Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Vad ca nu sunt singura care are probleme cu adormitul copilului.Fiica-mea ieri la 12 noaptea dadea recital de certat cu lampa.,iar acum se cearta cu taica-su.Poate dupa ce maninca adoarme.Ce bine ca va intilniti si mergeti la plimbare in parc!Si noi avem un parc la 2 minute de noi dar sunt eu si mosii care stau frumos pe banca si se uita la lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Am uitat sa scriu ca fiica-mea sa nascut la 35 saptamini cu 2600kg.si 44 cm.De mincat maninca orice de la borcanel.Orice fruct si orice leguma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Otilia, multumim, sa-ti traiasca si tie dulcica. Care dulcica dupa cum se vede este la fel de mincacioasa ca si fiu-miu....
Parca ieri veneam cu burtile la gura de la Municipal, d ela curs....Nu ti se pare??
Dar vad ca e cam slaba activitatea in w-e.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,pe linga Andrei am racit si eu dar mult mai rau ,nu sint in stare de nimic ,Marius invata in continuare ,parca nu mai termina odata examenul si cupilu' e tot in creierii mei .

Eu am facut anestezie totala pt apendicita acu' 2 ani ;a fost nasol ca a doua zi am ,dar stiam ca e un efect sec. anesteziei si nu m-am speriat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, pozele mele sunt asezate pe albume cronologic. Adica intotdeauna ultimul album de pe site contine cele mai recente poze.
Uite aici si link-ul direct: ultimele poze

Si i-a zi-mi, tu ce te treci mereu ultima si cea mai mica si neinsemnata pe listuta de mamici viitoare? Crezi cumva ca poti sa te eschivezi si s-o tulesti de pe lista daca te razgandesti? Noi de ce suntem aici? Nu sa ne aducem aminte? I-a vezi....eeheeeee
Sa stii ca chiar am glumit cu trecutul in rosu in cap de lista. Eu sunt aspiranta, insa nu si sotul meu. Ramane sa vedem daca il induplec. Dar a intrat in faza aia cu dedicatul peste masura lui alex si nu mai are nici un fel de locsor in capul lui pentru un alt copil. Probabil ca e in stadiul i ncare crede ca nu va putea iubi un al doilea copil la fel de mult.

Raluca, asa zicema si eu. Zotul e mai brunet cu ochi caprui spre negru si era msigura ca bebelusul nostru o sa iasa brunetel, cu pielea mai inchisa si cu ochii inchisi la culoare. Pe acelasi principiu al genei mai puternice ma bazam si eu. Si uite ca alex a luat toti pigmentii de la mine: pilea e culoarea mea, ochii albastri, parul saten deschis... e ma-sa intreaga si tac-su gol (cum zicea bunica). Insa la chip nu pot sa gasesc asemanari nici la mine nici la sot. Stiti cum e, uneori o fractiune de secunda, in mijlocul uni gest sa ua unei mimici se intampla sa vezi o asemanare perfecta cu unul din parintii copilului, dar deocamdata cred ca asta e valabil mai tarziu, cand copiii merg, vorbesc etc.

A propos de mers, eram miercuri cu alex la control si era acolo o fetita de 8 luni si ceva care mergea in picioare tinuta de manute (maica-sa statea in spatele ei). Prima data am crezut ca are in jur de 1 an, dar e mai piticuta, obisnuita fiind sa vad copii mai mari ca varsta decat alex, dar mai mici de inaltime. Dar avea numai 8 luni jumate si mergea de mama-mama. Dpadv era ca un copil de 10-11 luni, cel putin. Si alex nici acum nu vrea de-a busilea.
Insa ieri a spus TA-TA. Era tac-su innebunit. Dupa ce a descoperit noul sunet a tinut-o intr-o ta-ta-ta-ta cinci minute, iar azi dimineata printre primele sunete scoase a fost tot ta-ta. Repeta intruna de cand a descoperit cum sa spuna. Isi scoate limba afara pe jumatate, face gura mare ca o broasca si zice ta-ta-ta. E atat de scump.

Flory, sa stii ca de multe ori am auzit de parinti care au reusit sa ramana insarcinati dupa ce au infiat un bebe. Probabil ca pentru ei stresul era o problema majora in calea conceperii unui copil, iar dupa ce s-au relaxat avand un bebe in casa, au reusit sa ramana si insarcinati. Stiu sigur ca veti reusi si voi. Va tin pumnii!!!

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am uitat sa spun bun venit noilor fete. Ma minunez cum ne imnultim pe sapt. e trece.

Andreap, mult succes cu operatia respectiva daca te decizi s-o faceti.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREAP... ma bucur tare mult ca nu s-a confirmat acel diagnostic... In legatura cu operatia... nu stiu ce sa spun... Chiar nu stiu... Tot ce pot sa-ti spun este ca orice vei hotara, ma voi ruga pt tine sa fie alegera buna si sa fie bine!... Pupici si multa sanatate

TRY... am vazut pozicile vrem si noi la apa... Ce interesant e colacul cu acoperis...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by didutza

Doamneeee ce toanta sunt am uitat ce era mai important:

de azi dimineatza DENNIS merge de-a busilea , numai ce l-am vazut ca se ridica in 4 labutze si o ia la "aleregat" da' inca ceva : merge cu spatele , e vre-o problema.

Felicitari...... La toata lumea aud ca prima data e mersul cu spatele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

TRY... felicitari pt TA-TA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am iesit si noi din casa dupa 3 zile de febra, ca doar ce facuram vaccinul. Nu credeam sa faca atata timp febra, poate si ploaia care ne-a prins a fost de vina. Am mers in Parcul Florilor, plin de copii.
Eu i-am luat suzeta si ma chinui s-o obisnuiesc cu ea si cu biberon, caci cam intarca balaia si daca nu vrea biberon cred ca-i cam greu sa-i dau laptic cu cana.
M-am uitat pana acum 5 minute pe National Geografic la documentarul cu fetita caci vazusem partea I, mi-a placut, ma gandeam cu nostalgie la perioada cand aveam burtica.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput