Copilasi poznasi de ian-feb.2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Firutza, i s-a prescris ospaxin (pt. ea e prima data cind ia antibiotic). Are rosu-n git. Am pus si eu glucoza in ceai, dar copilul asta nu vrea decit lapte. Azi nu i-am mai dat, ca m-am temut sa n-o apuce iar cu burtica. Ea ar vrea, dar daca tot nu bea nik, nu vreau s-ajunga la deshidratare completa. Aseara i-am facut laptele- praf- cu ceai de menta, dar n-a ajutat, ba dimpotriva.
Oricum, multumesc pt. grija, o sa pun ceva mai multa glucoza, poate mai dulce o sa bea.
Dimineata a mincat banana si mi-a zis si Anca sa-i mai dau, ca nu strica. Tot e ceva decit nimic.
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna si de la noi!
Sunt tare suparata: Sebi are eruptie de 4 premolari, e innebunit de durere si..... mananca NIMIC. Logic, este si deranjat la burtica si face si febra (pana in 38,5'). Este un cosmar!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost la dr si printre multe altele, ne-a recomandat peste 60 de plaji vara asta, asa ca de maine mergem la mare, la Modern. Se mai anunta cineva?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am scris ditamai mesajul si mi s-a sters!! .

Elena, imi pare rau de Erica!!!! Sa nu aiba ceva la stomac cum a avut Albert. Lui i-a trecut a doua zi dupa antibiotic. Asa a debutat si la el cu febra mare si scaune moi si ciudate. Ii trece!! Multa sanatate!!!

Mav de ce v-a recomnadat 60 de plaji? Si in ce consta plaja??? Ce ii face bine soarele sau marea??? Chiar sunt curioasa. E acelasi lucru daca sta la soare in parc, sau trebuie la plaja la mare??? Si cat sa dureze o plaja ca sa fie eficienta??/

Tatiana , chiar si eu sunt curioasa ce a mancat Clara la mare?? Mergem si noi saptamana viitoare si nu o sa am cum sa ii gatesc eu, nu ca s-ar omori dupa mancare gatita.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Monica ehei, ieri am vopsit in baie...o adevarata relaxare, azi continui.

Tania ai fost tare, eu una n-as fi rezistat in locul tau.Pupicei Clarei si micutilor

mav, firuta, Elena sanatate micutilor!!!

fug la treaba!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Monica, Emilly, multumim de urari!
A fost dr. si ne-a pus pe peritol. Antibioticul l-a scos complet, desi gitul arata rau. Ma rog sa nu mai faca febra! Cu burtica e bine, chiar am indraznit sa-i dau lapte, pe care l-a secat dintr-o sorbire.
Cu alergia ma ingrijoreaza acum, e toata plina de bubite si e umflata la fata. Sper sa-si faca peritolul efectul rapid!
Dr. ne-a mai spus ca felul in care a aparut iritatia poate duce cu gindul si la o boala de natura virotica. Trebuie sa asteptam sa vedem despre ce e vorba.
Eu inclin sa cred ca e alergie, Erica are un teren atopic, deja era "inflorita" pe picioare si pe fata de mai multe luni si cam am grija la ce chestii noi o expun, desi nu poti s-o pazesc de prea multi factori externi.
A mai observat dr. si mersul cam "spasmic" al fetei si a zis ca facem o vizita la ortoped in viitorul apropiat.
Vreau sa va intreb daca mai e vreun poznas pe-aici care merge tinut cu hamul sau neaparat de minuta, ca pe fiica-mea n-o pot lasa inca de capul ei- cade dupa citiva pasi.
Na! M-am plins destul?

Sanatate la puii bolnavi si mav, subscriu la intrebarile Monicai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna fetelor,

De duminica nu am mai reusit sa intru pe forum, se incarca ffff greu pagina si nu am reusit sa scriu nimic.

Elena dr. nu ti-a dat nimic pentru alergie . Stiu ca se da Claritine. Eu zic sa incerci sa-i dai multe lichide sa nu se deshidrateze. Sanatate multa.

Noi suntem cu multe, multe bubite. Avem bubite in cap, pe pleoape, in ureche, pe putzurel, in buric , in fundic. intre degetele de la picioare....... Cu mersul la mare stam in cumpana, sa vedem daca ne da unda verde dr. vineri.

Va pup si multa sanatate celor mici ... si normal si celor mari.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Cu mesele n-am avut probleme (in afara de faptul ca in primele doua zile n-a mancat doar fructe, nici lapte nu i-a trebuit).
Dimineata si seara ii faceam lapte cu cereale. Pentru micul dejun am dus cu noi zacusca, pateu, conserva de peste, cascaval. Cand avea chef mai manca paine cu ceva. La pranz mancam la restaurant. Alegeam mancaruri care se "vedeau" din ce-s facute: peste prajit sau cu sos, pulpa de vita, piept de pui, ficat de pui. Ca supe, supa de pui, peste sau vita sau ciorba de burta. La pranz nu prea vroia sa manance, de obosita ce era, asa ca mergeam cu castronele dupa noi, iar dupa masa, dupa ce se trezea, manca foarte bine. Pe plaja, ii dadeam fructe. Seara mancam pe terase (pizza, mamaliga cu branza si smantana) sau in mers (mancaruri nu prea sanatoase, dar acolo "mi-am permis" sa mananc o saorma sau un kebab, ca atare mi-a si aparut un "colacel" de toata frumusetea, acasa prefer sa mananc fructe). Ii mai dadeam si iaurt cu fructe. Mesele n-au fost diferie de cele de-acasa. N-a avut probleme cu stomacul si scaunele au fost normale.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!!!

Emilly, ce harnicuta esti!!! Spor la treaba in continuare! Cred ca te ajuta cu mare placere si Ilinca, nu?

Cristina, sa speram ca Dragos se va face bine pana plecati! Poate "ne vedem" pe msg, doar ca acum, ca-i acasa, Clara nu prea ma lasa la calculator.

Tatiana 12+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tatiana te-am botezat scuze, vopsitul e de vina da...Ilinca ma ajuta cu drag, vopsesc cit doarme ea dar am cam terminat, am vopsit un dulapior, caloriferul si un picut usa, v-am zis eu relaxare totala, m-am jucat un picut cu culorile.

nani bun!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Monica, multumesc!

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Gata de azi voi fi din nou activa azi dimineata a plecat prietena mea si mama.Pe mama o voi mai vedea la anu prin vara cred.
Deci am ramas singurei

Emily , spor la vopsit

Multa sanatate copilasilor bolnaviori

Nu prea am apucat sa citesc cine stie ce, dar recuperez eu diseara.

Nu mai stiu cine intreba de Bulgaria.....eu am fost acum 5 ani 2 ani la rand la nisipurile de aur....am stat 2 sapt de fiecare data....preturile pe atunci erau super ....cu 700 de dolari 2 persoane ne-am lafait de-a dreptu..... e o statiune criminala dar mai mult ptr tinereii pusi pe distractie noi am fost in gasca 50 de persoane dar a fost de neuitat.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput