Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by florypop

quote:
Originally posted by Viovio
si flory,poate o convingi tu pe aissa sa vina si ea ca eu nu am reusit.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Vio las' pe mine. Numai sa fie intalnirea in weekend ca eu altfel nu pot. Si asa acum ma oftic pentru ca in weekend nu am avut timp sa intru pe net si vad ca fetele au fost in parc. Si noi am fost si sambata si duminica dar de daca nu am citit pe forum....probabil ca am trecut pe langa ele.

Try, sper din suflet sa fie stresul motivul ca altfel nu stiu ce fac....

Va pup,

Flory si Andrei

V-am prins! Ma barfiti pe la spate!!! Bine, mai, daca ma vreti neaparat vin si eu. Si asa stabileam o intalnire dar nu ne hotaram la parc. Contactati-ma si oi veni si eu.

PS: scuze ca m-am bagat la subectul vostru dar vreau sa-i zic la multi ani lui ginerica al meu, adica Andrei. Si cu ocazia asta il si verific sa vaz de are pe aici vreo mandra de care nu stiu eu.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mey ce crezi ca baiatul meu merge la fete pe ascuns.....nicidecum. E acasa cumintel o asteapta pe mami sa vina de la serviciu cu cadou...

Deci cand ne intalnim si unde?

Multumim tuturor de urari.

Va pupic,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Merci mult de incurajari....eu de fel sunt optimista, dar cand iti vin toate pe cap te cam lasa nervii..........si ma apuc si de renovarea casei si o sa fie totul cu fundul in sus; imi e groaza ca maine vin aia sa puna termopanele si o sa se faca o gramada de praf;; iar de zugravit o sa ma tina cam 1 luna ca vine doar seara; noroc ca nu fac si dormitorul.....nici nu stiu unde o sa pun toate lucrurile si unde o sa mai stam si noi....dar dupa ce terminam o sa fie bine si doar la asta ma gandesc
la noi prima oara au iesit 2 dintisori jos si acum ne-a mai iesit unul sus

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VA ROG MULT, IMI TRIMITE CINEVA SI MIE O CUTIUTA MUZICALA?????
Adresa de mail: onytza81@yahoo.com
Stiu ca Paxela le are, dar acum e la plimbare , si as vrea sa ii pun piticului muzica pentru el...multumesc.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Salut din nou dragelor, si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor acestor zile!
Bun venit mamicilor nou inscrise, vedeti ca veti deveni dependente !
Fetelor, super a fost sambata in IOR! Avand in vedere ca Bia a papat foarte bine si frumos fructele, am mers duminica in herastrau, cu ai mei. A mancat taaaare frumos cateva lingurite (cam 1/2 dintr-un borcanel din ala mare de la Nestle, in ala i-am pus fructele ), dupa care .... nu si nu. Acum trebuia sa ne fi vazut, Raluca! De-acum te rog sa te prezinti la fiecare masa, poate se jeneaza de Maria si mananca mai bine si fiica-mea. Mare succes a avut la ea insa vata de zahar, din care i-am dat cateva guguloaie micute. Delicios !!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Imi trimite Aissa cutiutele muzicale, multam Aissa.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Si eu ii dau fetei borcanashe de la nestle; eu le iau de la helpnet; au si oferte; la 2 borcanashe iti dau un castronel si o linguritza; sunt foarte multumita de linguritze; in we am fost la carrefour si la doua borcanashe primeai un suport de masa sau un ursulet. eu i-am luat biscuiti de la hero; mai stiti si alte firme care fac biscuiti pentru bebii?; ei ii mai place si sucul de fructe de la hero; a si am auzit pe cineva ca ii da paste speciale pentru bebe (le primeste din strainatate)........aveti idee se gasesc si la noi, eu am mai intrebat, dar n-am gasit nicaieri.
Acum 2 saptamani am fost la o intalnire organizata de helpnet.....clubul mamicilor; tema a fost "probleme dermatologice; prezentarea a fost facuta de pediatra Ana Culcer; foarte interesant; fata mea are un hemangiom plan in frunte in forma de V ; s-a nascut cu el si pana acum s-a mai atenuat; si pediatra mea si Culcer mi-au zis ca o sa dispara; oricum nu se vede foarte rau mai mult se inroseste cand se enerveaza sau cand plange. cred ca o sa ma mai duc ca mi s-a parut interesant

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Loreena

Si eu ii dau fetei borcanashe de la nestle; eu le iau de la helpnet; au si oferte; la 2 borcanashe iti dau un castronel si o linguritza; sunt foarte multumita de linguritze; in we am fost la carrefour si la doua borcanashe primeai un suport de masa sau un ursulet. eu i-am luat biscuiti de la hero; mai stiti si alte firme care fac biscuiti pentru bebii?; ei ii mai place si sucul de fructe de la hero; a si am auzit pe cineva ca ii da paste speciale pentru bebe (le primeste din strainatate)........aveti idee se gasesc si la noi, eu am mai intrebat, dar n-am gasit nicaieri.

Cei de la Hipp aveau niste borcanase cu paste, nu am mai cautat acum, dar ii mai dadeam Biancai . cand era mica. Vezi poate se mai gasesc!
Eu in general ii dau lui Mihnea Hipp, parca au gust mai bun, si fructele si mancarea de pranz. Oricum, pranzul i-l fac eu mai mereu, borcanase i-am dat doar in ideea de a-l obisnui pentru mare.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumim tuturor pt urarile de ieri.

Didutza,nu te complimentam pt ca esti cuscra mea ci pt ca mie intr-adevar mi se pare ca esti de admirat.Mie mi-e greu cu un singur bebe,tu ai 2 si mai ai si timp sa inveti.

Greieras,foaaarte frumusel bebele tau,sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

La multi ani azi pt Emily(de care nu mai stim nimic),Silviu,Andrei si Cristian-Gabriel,sa cresteti mari si frumosi si mai ales sanatosi.

Loreena….mai sunt si perioade din astea grele cand simti ca-ti vine sa-ti iei lumea in cap.Dar stii care-i vestea buna?O SA TREACA si o sa fie totul OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ia uitati la iarba verde cum mai stau cei doi prieteni!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput