Vrancea ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Nu poate fi adevarat ceea ce se intampla in tara.Sarmanii oameni!
Fetelor,va multumesc ca va ganditi la mine.Nu cred ca vom mai pleca maine spre Focsani.Dar ce facem noi daca va continua asa?Sunt foarte trista .Ma gandesc si la saracii oameni care trec prin asemenea clipe dar si la nunta mea..Nasii sunt din Piatra-Neamt,unde nu se mai poate ajunge dinspre Vrancea.Sa speram ca nu v-a mai ploua.
Cumnata mea sta in Mircesti,dar la ei nu au ajuns apa ca stau mai in deal.Copii lor au fost in tabara in Calimanesti-Caciulata,maine vin la Bucuresti cu trenul si nu cred ca vor mai putea pleca spre Focsani,vor ramane la ai mei.
Sunt alaturi de cei ale caror familii au probleme.Macar cu gandul.
Va pup pe toate si Noapte buna!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

neatza Doamnelor!
va multumesc mult de griji.
am avut o noapte de cosmar. Ai mei sunt bine. A intrat apa in casa. Nu au lumina, nici apa. insa au dormit acasa pt ca s-au strans mai multii.
Fratele meu i-a lagatura cu ei. printr-un mobil pe care il deschid la anumite ore fixate sa nu consume prea mult bateria.

Cat despre stiri, pot vedea observatorul pe net si TVR international, insa sotul meu mi-a spus ca ar ai bine sa nu ma uit la stiri ca e de groaza.

Imi pare tare rau ca nici nu am cum sa ii ajut sora mea este in Adjud iar fratele meu in Bucuresti.

la 9.30 ma intalnesc cu sotul la stipal pt BB meu. Sa speram ca e bine.

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Sunt alaturi de voi in amaraciunea care a venit pe capul alor nostri si a altor oameni de prin toata tara. Ma rog la Dumnezeu sa se indrepte lucrurile cat mai curand, desi cand te gandesti cati nevoiasi au de suferit. Din bruma cu care supravietuiau nu le-a mai ramas nimic...chiar te apuca plansul.

Am dat un link pe discutii generale care arata care este situatia de prin alte localitati mai de la munte, tot din Vrancea. Pentru cine vrea sa citeasca www.monitorulvn.ro/index.php?&omega=articol&id=8917" target="_blank">Din Monitorul de Vrancea

Alex sanatate multa copilasului!

Andreia, draga de tine, ce ti se intampla? Sanatate multa! Se vede treaba ca iar ne incearca o perioada din aia in care toate parca ni se intorc impotriva.

Kata aud ca apele se retrag in Suraia. Gazele au revenit in Focsani? Am citit ce scriai ieri despre isteria generala de prin magazine. S-au mai calmat oamenii? Prima furie e greu de stapanit, apoi invatam sa ne linistim si sa luptam cu situatia in care am ajuns.

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Fetele mele dragi,

Nici nu stiu ce sa va spun.
Mama mea care e o femeie tare si care ta intr-o localitate unde nu sunt indundatii si nu e pericol, era mai speriata ca niciodata.
Mi-a zis ca in tara e dezastru.

Ma gandecs ca voi aveti parinti, frati, surori afectati...ma rog pt voi si pt ei si sper sa fie bine, sa nu ne lase Dumnezeu acum ca prea am fost incercati..

Dumnezeu sa ne ajute!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Gazele,e posibil sa dureze 10 zile sa repare magistrala de la Golesti.
Marketurile sunt goale, aseara lumea isi umplea carucioarele cu mincare,conserve,preparate,apa minerala,luminari,baterii...
Lumea era cam speriata, bine ca viitura aceea nu s-a mai produs, era posibil sa raminem si fara apa si curent electric.

Cam asta e, sa vad cu gatitul pentru copii ce voi face.

Bunica me ae bine acum, ai mei s-au dus cu niste oameni sa scoata milul din casa care are juma' de metru.Nu stiu cit de afectata e fundatia casei,peretii...bine ca sunt sanatosi ei,restul se vor face.,desi ea sufera enorm(stiti cum sunt batrinii).

multumesc pentru ginduri.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Am revenit,

Sunt intr-o stare de de imi vine sa plang non stop. Sunt ingrozita pt ai mei si ma simt neputincioasa ca nu ii pot ajuta.

Sora mea e inebunita ca are baiatul cel mare in Focsani singur, blocat. ea este in Adjud.
Ai mei bineinteles ca au ramas asta noapte in casa..plina de ape si au adapostit alte zeci de familii. Noi stam in centru, sim cam la 100 m de biserica mai aproape de scoala 1. apa doar e pana la genunchi.

Problema lor este ca stau intr+o incertitudine totala, nu au rezerve de apa lumina nik. sunt unii oameni care efectiv au fugit cum au putut din calea potopului. exista peste tot pericolul infectiilor de la animalele moarte.

Nu putem decat sa ne rugam. Imi e mila de toata lumea.

Andreia, ai grija pe unde mergi.

Dana sincer imi pare rau ca toate planurile tale sunt cam date peste cap pt nunta insa este important sa fim sanatosi!

Sim, multzam mult pt info.

Kata, efectiv iti doresc multa multa putere sa trecem peste tot.

Andra, iti dorim multa putere ca si la londra parca a venit iadul pe pamanat

BB meu e relativ bine urmeaza alte teste in octombrie sa vedem daca "mosteneste "ceva!

Cam atat

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Curaj fetelor si nu va pierdeti credinta in Dumnezeu!

Lorena, da-ne de veste daca vezi mesajele...sper din suflet sa fiti bine. La fel Flori.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Alexandra(Didi), cum nepotelul tau e singur in Focsani, e liccean sau ce, daca ai nevoie de ajutor si pot sa-l ajut cu ceva spune-mi te rog.

Mergi la inceput

Kata, nepotelul meu este in cl a XII la Unirea. si facea scoala de soferi. nu cred ca are nevoie de ceva, el sta pe undeva pe langa gara, insa totusi e un copil singur.

Lorena, Flori, nu stiti nimik?

Iselin, si ai tai sunt intr-adevar intr-o situatie de cosmar.

Care sunt prognozele meteo?

Alexandra

Mergi la inceput

I-am dat lui FLORI un mesaj off-line pe YM.

Astazi ies in sfirsit din casa si voi trece pe la Lorena!sa vad ce face si ea.

Mergi la inceput