Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis mihai se face tot mai frumusel pe zi ce trece. ce ma bucur ca are asa un prieten bun: pe silviu. sa va traiasca sanatosi si cumintei si sa va bucurati de ei...tu si paxela
mieke eu de la 6 luni jumate le-am dat biascuiti dar numai in pireurile de fructe, nu sa-i molfaie ei
loreena ce are carla in frunte? ca eu ma tot uit la poze si nu vad nimik. e asa de frumusicaaaaa

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, a inteles tot, mai ramane sa pun in aplicare

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, tuturor puiutilor care au implinit ieri si celor care implinesc azi inca o lunisoara, sa fie sanatosi, veseli si sa-i fericeasca pe parinti.

Foarte scumpi copilasii vostri, am vazut pozicile, cum progreseaza ei pe zi ce trece...

Iustin in continuare are probleme cu rostogolitul, se pare ca nu-l pasioneaza si pace. In rest e bine, s-a facut un smecheras, ne cheama, tuseste intentionat daca nu-i raspundem, mai nou, sufla intr-una, fu, fu, ca i-am aratat cum se sufla in mancarica, sa nu se arda.
Am mai pus si noi poze, asa, cand n-aveti ce face...

Va pupam pe toti si sa aveti o zi minunata,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Cine ma poate ajuta cu sugestii.A venit soacramea la mine si cand are grija de copil il adoarme deci copilul doarme cate 6 ore zii si abia doarme noaptea .Si va avea grija inca doua luni daca aveti sugestii.Nici nu stiu cum sa ii spun ca este profesoara si trebe sa am un vocabular mai adecvat nu prea pricepe cu una cu doua.

Cu Ioana de 8 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Am mai pus si noi poze, asa, cand n-aveti ce face...

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

DELIA.... f scump IUSTIN... MAi ales ultimele 3 poze e atat de dulce...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by irinaA

Cine ma poate ajuta cu sugestii.A venit soacramea la mine si cand are grija de copil il adoarme deci copilul doarme cate 6 ore zii si abia doarme noaptea .Si va avea grija inca doua luni daca aveti sugestii.Nici nu stiu cum sa ii spun ca este profesoara si trebe sa am un vocabular mai adecvat nu prea pricepe cu una cu doua.

Cu Ioana de 8 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

pai ce vocabularr sa folosesti ca sa-i spui ca, (virgula) copilul trebuie sa doarma noaptea nu ziua. sta cu el si noaptea?oaga-l pe sotul tau sa te ajute. eu dau sfaturi in materie de soacre! m-am gasit ce sa spun. ca eu cu a mea nici cu toate vocabularele si limbile de pe lume nu ma pot intelege cand e vorba de copii. irinaa imi dau seama in ce situatie esti, eu zic totusi sa-l rogi pe sotul tau sa-i spuna

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri la toata lumea...

PAUL ... sa cresti mare, frumos si sanatos!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

IRINA... si eu tot faza cu sotul o aplic... Ii zic sotului ce am de zis si el rezolva situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La multi ani lui Paul cel frumusel,sa traiasca si sa creasca mare.

Roserb,WOW!!!Mihnea sta bine in picioare,zici ca acum-acum o ia la fuga prin parc.Noi la capitolul asta nu ne putem lauda,Radu nici macar nu sta bine in funduletz,adica sta dar trebuie sa-l sprijin un pic ca altfel pica in nas.Mai exersam.

Felis,pozele cu cei 2 prieteni parca sunt dintr-o revista,sunt tare frumushei cum stau ei acolo ca 2 copilashi cumintzei.

Andreap,sper ca operatia sa fie OK si sa vii cu vesti bune.

Mieke,eu inca nu i-am dat biscuite dar cred ca poti sa incerci daca zici ca a implinit 6 luni.

Radu s-a trezit in urlete azi noapte la ora 2,pe urma la 3:30 si pe urma la 4:30,asa ca sunt cam zoombie azi.Nu stiu de la ce e:are nasul infundat si nu poate sa respire bine,sau dintzii aia care nu se vad deloc lucreaza pe acolo?Habar n-am dar de cateva nopti imi tot face show.Te pomenesti ca a luat-o pe urmele cumnatului Dennis

Irina,pai spune-i direct,fara ocolisuri si fasoane.Daca nu poti,e foarte buna ideea Adrianei : sa-i spuna sotul tau,ca e altfel situatia.Oricum daca pe tine te deranjeaza,n-o lasa sa continue,spune-i cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, multam frumos de urare il pupacim si noi pe MIHAITZA.

Noi incet si sigur incepem sa ne pregatim de plecare la dentist...
Sper sa imi omoare nervul, ca daca nu, ma omoara el pe mine.

Vorbim diseara, pupici la bebici si mamici.

pozele noastre

Mergi la inceput