Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Andrea, succes cu operatia Mariucai. Stai linistita, sint sigura ca o sa fie bine. Va pup pe amindoua. Scrie-ne cit de curind cu vesti.

Fetele, burtzilina mea e bine mersi. Am fost la dr si a zis ca e bine,ca asta a fost prima dintr-un lung sir de cazaturi in cap..(!) ca plinge pt ca e rasfatata...??!! Asta nu pot sa inteleg, dar ma rog...
mi-e somn de mor, pt ca, fireste, ea se trezeste noaptea si eu oricum ma culc tirziu...Multumesc pentru incurajari si va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Dutzi,
multumesc pt site. Eu chiar cautasem, dar nu gaseam nimic in disperarea mea. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim pt urarile de ieri

noi ne-am faut un rasfatat, mama lor de dintisori, iar ca mami sa nu mai petreaca noaptea intre pat si patut mai nou doarme cu noi oare cand ii va trece durerea sa pot si eu sa dorm?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

mama ei de dependenta...nici in vacanta nu m am abtinut sa nu intru un pic.Sunt la net ul hotelului, va salutam dintr o europa supra incalzita, ieri erau 37 grade la pranz.dar e tare frumos.
La multi ani sarbatoritilor, v ati facut tare mari.
pupici milioane

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza la multi ani frumosi si sanatosi si fericiti pentru ginerelul meu cel frumos si mancacios
sa creasca mare si sa va faca multe multe bucurii

dida felicitari pt. denis, i-auzi sa mearga el in 4 labutze . nu e problema ca merge cu spatele, mai multe mamici mi-au zis ca asa vor merge intai. cred ca nici azi nu ne vom intalni. acum m-am apucat de curatenie, poate dupa masa, fiindca ieri "am picat" la propriu. am adormit si i-am zis sotului meu ca nu are decat sa faca ce stie cu ei. efectiv nu mai rezist...nu stiu ce am.

for2nity ma bucur ca puteti pleca si voi la mare

andreap ce rau imi pare pentru problema mariucai. sper sa se rezolve cat mai repede si usor si pupici sa nu o doara. si eu am avut anestezie generala la cezariana, despre asta intrebai? a fost super ok dupa...n-am avut probleme, doar anemie si hipoglicemie dar nu aveau legatura cu anestezia. si felicitari pentru dintisor. si pentru vacanta la mare. noi am fost acu 2 ani la jupiter si mi-a placut mult.

roserb baiat mare mihnea ce mai!!! nu-mi vine sa cred ca bine sta! sa-ti traiasca! sa stii ca mie chiar mi se pare ca bianca seamana cu tati. insa nu complet...asa cum nici mihnea nu e leit tie. sorry asa mi se pare

sa vedeti ce a facut azi bianca: ii dadeam de mancare lui tudor si ea isi astepta randul. era muzica la televizor, ea se juca cu o jucarie...la un moment dat o aud: na-na-na-na-na.... mult mult. nici nu ma baga in seama. cred ca fredona melodia de la televizor

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

miki unde esti mamico?
bataica mica, du-te si te distreaza...si pune poze sa vada si cele care stau bacasa cumintele. distractie maaaaaareeeee!!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna si din partea noastra!!!!
EU am avut o noapte de cosmar, dar nu din vina lui Paul, ci din cauza unei dureri de canin, care m-a ingrozit, m-a disperat toata noaptea...nu am inchis geana pe geana, Mihai a stat cu mine, a fost tare bun...in final ne imprumutamd e niste bani, ca numai aveam deloc , si ma duc la 5 dimineata la urgente la stomatologie..se uita doc. si zice, nu inteleg de ce te doare caninul, da, ar fi o gaurica acolo, dar nu ma bag sa iti lucrez, asa ca mi-a dat cu un anestezic, si eu inca sunt cu durerea groaznica de canin...e insuportabila, parca imi intuneca judecata, nu ma pot stapani sa nu ma vait; ceea ce ma bucura e ca reusesc sa fiu calma langa Paulica, bineca ca acum doarme, dar nu vreau sa ii transmit starea mea , mai ales ca azi implinim si noi 7 LUNISOARE!!! LA MULTI ANI MAMA!!!!
Am vorbit cu Mihai sa mergem azi la o clinica particulara mai scumpa, dar chiar nu imi vine sa las pe oricine sa imi strice dintii...
De dimineata, pe la 6 si ceva ne-am intors, si am reusit sa adorm doua ore, dupa care ne-am dus la biserica sa ne spovedim...si duminica ne si impartasim...ma simt foarte bine sufleteste, dar fizic!!!
FELIS, PAXELA, madriti-va cu pruncii vostri,ca aveti cu ce!!! PAXELA, ma uit la Paul al meu si il vad pe copilul atomic al tau!!!! a devenit al meu un energic, ceva de speriat, eu il pun pe spate , el imediaat pe burta, masa nu mami zic..e un circ!!!!!FELIS, mi-au datlacrimile cand am citit faza cu "aide, aide, aide", mai ales ca eu l-am auzit zicand asta, dar sa se si intample la momentul ala... mey, aveti copchii mari care vorbesc, al lui ROSERB, paseste tinut de manute, al meu...e mutulica rau...!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, acum am citit ce ai scris, MULUMIM MULT DE URARI, SANATATE SI VOUA SI PUPICI INGERASILOR!!!! BIA, vino, mama, si sufla-i in gura si lui Paul, sa fredoneze si el un vers-doua!!!!!!! Felicitari!!! Mey, are inclinatii frumoase fata asta, auzi, cantareata asa mica, lasa-o ca ies bani frumusei din afacerea asta, unde mai pui ca i se duce si renumele de MICA SIRENA VEDETAEiii, suna bine, nu??? Tudorel o sa fie impresarul....

pozele noastre

Mergi la inceput

onitza uite reteta de bors

- 1/2 kg tarate de grau
- 1 ceasca (de cafea) cu faina de malai
- 1 felie paine
- 5 litri apa
taratele, faina si painea se acopera cu apa rece pana se inmoaie . se lasa cam 1/2 ora si apoi se completeaza cu apa caldutza. zilnic se amasteca. pana se acreste. dupa ce s-a acrit se pune in sticle (de plastic) dar sa fie pline pana la dop si se tin in camara. cand ai inceput o sticla o tii pana se termina borsul in frigider. dupa ce ai scurs tot borsul completezi din nou cu apa caldutza. poti face de doua oro bors pe taratele alea.
pt. urmatorul bors poti sa tii 1 polonic de tarate dintralea inmuiate si le pui in loc de paine

sper ca ai inteles
pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Buna ziua fetelor,vreau sa va intreb cind a-ti inceput voi sa dati biscuiti copiilor vostrii.Anna a facut ieri 6 luni si mi-au spus citeva persoane ca de acum e bine sa-i dau cite un biscuite sa il molfaie ,supravegheata bineinteles

Mergi la inceput