Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Otilia, si mie mi-a facut febra de luni pina joi (la cel de 6 luni). Eram gata ca vineri sa merg cu el la doctor, noroc ca n-a mai facut febra. A fost infernal pt ca nu-i scadea sub nici o forma, trebuia sa-i dau calpol si supozitoarele mai repede decit scria pe prospect. La noi a fost cel mai dificil vaccin.
Fetele, eu vreau sa va spun ca David spune PA si face din minuta (ambele odata). Face bravo (uneori le mai incurca) Am avut o perioada cind facea numai bravo, acum are perioada de pa.Sunt tare mindra de el. La multi ani pt fiu-miu si pt toti cei cu numele de DAvid (azi e cuviosul David).
De altfel La multi ani lui Darius pt cele 7 lunisoare!!!!
Si tuturor bbilor care au nume de sfinti. Azi e si Ziua tuturor Sfintilor

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Felis, am citit mesajul tau in care erai suparata si deprimata..Cit te inteleg. DAr vreau sa-ti spun Felis, ca Dzeu i-a dat dragului Mihaita o mamica buna, care sa-l iubeasca si sa poata fi alaturi de el(asa cum esti tu). De aceea tu esti mamica lui si nu alta femeie care l-ar fi putut lasa in spital sau ar fi putut nici sa nu-i pese de el. Sa te gindesti la asta, sa te gindesti ca toate au un rost pe lume........

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mai apar si eu...
Sa stiti ca nu v-am uitat dar...
Din pacate in ultima vreme nu m-am simtit bine deloc si parca gasesc tot mai greu timp sa scriu (de citit citesc tot).
Ieri am cunoscut-o pe onitza.Super draguta si ea si sotul ei.Desi nu am stat decit putin impreuna,m-am simtit foarte bine.Iar...Paulica.Doamne,fetelor ew asa frumusel si cuminte...
Aime,nu m-a suparat nimeni.
Fetelor,cu listuta de intilniri din IOR,atunci cind veti stabili o intilnire "serioasa" (adica cu cit mai multe mamici si cit mai multi bb) am sa vin si eu.Chiar daca fac o ora cu tramvaiul,o sa fac un efort.Mi-e dor de felis si de paxela,abia astept s-o revad pe onitza si sa va cunosc, pe cit mai multe ...
si flory,poate o convingi tu pe aissa sa vina si ea ca eu nu am reusit.
Bun venit noilor mamici!
Onitza,m-am gindit mai bine...N-am sa pot venii decit daca intilnirea este planificata mai ...dimineata.asa ca,daca nu e azi...nici o problema.Ramine pe alta data.Poate tot intr-un we ca sa ne putem intilnii si cu mamici harnicute,care au inceput deja serviciul.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

JASMINE, ELE, MICHE, DESCULTZA, ... sa va traiasca puii si sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi.

Si pt ieri:
GABDACELU, MISTICGIRL scuze de intarziere!...

SIMONACIP ... ma bucur ca ai mai dat pe aici... si sper sa ne revedem...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Roxana, tare multumesc pt pozici, esti o draguta.
Felis, acum am sa tot apar pt ca am rezolvat problema cu netul.
Sper sa ne si revedem la un moment dat. Multi pupici.
Fetele, ce mai stiti de Bits???

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Nu mai stiu nimic de BITS, IONELA-ROXANA, FULGULETZ, MISTICGIRL, GANDACELU, MADACHAN, BOBITZA, OLGA-STAN... si lista ar putea continua... DAMA nu am scris ca a fost hotararea ei sa nu mai intre...

Fetele... stiti ceva de rezultatele la capacitate???????????? Sunt pe site-urile clopotel.ro si edu.ro (al ministerului educatiei) da nu gasesc rezultatele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Neatza fetele! Nu stau mult ca ma grabesc la examen ... ce nasol ca e o vreme asa de faina si eu la examen

la petrecerea de aseara a fost SUPER, nici nu mai stiu de cand nu m-am mai simtzit asa de bine ... la 1 cand am ajuns acasa bebeii mei dormeau, mama a ramas la noi asa ca am dormit si eu ceva mai bine azi noapte ca s-a trezit ea la Dennis care e acelasi dintotdeauna
...
va pup sa avetzi Duminica frumoasa si mai vb.

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Fetelor,

Mariuca a cazut in cap din paaat!!sint disperata!!!s-a auzit un buf imens...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminna

Fetelor,

Mariuca a cazut in cap din paaat!!sint disperata!!!s-a auzit un buf imens...

Siminna si Maria (1 nov 2004)

Du-te cu ea la doctor
Eu sper ca nu e nimic , dar in asemenea cazuri TREBUIE NEAPARAT sa o vada un doctor.... Nu e de gluma cu asa ceva... Nu vreau sa te sperii, dar serios ca trebuie sa o vada un doctor!...
Imi pare tare rau... stiu sentimentu ca si Mihai a cazut in cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simina, se mai intampla. Dupa ce Ana a cazut acum o luna, mi-am impus sa n-o mai las pe pat care desi este mare, adica are 2x1.8 tot se descurca si ajunge la margine. Deci joi a cazut din nou. Eu stateam bine mersi pe forum, credeam ca am pus-o in patut. Eu n-am fost la doctor, prima data a cazut in funduletz, acum am gasit-o pe burta. Cam stii cum a cazut, adica unde s-a lovit?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput