Vrancea ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

'neata si de la noi.
PLOUAAAA torential de azi noapte,,si azi stam in casa...

Fug sa-mi fac o cafeluta,si mai vorbim...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Am revenit.
FLORI, poate intilnesti un internet cafe prin cale,sa ne spui cum va simtiti acasa!

Despre intilnire:noi ne-am programat un week-end la Sinaia,si se pare ca ,coincide cu nunta Danei.Daca vremea e urita nu vom pleca.Va voi tine la curent.(Dana nu-si poate amina nunta,dar poate eu pot amina muntele.)

NOUTATI!-au fost zilele Focsaniului cu mici si bere,muzica etc.Tot "bilciul" s-a mutat in sud,la terenurile de sport, ceea ce pe noi ne-a bucurat f.tare(a scapat centrul de fum,mizerie,zgomot,galagie,betivi,etc...)

Simona, imi povesteste si fi'miu ce concurenta e intre fetitele de la gradi(6-7ani), si mamicile disperate ca nu gasesc nu stiu ce rochita,nu stiu ce ciocate,etc...mi se pare normal

Lorena, daca Dana mai e inca in Focsani,mi-ar face placere sa o cunosc.Da-mi te rog niste detalii,si eventual un telefon pe PM.

Va pupik pe toate, ma duc sa joc un Monopoly cu fi'miu..Bancher se face...

Andra,ma-ntrebai despre concediu in vara asta.Pina nu terminam casa,peste cam un an,,nu plecam nicaieri,mai cresc si copiii si din 2007 ne reapucam de plimbari.Incerc sa duc copiii macar 2 zile la mare,la munte.dar atit.

Mergi la inceput

PLOUA fara incetare si f.f.tare, sunt ruperi de nori,ceva.Alor mei le-a intrat apa-n casa, si soacra-mea e si ea disperata.Uneori e bine sa stai si la bloc.

Slaba activitate azi pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ah si aici e o canicula de imi vine sa emigrez!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Va salut si eu,

Azi am avut o zi mai grea.......dar, a trecut.......Am ami cumparat cite ceva, dar tot nu am "luat" nimic.
Mai am 2 zile si plecam........

Nu am pus poze, ca am incercat si nu am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Ce mai faceti?
Noi de cateva zile suntem la Bucuresti,nu am putut scrie deoarece am avut probleme cu netul.
Suntem asa stresati cu nunta...nu stim ce sa facem mai repede.Mi-am luat pantofi,diadema,bijuterii si ce mai trebuie.
Acum doua seri m-a luat durerea de o masea ,am fost la stomatolog si se pare ca voi mai merge.Asta imi mai lipsea.(DidiAlex,am incercat sa-l sun pe cel recomandat de tine dar nu a raspuns).
Maine plecam iar spre Focsani,am programare la vopsit.Katalina,am reusit sa ma programez la Nicol.Vali nu mai lucreaza la Ella si ma programase la una care imi facea manechiura inainte, si nu mi-a convenit.De machiat, ma va machia un tip Nik,care mi-a fost recomandat ca fiind cel mai bun .
Motanik,Iselin,, va multumesc ptr.gandurile bune.
Lorena,!
Helbi,drum bun!
Prixi,lasa, ca ne vom mai intalni si la anul,cand vei fi si tu.Nu?
Sim,cum a ramas cu corul?Va fi acolo?

V-as povesti mai multe dar trebuie sa plec la stomatolog.
Va pupic pe toate!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Dana, nici nu stii ce nerabdatoare sunt sa te vad mireasa!

Pupiloi la fete, haideti nu mai stati pitite, treceti sa schimbam o vorba.

Andreia, cine te-a suparat puiule?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dana in primul rand, l-am anuntat pe dirijorul corului si mi-a spus ca va fi acolo. O sa-ti trimit numarul lui de telefon pe PM ca sa poti vorbi direct cu el. In al doilea rand, nu stiam ca vrei dentist in Bucuresti, ca te trimeteam la o super-dentista, la care merg de vreo 3 ani si m-a ajutat cu lucrari complicate. Am recomandat-o apoi multor prieteni si au fost foarte multumiti. In orice caz, bine ca ai rezolvat!

Kata, Lori am vazut azi dimineatza o parte din conferinta televizata a lui Tariceanu despre inundatiile care se intampla prin tara. A intrat in direct si prefectul de Vrancea care a spus ca sunt inundatii mari pe acolo. Of! Focsaniul e afectat cumva sau doar satele pe langa care trec ape?

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

La noi e dezastru!
Vrancea e sub ape.Doamne ajuta ca nu mai ploua.
Parintii mei toata noaptea au scos apa cun pompa din subsolul casei, canalizarea fiind chiar in fata casei lor, nu au dormit deloc.Mama e disperata,...bunica si mai multe rude sunt izolate si stau in podul casei, pt.ca doar acolo n-a mai ajuns apa care ajungea pina la gard,dimineata. Casa e plina de apa(abia o renovasera asta vara), gainile i s-au innecat, gradina e plina de mil, politia nu ne da voie sa trecem, sa iesim din oras spre Milcov sa-i aducem de acolo, doar masinile militare reusesc sa treaca.Nu mai putem lua legatura cu ei, telefon nu exista...au aminat din pacate sa-i dea un mobil cu cartela mai din timp...mama e disperata,si noi toti

Mai rau e ca au avertizat meteorologii ca va mai ploua pina miine...Siretul va face ravagii,si va iesi din matca.Milcovul arata ca Dunarea acum!Doamne ajuta!
Bunica mea cred ca-i distrusa, ...ce sa va mai spun...

mai vin cu vesti,sper bune.

Mergi la inceput

Kata, of...ce rau imi pare..Doamne ajuta sa nu mai ploua si sa nu se intample nik mai rau de atat!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput