Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La multi ani pt David si pt Darius,sa cresteti mari si frumosi.

Mai fetele,iar a venit momentul sa exclam “ce trece timpul!!!”.Noi azi implinim 8 luni si eu nu stiu cand au trecut.

Ele,la multi ani printesei Denisa.Ce mai faceti voi ca in ultima vreme nu prea ati mai aparut?

Simonacip,David face PA si BRAVO pt ca l-ai invatat tu?I-ai aratat si i-ai repetat,sau cum?

Didutza,mamica de gemenei si mai da si exameneeeee!Esti tare,cuscra!

Siminna,du-te cu fata la doctor.Cel mai probabil nu s-a intamplat nimic,dar e bine sa-ti spuna asta un medic care stie ce vorbeste.

Azi Radu n-a mai dat afara mancarea,chiar a papat foarte bine.Se pare ca asta e combinatia castigatoare :caisa+piersica+banana+suc de portocala.

E cam fonfait si are mucishori,azi-noapte s-a tot trezit ca nu putea sa respire asa ca la ora 4 n-am avut de ales si i-am pus ser in nas,ceea ce s-a lasat cu proteste vehemente pe care sunt sigura ca le-au auzit si vecinii.Azi i-am pus picaturi Vibrocil,sper sa fie bune de ceva.A mai folosit careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetele!iata si noi pe aici,dupa ce azi am fost prima data la plaja cu BBlusa!Bine,ea mai mult sub umbrela,dar oricum sa vedeti ce dragalasa era ea doar in pampers........Asa s-a mai recreat si mama ei(adica eu)chiar am apucat sa fac o scurta baie in bazin.
Siminna,ideea e ca la Mariuca e exact unde se freaca pamperusl toata ziua si a spart de mai bine de o saptamana..si nu trece deloc,parca pe zi ce trece spartura e mai mare.Poate totusi o sa o sun,eu nu sunt acum in Bucuresti.
Jasmine,Ele,Miche,Descultza,sa va traiasca BBlusii,sa creasca mari,sanatosi si frumosi!
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Buna seara, buna seara!

Intai si intai LA MULTZI ANI bebeilor care azi isi serbeaza ziua, sa crestetzi mari si frumosi.

Ce zi plina am avut azi !!! ufff sunt franta !
de dimineatza am fost la examen care s-a desfasurat ok, de acolo am fugit repede, repede la padure ca bebeii mei erau deja acolo la iarba verde cu sotzul meu si cu ai mei; a fost super fain am stat pana la 19:30, bebeii mei au cazut franzti de atata aer curat si acum dorm de o ora sa vedem pt. cat timp.

Noi suntem f.f. racitzi adica tusiom de numa si Dennis si Daria, au facut putzina febra si le cam curg mucisorii, cu toate astea am stat azi afara pt. ca nu sunt genul care sa-i tzina in casa la o simpla raceala, oricum maine dimineatza fugutza la nenea doctorul ca nu e de joaca. Sa speram ca nu e decat ceva usor.

Plec la culcare ca nu mai pot, noapte buna tuturor!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

JASMINE - merci de complimente, rosesc deja nu ma mai lauda draga atat

LA MUUUUULTZI ANI RADUCU ! Sa cresti mare, sa fii cuminte si sanatos!
Te pupa Daria de mii de ori ! x 100.000 ori

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna mamici si bebelusi. Nu am mai scris de mult pentru ca Danutz e un "active baby" care nu ma lasa sa mai fac aproape nimic. In plus mai am de dat si un examen, dar la capitolul asta am exemple bune de urmat aici (felicitari Felis).

Bun venit noilor mamici!
Alina, Ioana, Roxana, Didutza, Adriana v-am admirat comorile (din nou in unele cazuri). Sunt niste scumpi.

Noi am avut motiv de luni. A spart gingia rimul dintisor: in dreapta jos. In rest imediat o luam la picior (glumesc). Dar Danutz ar vrea doar sa umble.
Am pus si poze noi.

For2nity, ne pare rau.... Ii uram multa sanatate printesei. Si noi am avut varicela (adica si eu si Danutz) la 1 luna si se spune ca sunt forme usoare la varsta asta. Si cu alaptatul... nu stiu ce sa spun ca si eu alaptam si tot a luat (ce e drept, a luat de la mine). Sa va faceti repede bine!

Home is where your head is.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Buna seara, mamici si puiuti!

Si Iustin a picat frant dupa o zi de plimbare(aici a ingrozitor de cald, asa ca am cautat cat mai mare altitudine, sa ne putem racori un pic), sper insa sa se trezeasca in timp util, ca nici baita n-am facut-o, iar de mancat, nu mai zic....de-abia astept, ca a cam facut nazuri pe drum si ma dor sanii...

"La multi ani" micunutilor vostri, Jasmine, Miche, sa va traiasca, sa creasca mari si cumintei. Ii pupa Iustinel.

Va pupam pe toti,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Siminna, speram ca Mariuca e ok si, mai mult ca sigur, n-a patit nimic, atata vreme cat nu si-a pierdut cunostinta.Daca ai temeri, poti citi si acest articol, pe care noi l-am considerat f. bun:
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babyheadprobs/11257.html
Din ce am mai citit si eu, trebuie oricum sa-ti suni medicul, sa-i povestesti intamplarea(sau, ma rog, sa mergeti la el).
Va pupam si aveti grija de voi

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna fetele
am revenit din plimbari mai obosita decat am plecat dar mai relaxata , ruperea de monotonia zilnica a fost super
am vazut ca ati fost in IOR fara mine cand mai merge-ti?
fimiu are niste dintisori enervanti si cel de jos si cei 2 de sus vor sa iasa si eu nu as avea nimic cu ei daca fimiu nu ar face febra vineri seara a facut 39.8 la 6 ore dupa nurofen incepe sa faca febra iar deja dupa 10 sau 11 ore de la ultima doza avea deja 39
maine iar la doctora sa vedem ce zice
iar eu sufar odata cu el ca eu am masele de minte( cam tarziu imi vine mie mintea la cap dar mai bine sa stea la locul ei ca eu ma simt bine si fara ea) masele care se chinuie de 1 an sa iasa si le apuca cate 2 odata dar sincer mai bine m-ar durea pe mine si in locul lui

bine ati venit mamici si bebici noi
vio ce mai face nora mea? ne e dor de ea sper ca nu ne-ati uitat
acum va pup si va urez o noapte placuta

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Iacata ca am revenit si noi cu o noua incercare de poze. Sper sa mearga de data asta.
Ca sa ne cunoasteti mai bine va mai spunem cate ceva despre noi. Locuim in USA de aproape 3 luni, Eva mananca de la borcanel mar, para, cartof dulce, dovleac, mazare si supita facuta de mama din morcovi, cartof, ceapa, dovlecel, telina si de maine speram si carnita. Am avut probleme cand am venit, din cauza fusului orar, si Eva care se trezea doar o data pe noapte a inceput sa se trezeasca aproape la fiecare ora ca sa manince tzitzi. Ca urmare, mami extenuata, cu tati obosit sa o vada pe mami extenuata am luat hotararea (dupa consultarea in prealabil a unor carti) sa o lasam sa planga si sa-i dam doar suzeta. Prima noapte a fost dezastru, a urlat cand s-a trezit prima oara cam 30 min. in continu. Eu plangeam in pat de mila ei (de cate ori plange asa mi se pare ca o sa moara) si sotul se tinea tare. Dupa juma' de ora i-a dat sotul suzeta si a adormit. S-a mai trezit ca de obicei, a plans putin, i-a dat sotul suzeta si a adormit la loc de fiecare data. Acum, dupa o saptamana doarme copilul nostru aproape in continu (nu-mi vine sa cred). Tragedia noastra este putin mai mare cu faptul ca ea de la 2 luni doarme numai pe burtica iar acum se intoarce si pe spate, iar ea pe spate nu poate sa doarma. Oricum, eu dorm mult mai bine noaptea.
Apropo, am folosit metoda cu lasatul sa planga si cand a inceput sa refuze sanul in favoarea biberonului cu care ii mai suplimentam cand nu ii ajungea sanul. A fost groaznic, cand o puneam la san incepea sa urle. Tot la 3 minute o puneam la san, si pana la urma s-a dat batuta si a luat din nou sanul. Dar iti trebuie nervi de otel si inima de piatra. Eu plangeam si tipam la sot de greu ce imi era. Dar in final, spre uimirea mea a mers. E uimitor ce vointa au!
Si eu si sotul stam acasa deocamdata, dar murim de plictiseala ca nu avem prieteni. Ne plimbam singuri pe strazi goale (americanii stau mult la tv sau muncesc de crapa). Ne e tare dor de casa. Apropo sotul e american sadea dar cu inima de roman.
Ca sa nu o mai lungesc, cam asta e povestea noastra. Si am incalecat pe-o sa si ne auzim pt. ca "va urmaresc".

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Jasmine, La multi ani cu intirziere pt puiul tau!
Stiam de Darius, dar nu m-am uitat sa vad cine mai era in 26.
DA, l-am invatat eu pe David. Cind facem mincarica la bucatarie, el sta in scaunul de masa, si eu ii repet. Bine, nu face mereu din prima, trebuie sa-i repet de citeva ori si sa insist, dar face. E tare haios ca atunci cind face Pa, si spune "pa pa pa".

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput