Bebelusi de iulie-august 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Andreea, Philip si Luca
La multi ani si la mai mare bebelusilor de 11 si 10 luni! Inca putin si treceti la grupa ailalta de "copiluti"! Va cu mult drag "colega" Mielu:-))))

Rain, Philip si maaria sa va traiasca ghemotoacele:-)
_
aici caaaald si mult de lucru in casa si pe linga.
ca sa intrati pe chat tineti degetul apasat pe ctrl sau shift atunci cind dati click pe "intra". noi suntem pe camera "desprecopii" si la sfarsitul saptamanii intram pe "sambata seara e petrecere" :-)
vinerea la ora 10, ora RO, e concurs cu premii. sunt 4 intrebari de pe forum si de pe site-ul buburuza.com si o intrebare din "actualitate" (gen ce lok a ocupat RO la Eurovizion).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Adreea, Philip si Luca....
Mitzura sau altcineva...cine ma ajuta si pe mine...de data asta chiat vreau sa fac budinca cu brinza de vaci si galbenus...Mi-o mai spuneti ? Pentru ultima data :)
Papa a iesit un salam beton.....s-a si terminat....hi,hi..merita s-o faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani sarbatoritilor...:))

Nicole, Adina, Monica, Roxana...distractie placuta!

Liliana, bafta in continuare, tinem pumnii...:)
Am citit pe diagonala, intr-o pauza de lucru. Pofta buna ...salam de biscuiti si budinci...bun!...:)

O seara excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim pt urari...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani, Danut, Raluca Maria, Philip Andrew, Andreea Alexandra, Maria, Stefan-Luca , multa sanatate si sa umpleti numai cu bucurii inimile parintilor vostri! poate n-ati observat da` io lucrez derect pe lista, nu mai copiez de la papadiq
Io-s rupta, azi mi-am luat cintar de baie si-am constatat ca am saij`sapte de chile si am zis, gata, la slabit. Si-am mers pe jos muuulti km, de nu-mi simt picioarele. In plus am si-o tita beteaga, m-a muscat Ilinca (evident) de vreo 2 nopti si am ditamai rana, cre`ca-mi pica tzumburcu` pina la urma de la atitea traume
Belita mea cea mica tot nu vrea mincare, pe linga tite am si ceva la cap traumatizat din cauza ei, abia astept sa plece ionut la bunica-sa sa ma fac dura.
gata, pic, plec la culcare va doresc ceea ce-mi dorec si mie: o noapte linistita cu o ilinca cumiiinte si somnoroasa
a! ca vorbeati de sex ... ce-o fi ala?? barbatu` meu zice ca am senzori si ca orice miscare este transmisa la ilinca sau la ionut... da` despre asta altadata...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

SAL'TARE !am venit si noi de la mare ...
LA MULTI ANI !!!!pentru toti sarbatoritii de azi !!pupam dulce !
noi am avut o vreme superbaaaaa!dar nu prea am ajuns pe plaja ca ne-au facut bunicii program de sezonisti ..asa ca am batut faleza , am fost la expozitia de iahturi (si ne-am ales unul ..he, he ..visez nu ma luati in seama ) ne-am plimbat cu bicicleta dubla (cu Pufulescu in cos), ne-am plimbat cu telegondola , am mancat la terase ....si astea toate intr-o zi juma ..asa ca fetele din cta ..scuze ca nu am dat nici unsemn ..dar am picat franti ..sambata seara am vrut sa iesim si noi doi sa ne plimbam pe malul marii sub clar de luna ..dar nu am mai putut de oboseala ...he, he ..unde-i tineretea ..cred ca ne-a doborat si aerul sarat...
nu am apucat sa facem prea multe poze ..sa vad din ce am facut ce a iesit ...
oricum Pufulescu e baiat rezistent si ii place mult la terase ..la un moment dat a vazut un ospatar care se indeparta de masa noastra si a ridicat mana (cred ca in semn de pa ) ,fara sa zica nik ..si ospatarul s-a intors crezand ca Luca vrea sa comande ceva ..ne-am prapadit de ras !!!!
la mare e vreme faina ..asa ca gasca de acolo se va simti super !
pupici
ma duc sa citesc ..ca ati avut spor in wknd

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna!

De azi Iza e la Brasov la bunica asa ca avem concediu 2 luni ( asa speram noi) .Am reusit sa punem si pozici noi .
? Ati dat vreuan lapte de vaca la bebei ?

http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

hop si eu ...la ceas tarziu...

he he...am facut-o pe Andreutza mai mare cu o luna....cat de repede mai trece timpul asta.Mai ieri il inebuneam pe tati cu intrebarile de genul "cum o arata Andreea noastra la 1 an" sau "la un an Andreea o sa mearga...abia astept", "O sa-mi zica -mama- la 1 an?"....si tot asa...

Oana, stiu ca mamagiuliei ii da fetitzei ei lapte de vaca....il ia de la o femeie care are vacutza...parca asa tin eu minte.Si cred ca mai sunt fete dar nu am retinut eu...Eu mai astept...sa treaca anul.
Am vazut-o pe Iza-Maria...aveti tarc ca al nostru.Si nu-l mi folosim de cateva zile pentru ca d'onsoara nu mai vrea sa stea in el nici cum.
Simona, bine ca ati prins vreme frumoasa...tare faza cu ospatarul.
Ma duc sa vad ce e cu chatul ala...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Pako,
A mea , din fericire, mai sta inca in tarc . Acum i-l scoate bunica in curte si numai acolo sta sau in leagan.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea si o saptamina buna!

Noi in weekend ne-am bucurat de vremea frumoasa - am iesit in parc unde m-am intilnit cu mamicile cu care ieseam pina sa ma intoc la servici si am facut schimb de impresii, iar duminica am fost la Breaza la parintii unor prieteni unde ne-am bucurat de aerul curat si de gratarul in aer liber.

Stefan nu prea s-a omorit cu mincarea zilele astea si a facut si cam moale - dar banuiesc ca este de la dintisori ca nu a facut multe scaune sau dese.

Mai avem putin - 2 saptamini - si implineste si el 1 AN - va jur ca nu-mi vine sa cred!

Mai vorbim daca mai am timp azi - acum ma duc sa va citesc din urma! Pupici!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput