Bebelusi de iulie-august 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Kro eu ca sa ma conving am dat search pe goole si m-am convins ca ma baga-si in ceata! Dar de acu stiu sigur ca untul ro. are 200gr si cel de alta nationalitate are 250gr!

Kim ! Multumim de aprecieri!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Papa si eu
Da..untul romanesc ma interesa dar 50 grame in plus sau in minus..ce mai conteza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by kim222

Papa si eu
Da..untul romanesc ma interesa dar 50 grame in plus sau in minus..ce mai conteza...

auzi in RO se gasete mai degraba unt din Germania asa ca ai sanse mari ca reteta de prajiturika sa se refere la ala de 250:D
da-ne si noua reteta:-)

Mergi la inceput

Papa..stii ca s-ar putea sa ai dreptate? In reteta scrie unt..preferabil strain...Chiar vrei reteta sau faci miso de mine....hi,hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

baga reteta. pe bune:-)))
unt strain am nu-i bai:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nally ce mi-a placut....tu esti mamica de mai-iunie...
Ti-am vazut dambustica...tare dregut...si ce mai tort a avut la un anisor....chiar a papat din el? ca de mozolit era plin....
Mitzule, asa imi place de tine....se rezolva si fundu' de maimutza.Nici Andreea nu a papat mai deloc azi...a cerut mai mult lapte praf...si a baut multa apa.O fi de la caldurili astia lipsa poftei de mancare ca in rest e vioaie ...
Adina, Nicole,Monica,Simona sa aveti zile frumoase la mare in week asta.

mai zumzuiesc si eu putin pe DC si pe urma ma bag in patutz.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Papa uite reteta si pe tine sa te injure fetele dimineata..hi,hi..o sa creada ca m-am imbatat si am gresit topicul..hi,hi:
SALAM DE BISCUITI

400 gr biscuiti populari (e important sa fie mai tari biscuitii, sa nu fie sfaramiciosi, gen Petit Beurre)
4 oua
un pac. de unt (preferabil strain, sa nu lase multa apa)
7 linguri de zahar
stafide (cam doi pumni)
nuci (cam 2 pumni)
50 gr cacao

Bateti ouala bine, puneti-le asa batute impreuna cu 4 linguri de zahar intr-o oala. Puneti ouale si zaharul pe foc (foc f f mic sau bain marie). Amestecati intr-una pana ajunge de consistenta unei smantani mai groase. Puteti pune si un pliculet- doua de zahar vanilat.
Dupa ce e grosuta crema o dati la rece.
Taiati biscuitii in patratele cam un cm patrat, amestecati cu nucile taiate si stafidele.
Faceti intr-un ibric un sirop dintr-o cana de apa + o jumatate de lamaie + 3 linguri de zahar. Lasati amestecul pe foc pana scade bine. Lasati la racit un pic.
Crema de oua, deja rece se freaca bine de tot cu untul pana se incorporeaza bine. Se freaca cu o lingura de lemn pentru ca untul face spuma mai bine si devine crema mai fina decat daca e amestecata cu mixerul. Cand e incorporat untul adaugati un plic de 50 de gr de cacao. Siropul facut si lasat pe foc: Se stropeste cu el peste biscuiti, nuci si stafide, dar nu mult, cat sa nu mai fie tari-tari, sa le inmoaie un pic. Grija sa nu se flescaiasca de tot.
Crema de oua + unt + cacao se amesteca bine cu biscuitii, stafidele si nucile. Cand se incorporeaza tot in crema, se intinde o hartie alba (sau un celofan), se pudreaza cu pesmet de biscuiti (sau cu nuca de cocos) se formeaza salamul, se infasoara bine, se strange la colturi si se da la frigider. Trebuie sa stea de pe o zi pe alta ca sa se imbine aromele.

Explicatiile nu-mi apartin :)
Pofta buna...mi-era teama ca nu ai unt strain :)
Felicia ..sanatate bebelacului..
Mey am si eu o curiozitate fetele din Germania...cit este ora la voi...ca uneori lucrati la schimbul 3...

Mergi la inceput

Papa...uita-i ceva... eu pun si visine...

Mergi la inceput

hehehe Olivia...Germania e cu o ora in urma Romaniei...acum cand scriu aici este ora 1.20...

suna bine reteta ....peste 2 saptamani plecam in ro asa ca dau comanda de pe acum soacra-mi sa-mi faca salam de biscuiti

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Papadie, ca sa intru pe chat...imi zice sa introduc parola....cum aflu eu parola?

acum am aflat si eu de concursul cu buburuza ca vazui postarea ta...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput