Bebelusi de iulie-august 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vai Carmen...ai pierdut capitolul cu biografia mea??? Cum ai ratat-o..acum lucrez in laborator de microbiologie (dar nu clinica ci alimentara) acum 5 ani eram medic rezident medicina de familie la Sp. Universitar Buc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Aha, am inteles... si-ti place mai mult ceea ce faci acum sau inainte?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Prefer medicina ...evident...la care sper sa ma pot intoarce...

Mergi la inceput

Stiu ca este tirziu in Ro...dar poate ca ma "aude "cineva....cit cintareste un pachet de unt in Ro (cel clasic) am o reteta cica excelenta de salam de biscuiti ....si vreau s-o fac diseara...dar nu imi mai aduc aminte gramajul...Ma ajutati? Miine este prea tirziu...deh pofta-i mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ma bag sa-ti raspund eu kim... ca imi palce de voi fetele ca sunteti tare vorbarete!

Un pachet de unt are 200 gr dar poti face si cu margarina (care are 250 gr)... bafta si sa aveti pofta!

Scuze de deranj...

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Un pachet de unt = 250 grame.

Pofta buna !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Nally multumesc...si cu ocazia asta am mai vazut un baietel frumos foc...chiar si tunsulica tot frumos este!
Carolina...am vazut ce fete frumoase ai...sa-ti traisca...tu ai ai aparut de curind pe la noi , nu-i asa..scuze daca nu ti-am urat ..bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mitzura ai incercat sa ii dai la fundulet cu Bepanthen? Trece imediat! Mai merge cu crema de galbenele!

Pupici si sanatate multa puiului mic!

p.s si untul sigur are 200 gr!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Nally te cred pe cuvant ! M-am dus la frigider, m-am uitat mai bine si am vazut ca al meu era unt "nemtesc".

Kim scuze pentru dezinformare, a fost fara intentie ... si multunesc pentru aprecieri.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kro bine ai venit
nally & sebi
untul in germania are 250 de g
mitzule io am rezolvt fundul maimutesc al Mielului cu Mykundex . nu stiu daca se gaseste si in Romania. La mine a fo singura chestie care a functionat caera asta mika arsa de facuse basici si alte alea cand i-a iesit primul dinte. Mykundex-ul asta a functionat de pe o zi pe alta.

kim222 pupam skimbul 3****

Mergi la inceput