Vrancea ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
AAA,si Somona ma -ntreba cum e apa marii....
FFF.curata,ca in nici un alt an de curata, si numai buna de facut baie(cam rece ce-i drept).
Despre Mamaia numai cuvinte de lauda, in doi ani s-a schimbat enorm statiunea asta, concureaza cu Rimini pot sa spun...si telegondola,aqua magic, fintinile si spatiile verzi au schimbat cu totul staiunea de acum citiva ani.
Si am vazut fff.multi straini ,de la nemti pin' la rusi.
E superba, da' poate n-ar fi fost daca nu ne-ar fi luat pentru fiecare intrare in statiune cite 30.000 plus o taxa de sedere.Dl.Mazare a avut si el banoi de-o masina trasnet(nu-mi vine numele acusica)
Plaja am facut in fata hotelului,au umbrelute,sezlonguri,da' tre' sa le platesti...
In final Mamaia e superba de la an la an,...si plina de fete frumoase fitzoase linga baietzi musculosi si cu masini turbate,tz,tz,tz,tz
Daca mai vreti detalii,va spun orice, Iselin,cam asta-i la mare!
Catalina, ROBERT si CATALIN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorena.n spune:
FETELOR , avem o vara tare ploioasa!
MOTANIK, iti sta tare bine cu parul roscat.
Va urez o seara placuta !
iselin spune:
Eu tot intreb de mare, caci si parintii nostri merg la mare, in Mamaia sau Eforie Nord. Si cum isi fac ei griji pentru noi, a venirt si randul nostru sa ne facem griji pentru ei. Ii mai consiliem. Anul viitor o sa fim si noi, in formatie compelta, cat putem.
Fetita noastra este din ce in ce mai smechera. A inceput sa ma santajeze. Imi amintesc de bunica, la fel faceam si noi. Imi aduce carti din camera ei, cand stau pe canapea, sa-i citesc. Nu stiu cat intelege, dar cred ca-i place ritmul melodic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
sim spune:
Helbi, Kata va multumesc mult! si promit sa va tin de vorba muuuult si bine
Andra, draga mea, ce se intampla in Londra e o adevarata grozavie! Desi sunt sigura ca sunt "programate" toate natiile care au dat mana cu Statele impotriva Irakului. Of, mi-e teama ca ne-o veni si noua randul, ca prea ne dam destepti si-i tinem isonul americanului. Ce-om cauta noi pe acolo chiar nu pricep
Ai grija de tine!
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
iselin spune:
Si eu am ascultat stirile, incredibil!
Atentate...Nu inteleg ce vor cei ce revendica! Asta vrea Dumnezeul lor???? Acum am auzit asa la stiri: cel putin 20 morti declarati!!!
Spania, Anglia! Nu mai e sigura Europa? Au fost amenintari si in Otopeni, dar nu s-a intamplat inca nimic. Doamne ajuta!
motanik spune:
eu am ajuns cu bine acasa, am plecat la 4 ca la 5 iese lumea de la munca si va fi haos la autobuze din mom ce metroul nu circula.
e groaznic. sunt peste 33 de morti si cate sute de raniti nu se stie exact..
sunt revoltata, nu inteleg si nu am sa inteleg niciodata cum pot oamenii sa faca atata rau altor oameni..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
lorena.n spune:
MOTANIK, ma bucur ca sunteti bine .Aveti grija de voi si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui.
motanik spune:
Neatza iubitelor. O zi noua, liniste la Londra, metroul merge, doar statiile afectate sunt inca inchise.
Londonezii merg mai departe. Mortii sunt plansi, sa ii odihneasca Dumnezeu in pace, ranitii se refac, viata merge mai departe.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
O mana intinsa catre Toni