Vrancea ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
iselin spune:
O zi buna, Andra!
Si Montrealul e sub tensiune oarecum. Se iau tot felul de masuri de securitate. In cateva zile are loc Campionatul Mondial al sporturilor de apa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorena.n spune:
In aceasta seara am avut placerea sa o cunosc pe DANA.O frumusete de fata ,care mi-a facut surpriza deosebita sa ma caute..Putem spune ca o mini intalnire DC a avut loc la Focsani din nou.
Motanik, vreau sa iti spun ca una din primele intrebari ale DANEI , au fost :ce face ANDRA? Ea nu mai are acces la net de cateva zile si a vrut sa stie daca totul e in regula .
FLORI, pe unde esti?
PRIXI ,
SIM ,DANA e mai frumoasa in realitate decat in poza.
Va pup si va urez tot binele din lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Seara buna la fete!
Ma bucur ca la Londra lucrurile si-au reluat cursul normal. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti!
Salutari Danei si dinm partea mea!
Flori, pe unde ai disparut?
Acum am intrat eu in "febra" cumparaturilor. Mereu iau cite ceva cind ies in oras, si tot zic ca inca nu am cumparat nimic. Maine, dupa ce trec pe la Eurolines sa trimit un pachet cu hainute si lapte praf pt Gabi Nistor , alias soarenistor, ma "car" iar la cumparaturi
Asa ca, va urez de pe acum un WE placut, plin cu soare si tot ce va doriti voi. Va pupa fata!
sim spune:
Buna dimineatza si un we placut tuturor!
Andra ati trecut prin momente cumplite. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei morti si sa ne aiba in paza Lui pe cei care ne-a mai ingaduit o vreme pe lumea asta. Suntem cu sufletul langa voi.
Lori abia astept sa treaca astea 2 saptamani si sa ajung sa ne intalnim! Cat despre Dana ...ce sa mai spun! O sa fie una din cele mai frumoase mirese pe care le-am vazut, sunt sigura de asta.
Kata unde esti? Sa stii ca mi-ai facut o pofta grozava de mare! Acum tre sa negociez pe la munca poate scot vreo saptamana de concediu in august
Helbi eu cred a e ceva prin aer ca si noi am ajuns de vreo 3 ori la cumparaturi saptamana asta...daca o tinem tot asa nu stiu ce ne facem pana la sfarsitul lunii.
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
lorena.n spune:
Buna seara!
Ce faceti?Va distrati sunteti la iarba verde?
La Focsani este cald si f placut!O seara calda de vara cu miresme de flori precum "Regina noptii" ori tei intarziati .
Am chef de mare recunosc....
"TREBUIE sa ajung pe-o terasa la mare..." cum spun cei de la Vama Veche in ultimul lor album.
va pup pe toate!
prixi spune:
Pupici la fete! Am aparut si eu la apel! Cam cu intarziere...Am vazut ca am primit si avertisment din partea Andrei, dar sper sa o indulcesc cu un
!
Ce griji mi-am facut pentru tine, Andra! Am intrat cum am ajuns acasa si cand am vazut ca ai postat si ca totul e OK cu tine si cu sotul tau, m-am linistit!
A, sa nu uit...iti sta foarte bine noua tunsoare!!!
Lorena, deci te-ai intalnit cu Dana! Speram ca pe 23 iulie, cand va fi nunta Danei, sa va intalniti cat mai multe
si acum ma gandesc si la Flori, Kata, Sim si sa faceti cat mai multe poze, ca macar asa, noi, fetele ramase pe aici, sa avem impresia ca am fost si noi acolo cu voi!!!
O sa imi lipseasca foarte mult faptul ca in vara asta nu vin acasa!
Kata, ai fost la mare!!! Spui ca e frumoasa Mamaia...Si mie mi-a placut dintotdeauna! Cat am fost mica, mergeam aproape vara de vara acolo cu parintii si m-am atasat foarte mult de statiunea asta!
Iselin, cum a fost la examen? Sper ca nu ai avut probleme... Cu ce te mai santajeaza aia mica? Ah, ce ma amuz! Mi-o imaginam cum vine ea cu carticica sa-i citesti... Ah, de abia astept sa am si eu o
!
DidiAlex, Sim, Helbi : sanatate la bebei! Am citit ca Andreia a fost in Italia, ca acum se pregateste de plecat in tara, ca Sim vrea sa se duca la mare...eu va urez sa aveti concedii frumoase si sa va intoarceti cu bine ca sa ne povestiti si noua cum v-ati distrat!
Va urez la toate o saptamana frumoasa!
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Salutare fetele mele dragi!
E luni iar, ziua care nu imi place de nici o culoare..off..
Va multumesc ca v-ati gandit la noi, adevarul e ca acum, dupa cateva zile, realizez ce nenorocire a fost aici, ce tragedie...am citit azi dimineata Metro, sunt in continuare atatia disparuti, of Doamne, vreo 30-40 de oameni...si ce sanse mai sunt sa fei gasiti in viata..?
Fetelor, am avut ceva offlineuri de la Flori, nu am putut intra in we din motive de timp..inseamna insa ca a ajuns cu bine si ma bcuur si abia astept sa apara din nou intre noi ca mi-e tare dor de ea.
Danutza, stiu ca nu ai de unde sa ne citesti dar eu tot ma gandesc la voi.
Am vb cu Ana saptamana trecuta, am nimerit exact de ziua ei..ce coincidenta..si era mai linistita, Liv se simtea mai bine..dar ea era cam speriata ca era singura in casa
Si am vb de voi si a zis ca nu-i vine sa creada ce oameni incredibili sunteti si asa e.
Astept vesti de la tine, poate prin Lorena, sper sa fie totul ok si sa nu te stresezi prea rau cu nunta!
Lorena, am primit mail si ti-am si raspuns.
Ma bucur ca reusiti sa va intalniti intre voi, abia astept sa va cunosc si eu personal pe toate.
Helbi, hai sa ne luam de mana ca si eu am mania cumparaturilor..
Auzi, mi-a scapat mie sau nu ai pus pozici?
Roxi, bine ca ai aparut ca numai tu nu mai dadeai nici un semn. Esti iertata acum dar sa nu mai lipsesti iar asa mult timp!
Cum merge treaba? Esti ok?
Kata, ce faci iubita?
CE fac puii?
Unde mai mergeti in vara asta?
Iselin, draga ta fetita..si eu al fel imi imaginam cum te pacalea...cum ai putea sa ii rezisti?
Sim, ce face bebe Ruxi? Sper ca sunteti ok si sa stii ca te invidiez ca reusesti sa ajungi sa te inatlnesti cu fetele!
DidiAlex, unde umbli? Scot stiloul sa pun absentza?
Va pupa fata pe toate, va doresc o saptamana usoara si frumoasa.
La noi va fi iar tare cald
Pupiloi!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
motanik spune:
Hey, unde umblati?
Neatza, haideti la o cafea!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
sim spune:
Andruta gand la gand! Unde ne bem azi cafeaua? De fie-mea ce sa-ti spun, am dus-o iar la gradi dupa repriza de amigdalita si se pare ca isi cam dorea sa se intoarca la colegii ei. Azi dimineaza, desi ploua urat de tot imi zice ca ea vrea rochita, ca o colega de-a ei a ras de ea ca a venit o data in pantaloni. si da-i si convinge copilu' ca ploua, ca e frig, ca raceste...la care ea zice senina: "Pai nu-i asta o problema ca ma imbraci in pantaloni pe strada si imi dai rochita sa ma imbrac acolo!" Ca sa nu mai spun cum se da ea in fiecare dimineatza cu balsam de buze si tzuguiaza guritza sa se vada ca e "data". Si are doar 3 ani juma'te!!!! Ce ma fac pe la 10-12????
Roxi promit sa nu ma intorc fara poze de la Focsani! Iti dai seama ca si eu abia astept sa vad frumusete de Danuta (mai ales dupa ce ne-a spus cate ceva Lori).
Singura mea temere (sa bat in lemn!) este legata de vreme, ca niciodata nu stii cum sa te imbraci cand pleci de acasa. Dimineatza e cald si frumos, iar spre seara toarna cate o ploaie de zici ca s-au rupt norii. Sper sa fie vreme frumoasa, cu mult soare la nunta!
Va pup pe toate!
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
motanik spune:
Lol, Simona, o sa ai belele peste cativa ani..pregateste o matura cu coada sa o rupi pe spinarea baietilor care vor face coada la usa!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2