Vrancea ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Deci pina la urma Nicol nu mai pleaca la mare?! Mai faci si proba?sau din prima? O sa-ti placa,e talentata.
Iti trimit nr.meu pe PM, poate atunci cind esti in Focsani ne vedem 2 minutele,caci stiu ca timpul tau e pretios viitoare mireasa!
Ai mei incearca sa mearga la tara,desi nu stiu daca s-a deschis accesul.Apa s-a mai retras,dar e pina la briu si acum!Va mai dau vesti.
Va pup acum.
Unde mai sunt fetele noastre?????
Catalina, ROBERT si CATALIN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
DidiAlex spune:
buna fetelor,
imi cer scuze ca nu am mai scris..
am avut niste probleme de sanatate cu BB. maine ma duc la spital.
Am fost si in Koln plecati
Dana, nu stiu ce e cu dentistul, imi pare rau.
insa sunt terminata, ai mei in suraia sunt evacuati..unde Doamne nu stiu unde si nu vor sa plece. Sunt amandoi hipertensivi si in varsta.
Kata te rog mult mai scrie daca mai afli cate ceva!
Alex
Mult noroc!
sim spune:
Alex draga de tine, imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul tau. In urma cu o ora am vorbit cu Elena si era foarte suparata de ce aflase despre parintii ei. Imi spunea ca a ajuns apa pana la casa lor, iar legatura cu Focsaniul nu mai exista. Tot drumul este sub ape. Iarta-ma, nu vreau sa te sperii si mai tare. Din ce spun astia la meteo, abia de vineri se vor mai calma ploile, dar numai bunul Dumnezeu stie pentru cat timp.
Dana cred ca stii deja dar se circula foarte greu spre Focsani. Am auzit ca unul din podurile de pontoane de la Buzau a cazut, dar mai sunt 2 care rezista, insa nu e voie sa se circule pe ele deocamdata. Ziceau ceva la tv ca ar fi daramat podul de la Ramnicul Sarat...sper ca nu e vorba de cel mare de la intrare... Tare te-as sfatui sa mai ramai in Bucuresti pana se calmeaza apele...
Tocmai am vorbit cu parintii nostri si ne-au spus ca in seara asta vor mai da drumu la niste apa ca sa nu se darame digurile de pe Siret. Se pare ca apa va ajunge pana la (depozitul) "Onasis". E cumplit!!! Inca nu-mi vine sa cred ce se intampla! Daca mai aflu ceva, o sa mai scriu.
Dumnezeu sa ne ajute!
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
DidiAlex spune:
DA,
suraia e 100% sub ape. mi-au confirmat fratii mei. toata lumea din sat e la scoala si la magazinul cu etaj!
Doamne, da-le puterea de care au nevoie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Sunt alaturi de voi, nici nu vreau sa ma gindesc ca poate fi mai cumplit decit este...ofof!
Carmen,Ilinca
&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
iselin spune:
Salut fetelor. Nu am scris pentru ca suntem ingrijorati pentru acasa. Am inteles ca si in Vulturu e urat, rudele au dat drumu la animale si au plecat cu o masina militara la Focsani. Care Focsani e asa cum a spus Kata in Discutii generale.
Mi-au dat lacrimile. Ce se alege de casa noastra?
katalina spune:
Didi, ai tai sunt in siguranta?, ai aflat ce fac,unde s-au adopostit?
Asa este cum spune Simona, pe podul de la Rimnic nu se poate trece...asta am vazut la stiri(desi scria Buzau,erau imagini din Rimnic).Dana,vezi ce faci?! Mai asteapta pina vineri.
Doamne ce-o fi in noaptea asta...
Fetelor, va urez o noapte linistita.
De la o vreme, de cite ori ma uit la stiri ma apuca plinsu', numai nenorociri.Cind va veni si soarele?Bietii oameni.
Didi ,nu prinzi nici o TV din Ro?
Lorena, nu ai mai dat nici un semn demult, sunteti bine sper..
Flori,oare ce face, Adjudul este izolat, a cazut podul care face legatura cu Focsaniul.nu stiu care.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
[quote]Originally posted by motanik
Andreia, cine te-a suparat puiule?
[quote]
Iubita, nu m-a suparat nimeni, am pb, de sanatate. Sper sa fie ok...........
Mai fetele......asa de rau e in tara??? Eu zilele astea nu am timp nici sa respir si nu am citit decat acum ce a postat kata.......ingrozitor............sper ca voi si cei dragi voua, dar si restul oamenilor sa va aibe Dumnezeu in paza si sa treceti cu bine peste aceste incercari grele!
Pup
katalina spune:
Andreea, tu ce faci, ce probleme de sanatate ai, ai grija de tine.
Didi, ce faci cu BB miine la spital, asa am citit mai sus.Ai grija de pui.Sa ne dai vesti bune.
Carmen, multumim pentru ginduri.
iselin spune:
se poate vedea pe calculator Antena sau TVRinternational. Dar e jale. Mai bine nu vedeti.
pare o vreme de cumpana.
Am inteles ca in Focsani nu mai este paine si aproape s-a etrminat si apa.