Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ia uitati cu ce ne mai laudam AICI

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

Ia uitati la iarba verde cum mai stau cei doi prieteni!...

Felis, sunt niste dulci amandoi, cum se joaca ei impreuna!Sa stii ca Mihaita s-a facut un frumusel!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by roserb

Ia uitati cu ce ne mai laudam AICI

Roxana&Co

Uau... Mihnea se plimba deja de manutza cu mami si tati.... ce baiat maaaaareeee!.... Si cum ati facut gruparea.... Zici ca Mihnea e bucatica rupta din tine si Bianca din taica-su...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

Uau... Mihnea se plimba deja de manutza cu mami si tati.... ce baiat maaaaareeee!.... Si cum ati facut gruparea.... Zici ca Mihnea e bucatica rupta din tine si Bianca din taica-su...

Pai noroc cu voi pe aici ca imi mai spuneti cateodata ca seamana Mihnea un pic si cu mine, rudele si prietenii ma omoara ca e copia fidela a lui Catalin

Felis, vad ca numai noi doua am ramas pe aici pe baricade!
Eu profit ca-mi dorm copii , dar uite ca se aude sirena lui Mihnea... deci, gata cu distractia

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Inaca n-am terminat de vizionat pozele.
Mihaita, este atat de scump, cred si eu ca i-ai pus bandana rosie. Poza 8 imi place la nebunie. Oare ce pun ei la cale?
Roxana, chiar nu ma gandeam ca Mihnea ia parcul la picior. Eu ma bucuram ca Ana sta in funduletz da suntem grupa mica pe langa baietul tau.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dragelor!Intru si eu acum,ca din motive "tehnice"nu am putut mai devreme."la multi ani"sarbatoritilor de azi;Miche,Paxela,Florypop,Mate,sa va traiasca comorile,sa creasca mari,sanatosi si frumosi!
Noi suntem bine,Mariuca parca iar face fitze la mancare.Mai nou ptr.fiecare toana dam vina pe dintisor...si ca a venit vorba de dintisori,ii da in ca unul jos cat de curand.
Pupici si mai vorbim

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Va salutam si noi!

Suntem bine, ne-a trecut, Slava Domnului si burtica si bubutele, care au disparut asa cum au aparut...am repetat si analiza la kk-utza si a iesit BINE...asa ca am inceput sa papam omeneste.Azi am papa prima data ficatel si conopida.
Acum copilu' isi face siesta si eu, printre munti de rufe de calcat si altii de spalat...mai intru si pe la voi. Vreau sa spal tot si sa las totul in ordine inainte sa plecam la mare, asa ca muncesc pe rupte, atat cat ma lasa junior...
Roserb ... oare tre' sa mai repet ...super copilasi...Mihnea de acum e flacau mare...si sa stii chiar seamana cu tine, iar Bianca e a lu' ta-su clar.
Felis sa ramana copilasii prieteni mereu...ca-s tare scumpi...
va las, fug la calcat...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc de aprecieri...

Fetelor... Am avut astazi parte de o scena ce m-a topit toata...

Ii dadeam lui Mihai sa pape si eu dupa ce papa cam 100 ml iau o pauza de 3-4 min. Asa am facut si azi: am luat pauza asezandu-ma la calculator. Nu mi-am dat probabil seama cum au trecut cele 3-4 min, dar am auzit la un mom dat pe fii-miu: "aide... aide... aide" ... Cand ma uit la el: era cu o manutza intinsa spre mine si zicea "aide... aide... aide".... Nu va pot spune fetelor ce am simtit in clipa aceea ... Nu poate fi descris in cuvinte... dar voi sigur va puteti inchipui...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis si eu am patit asta mai demult prima oara, acum se repete aproape in fiece dimineata...cand vede farfuria lui si lingurita...si eu pregatesc zice..." dai-dai-dai"....imi vine sa-l mananc, stiu ca nu stie, ce spune, dar sigur pricepe ce fac eu acolo.

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mi-am parcat si eu fata si intru acum ca maine nu stiu daca mai am timp.
Felis,ce simpatici sunt cei doi...in iarba,dragii de ei!In cee ce priveste mancarea,eu de la Maria aud numai "nu-nu"can ii dau sa manance
Roserb,nu numai ca am un ginere frumos,dar e si harnic!Sa nu ma superi ca ii spun cand o sa creasca cum il numea mama lui acum ceva luni
Fetelor,azi am mai fost la 2 medici si amandoi au spus ca trebuie operata,asa ca noi maine plecam la Bucuretsi si miercuri dimineata ne operam.Sa-mi tineti pumnii,mi-e tare frica.Sper sa ne ajute Dumnezeu sa decurga totul bine si sa ne auzim cu vesti bune.
Eu o sa fiu la amre din 8 Iulie,dar nu la Mamaia,nu am mai gasit bilete,ci in Jupiter.E cineva in perioada asta pe acolo??????
Somn usor!

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput