Bebelusi de iulie-august 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Io nu mai inteleg nimic. Copilul meu are o eruptie pe corp, a aparut intai pe fata, apoi pe burtica, acum are aproape peste tot. Sunt roz pal si foarte dese. Primul doctor zice ca e reactie alergica la medicamente. Al doilea zice ca e de la caldura. Amandoi spun ca nu poate fi o boala a copilariei ca astea nu debuteaza asa, dar nici unul nu l-a vazut. Petele sunt atat de dese incat s-au unit unele cu altele, are obrajorul rosu.
Am citit si eu prin toate cartile pe care le-am avut despre bolile copilariei, si intr-adevar nu prea seamana cu ce descriu ei acolo. El e vesel ca de obicei.

Kim, daca mai tin eu bine minte, amesteci branza de vaci cu niste fructe pasate si cu niste iaurt, cu un zahar vanilat si un galbenus de ou si o dai la cuptor cateva minute. Sper sa nu aberez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am uitat sa spun ca felul in care arata eruptia la el si modul in care e debutat, seamana foarte mult cu Roseola Infantum, pe care insa n-am gasit-o descrisa decat in cartile din afara, astia prin romania nu au auzit de ea. Poate reusim sa gaseim azi unul din doctori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua !

Mitzura - il pupam pe Tudor si tinem pumnii sa-i treaca si bubitele !!!

Eu o inscriu pe Giulia in clubul grevistilor ... ieri a mancat 1 banana, 1 piersica si a baut 2 litri apa, atat. Am fost plecati la un botez si si-a pus in cap sa nu-si deschida gura la nimik. A papat doar cina si atat.

Merg sa va citesc in urma. Pupici si o saptamana frumoasaaa !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

Este o vreme tare uratica.In weekend a fost frumos,dar acum nu prea e vreme de plaja.Poate zilele urmatoare.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Salutare mamici !

Noi tot pe aici, cu timp putin, puiutul meu doarme extreeeeeeeem de putin, zic eu, noaptea maxim 8 ore, ziua maxim 1,5 -2 ore doar dupa masa de pranz. In rest fugareala prin casa si pe afara.

Mitzura- multa sanatate lui Tudorel, du-l la un pediatru totusi, unul caruia sa-i pese de copii

Andrea, eu ii pun lui Danut cereale cu lapte peste laptele care il prepar seara in felu urmator: de regula seara ii pun 7 masuri de lapte praf la 210 ml apa...ei bine,in zilele cand ii adaug si cereale in loc sa-i pun 7 masuri de lapte ii pun doar 5 si completez cu 2 masuri de cereale cu lapte si asta e. Ies 240 de ml in total, exact cat ar iesi cu 7 masuri de lapte. Nu cred ca ar fi ok sa adaug la cele 7 masuri de lapte inca 2 masuri de cereale la acelasi volum de apa, ar fi prea concentrat si, ca sa fiu sincera, cred ca nici nu ar incape in biberon atata :) Oricum ii cam pun zilnic cereale ca sa-i tina de foame noaptea, cand oricum are program de patrulat prin pat. Isi face rondul tot la o ora de ma nauceste uneori cu atata trezit.Ba isi cauta suzeta, ba nu stiu ce mai cauta, oricum e tot cu fundul in sus, il vad umbland in 4 labe prin pat dintr-un capat in altul si daca-l las in pace adoarme intr-o pozitie nefireasca, amorteste si se strezeste plangand. O data a adormit cu urechea pleostita, intoarsa si tare l-a durut apoi. Sau adoarme direct pe burta cu nasul infipt in saltea si fruntea sprijinita numai putin pe manute incat ma intreb daca are aer, asa ca nu pot adormi pana nu-l vad intr-o pozitie mai rezonabila si comoda. Alteori adorme in fund si pica pe o parte, ieri a picat cu capul in plasa patutului, de aia stau pe aproape si cand il vad ca se clatina il asez eu. Nu l-am mai vazut adormind in pozitia culcat de nu stiu cand, ori in scaunul de masa, ori in fund, ori catarat pe o perina, ori cu picioarele-n sus, ori cu fundu-n sus si nasu-n saltea, pe coate, asa adoarme.
Miercuri, de Sf. Apostoli Petru si Pavel, implinesc 32 de ani, deci sunt pe panta spre 40 tot mai tare. Eh, sanatosi sa fim!!!
Va doresc numai bine tuturor
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

A, si Danut, imi fura ochelarii de cate ori poate, ii zic sa nu mi-i ia ca nu-l mai vad bine, uneori se opreste la timp ca si cand ar intelege, alteori imi baga un zambet smecher si continua cu manutele intinse sa-mi gabuie ochelarii. Cand ii ia, ii intoarce pe toate partile, se uita la ei, le desface bratele, le inchide, apoi mi indeasa pe ochi cum se nimeresc. Am vreo 3 perechi pe-acasa, in caz ca ma lasa fara unii.
Le urez de pe acum puiutilor ce implinesc lunile, multa sanatate, noi saptamana asta o sa golim buzunarele fameliei, o data ca e ziua mea si a doua oara ca joi o sa implineasca si Danut 11 lunisoare, imi vine sa-l mananc de drag si sunt convinsa ca simte fiecare mamica pt puiutul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo si de la noi!

Suntem bine, la categoria 4 dinti, mergem in picoare prin parc netinut de maini. Cred ca in curand cei de la ADP il angajeaza ca Vicu s-a apucat de curatenie in parc. Asa ca de acum nu mai aud lipa-lipa prin casa ci ma trezesc cu el in spatele meu. Si chiuie!

Cam atat de pe frontul muncitorilor! (traiasca denominarea! )

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ma intreb daca m-ati lasat repetenta, ca de cind n-am mai intrat paicia, heheheeeeeeeeeeee !!! Noroc ca sint in trecere pe la birou si am niscaiva timp sa citesc ultimu' capitol in care scrieti, ca pe celelalte, arivederci !!!
Noi sintem bine, crestem pe zi ce trece, mai avem olecutza si implinim 11 luni (cind doamne a trecut timpu asa repede ?????) si mami-adica io- nu mai are timp de nimik altceva, nici macar de deceu, spre marea ei rusine ! Imi amintesc de ce spunea Cristalina - Monica odata, cum ca da drumu la calculator si pina seara nu apuc sa ating tastele, daramite sa mai si citesc !!!
Nici poze noi nu am mai pus desi avem o gramada, poate in secolul asta o sa reusesc, sa ne vedeti ce mari ne-am facut !!
Va pup pe toate si imi este dor de voi, va doresc tot binele din lume si sper, speeeeeeeer sa ne auzim mai des !!!
Tot io ... adica sper ca nu mi-a disparut si semnatura, hehehehehe !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici si de la noi,
Bebelina face azi 11 lunisoare, si vorba fetelor, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...
Ne laudam cu dintele nr 8, dar se pare ca mai sunt 3 premolari in asteptare ...preferam sa am o mancacioasa in loc de o dintoasa.
Vad ca de ieri a inceput sa pape (vechea noastra problema)...si sper sa o tina mai mult timp...Eu plec la Viena miercuri pentru 9 zile, si am de gand sa ma distrez putin si sa-mi incarc bateriile pt bebelina.
Distractie maxima fetelor care sunt prin vacante...
In sfarsit am reusit sa o prind pe dr noastra sa ne faca o vizita inainte de a pleca, dar as mai vrea sa gasesc un pediatru. Imi recomandati si mie un dr bun? (Daca se poate de la Gr. Alexandrescu sau Budimex)

In rest, e imposibil sa mai venim curate din parc, merge ce merge si la un moment dat se pune in fund, si maraie daca o ridic...Sta mult in picioare face si ceva pasi, in scurt timp o sa inceapa sa patruleze in 2 labute fara probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani frumoselor si frumosilor!!!!va pupam cu drag!

philip&andreea

Mergi la inceput