva negram?[si Edi a patit-o de la el cand era mai mic.]Imi pare tare rau cand aud de bebi bolnaviori!Incearca sa-i pui in ceai sau in mucilagiu glucoza pulbere,il indulceste,e bun si impotriva deshidratarii,am vazut ca Edi bea asa cand e vorba de regim si mucilagiu...Multa sanatate!
Edi mai ia antibiotic dar scaunele s-au legat,am inceput cu alimente `noi`,acum ii curg si ceva mucuti ,sper sa nu raceasca!In rest,... ne facem planuri de vacanta ,chiar am emotii pt.Edi,prima lui vacanta!Sper sa ne descurcam si sa-i placa!Ei,dar mai sunt cam trei saptamani!
Tatiana,chiar-cum te-ai descurcat cu mesele Clarei?I-ai dat de la restaurant ceva/ciorbite in special?
Vacante placute,bafta la examene(cine mai are),spor la treaba(cui mai munceste).Dalia&Edi

Mergi la inceput