Bebelusi de iulie-august 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai bine mai liliana, voi in loc sa impachetati lucrurile, va impachetati pe voi? hahahaha. imi imaginez ce distractie pe cea mica urmarindu-va ea asa. o fi zis ca "uite, si mami si tati se joaca"
spor la treaaba

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Abia acum am reusit sa imi fac timp de net, asa ca v-am citit pe mare fuga (ati scris iar o gramada!).
Mitzura, la Codrut burtica s-a dres cu Enterol si funduletul numai cu MercuroCrom.

M-am bucurat sa aflu ca nu e Codrut chiar singurul codas la vorbaCica trebuie la zi de sarbatoare sa le dam sa bea apa din clopotel...Si pe urma, sa te tii sporovaiala! Cine incearca?!

Acum...intrebarea zilei: la 1 an fontanela trebuie sa fie inchisa ???

Adema&Codrut

Mergi la inceput

eu am citit pe siteuri americane ca fontanela anterioara se inchide intre 9 si 16 luni. so, mai e ceva pana atunci...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Felicia Andreea lui Nicole face 11 lunisoare maine...anul il face in iulie...scuze dar nu m-am putut abtine
In alta ordine de idei ma duc sa fac bagajele ca maine dimineata plecam...si mai am o gramada...de fapt nu am strans nimic inca...mai am si de calcat,sa ma epilez ca deh....
Poate mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

multumim mult pentru urari, maine iubitica mea face 11 luni ...deci nici mult nu mai e pana la un an, cand au trecut 11 luni nu stiu, ca mai ieri veneam acasa de la spital!
dupa cum v-a spus si Adina, maine plecam spre mare, asa ca acum sint cu toata casa vraiste, incercand s-o bag in bagaje, nu cred ca vom avea nevoie chiar de tot ce impachetez eu ...dar cine stie, sa fie acolo!
sper sa fie vremea buna, sa nu stam in camera cu piticii, maine sau luni o sa va spuna Roxi cum am ajuns si cum ne descurcam cu micii leuti (ca sa nu le zic teroristi)!

va pupacim pe toate si o sa ne fie dor de voi !

P.S. eu ma simt mai bine, mi-am mai revenit sa zicem, cea mai mare contributie o au Andreea si Alex (puii nostri scumpi), dar si Adina m-a ajutat foarte mult, iar voua va multumesc din suflet ca sinteti aici!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Azi am avut o zi plina, am stat mai mult pe afara prin parc. Am dormit de la 2:30 la 5, dar de mancat nu prea a mancat cine stie ce. Bine ca bea lapte, asa ca incerc sa nu prea imi fac griji.

Adema, sa stii ca mie mi se pare ca fontanela Stefaniei este inchisa. Dr. a verificat-o la controlul de 10 luni si nu a spus nimic, deci presupun ca este in regula. Iar cu vorbitul, eu stiam ca cu cat spui mai repede ca esti insarcinata cu atit mai repede vorbeste copilul. Adevarul este ca Stefi vorbeste o gramada, dar pe limba ei, mai trebuie sa o intelg si eu
Liliana, simpatica faza cu Adeluta spectator. Noi am parasit de mult dormitorul, mi-era frica sa nu o trezim. Adevarul este ca este destul de naspa sa se trezeasca copilul in asemenea momente.
Andreea cu dormitul cu gura deschisa nu imi place ca are buzele uscate. Probabil din cauza asta bea si asa mult ceai peste noapte (intre 100-250 ml). Si inca nu a invatat sa-si caute singura bibronul cu ceai, trebuie sa il dau eu.
Mi-am adus aminte, mai am o intrebare, pentru mamicile cu ochelari. Stefi este in faza in care cum o iau in brate se repede la ochelarii mei si mi ia de pe ochi. Si nu stiu cum sa o dezvat. O cert, dar degraba, acum incerc sa o las jos in clipa in care da sa ii apuce. Dar nu am succes.

Noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea, si eu port ochelari, dar moata foarte rar intinde mana spre ei ...iar atunci cand vrea sa puna mana pe ei ii spun de fiecare data ca nu e voie si ca sint ai mei, se pare ca intelege!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

la multi ani pt alex al adinei care a sarbatorit ieri lunile (cu scuzele de rigoare pt intarziere) si andreei, care e de o seama cu pupi (pt maine, daca mai vedeti mesajul)
gagici, sa va distrati beton la mare si asteptam pozici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

Kro, ai doua fetite superbe! Cum se inteleg? Felicia te ajuta? (Eu incerc sa ma documentez cu este cu doi copii )

DA, se inteleg bine, cel putin deocamdata. Felicia isi iubeste sora, iar de Alessia ce sa mai zic, radiaza cand vine Feli de la gradinita. Sa le vezi cum se pupacesc !

Si DA, Felicia a fost dornica sa ma ajute inca de la inceput, si m-a ajutat, atat cat poate un copil de 4 – 5 ani. Eu am incurajat-o, chiar daca uneori “ajutorul” ei imi dadea mai mult de lucru.

Si eu am fost rezervata in legatura cu atitudinea Feliciei la aparitia noului membru al familiei, mai ales ca ea este destul de posesiva si foarte mamoasa. Dar am pregatit-o din timp si a reactionat bine. Binenteles, exista o oarecare gelozie, dar cred ca e normal.

Nu e totul roz, mai sunt si mici probleme, ca de exemplu: galagia pe care o face (uneori) cea mare cand cea mici doarme si invers, sau faptul ca au nevoie fiecare de cate ceva in acelasi timp ……

….hai ca m-am intins cam mult, iti mai spun doar atat: nu e usor, dar e frumos !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

dar bine mai fetelor, sa nu scrieti voi nici macar un mesaj azi? e asa liniste pe aici...si noua nu ne spune nimeni la multi ani...vezi ca nu esti singura, olivia. ne-am suparat. ne luam jucariile si plecam...

philip&andreea

Mergi la inceput