Varsatorii la apel! (3)
Raspunsuri - Pagina 4
andora spune:
Nu cititi mesajul acesta daca nu aveti ce face... e o prostioara dar simteam nevoia s-o spun....
Fetelor dragelor ajutor... am criza specifica zodiei.. sau poate sunt eu prea slaba.... sa va zic:
De obicei pun mare pret pe parerile celorlalti si mai ales pe ale prietenilor. Am o prietena mai "repezita" care trage concluzii si ti le tranteste verde-n fata - ceea ce-mi place - dar le trage cam repede - ceea ce nu suport. Asa s-a inmtamplat si cand am nascut, cica n-am chemat-o la nastere si din cauza asta am plans o groaza si bebe abia nascut la fel, si asa s-a intamplat si-n seara asta, cica e clar ca ma deranjeaza ca ma favc invisible cand intra ea pe Messenger. Stiu ca par copilarii si ca avem nevoie de comunicare, vroiam doar sa va intreb cum sa fac sa ma autocontrolez si sa nu mai pun la suflet chestiile astea?!?
Stiu ca nu e frumos sa-mi spal rufele aici si sa spun tot felul de copilarii dar ma doare inima de suparare si dac-ar fi aici as lua-o la bataie....
Mai iertati-ma de prostiile pe care le debitez dar am nevoie de o lamuriore...
Va pup si vorbim....!! O zi buna tuturor!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
oana_s spune:
quote:
Asa s-a inmtamplat si cand am nascut, cica n-am chemat-o la nastere si din cauza asta am plans o groaza si bebe abia nascut la fel, si asa s-a intamplat si-n seara asta, cica e clar ca ma deranjeaza ca ma favc invisible cand intra ea pe Messenger.
Eu nu prea am inteles faza cu plansul tau si al lui bebe....adica din cauza ca n-ai chemat-o pe ea, tie ti-a mers rau oarecum...sau cum?
Oana si Mara 11.08.2004
andora spune:
Oana, scuze de exprimarea total aiurea... sa-ti zic... ne intelesesem ca o chem cum ma apuca contractiile fiindca e rezident (fara leg cu ginecologia insa) si ar fi putut sa stea langa mine cand nasc. Dar m-au apucat direct la 5 min si pana m-am dumirit ca sunt contractii adevarate nu am sunat-o. In 30min eram deja plecati in taxi, in alta ora nasteam. Totul a fost repede si n-am chemat-o fiindca era si 23 noaptea si taxi am cautat 15 min pana sa gasim, singura nu credeam ca vine fiindca avusese un incident neplacut cu un hot... si a sunat-o sotul a doua zi, ea mi-a trimis sms-uri ca daca nu vroiam s-o chem trebuia sa-i zic si m-a facut cu ou si cu otet iar intr-un sfarsit s-a gandit sa ma si felicite. E cea mai buna prietena, asa ca am pus rau la suflet si toata noaptea m-am framantat si-am plans la propriu si bebe a simtit bine starea mea. Eram dupa nastere, cu alte probleme pe cap, in spital era carantina si nici pe sot nu-l lasa sa intre decat o data pe zi, eram singura si speriata si cu depresia pe cap, mai lipseau reprosurile ei.
E genul de om care se si omoara pt tine dar daca i se pare ceva suspect ti-o tranteste-n fata si asa a facut de multe ori, aseara la fel.
Chestia e ca ar trebui ca oamenii sa inteleaga ca avem vieti diferite si timpul ni-l ocupam altfel, eu nu mai sunt ca inainte dpv al timpului si preocuparilor de cand am nascut, am alte prioritati...
Mii de scuze pt mesajul asta, am vrut doar sa ma explic nitel, ca prea eram aiurita azi noapte...
Va pup si ignorati-mi lamentarile daca va enerveaza... scuze inca o data...o zi buna!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
oana_s spune:
Andora, iubita, nu-ti mai cere scuze, ca doar faceam terapie cu invatatul "nu-ului" si altele asemenea...
Despre prietena ta, ce sa zic, cred ca e o fata buna si saritoare, poate un pic lipsita de tact, dar din postarea ta inteleg ca chiar tine la tine si asta e ffff important in zilele noastre. apropos, am si eu 2 superprietene, una din copilarie si una mai "recenta" (7 ani) si sunt amandoua Balante....asa draga imi e mie zodia asta....
Si revenind la prietena ta, eu zic sa nu-ti mai faci ganduri negre, dupa cum o descrii pare genul care se supara de da pe afara si maine uita si te pupa pana te sufoca.
Sa fim sanatoase!
Oana si Mara 11.08.2004
parpalak spune:
Io zic sa i-o faci odata, sa vada daca-i place.. Ia-o odata la pupaturi cind stii ca se grabeste.. sau ceva de genul asta.. Sau zi-i ca ai o prietena care are o problema si etc, etc.. vezi ce solutie-ti da .. daca se prinde, si mai bine!
Si ca sa nu ziceti ca nu mai dau si eu pe brazda.. am fost in week-end la cumparaturi (de espadrile) de care n-am luat, ca n-am gasit de care voiam.. Da' macar am incercat!
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
andora spune:
Oana, ai avut mare dreptate , prietena s-a explicat, era nervoasa, are unele probleme acasa.... i-am zis si de nastere cat am plans si a recunoscut ca a fost o prostie din partea ei....
Parpalakule ma bucur ca ai facut primul pas.... chiar daca n-ai luat espadrile Mai eu cand plec la cumparaturi am un model in minte si de aia nu gasesc niciodata ce vreau... doar daca vad ceva nemaigandit si nemaivazut si mai ales original
Fetelor noi suntem bolnavioare de aia scriu mesaje la 3 noaptea... muci, rosu-n gat, febra, lacrimi, naspa de tot... Asta fiica-mea, dar azi si mie mi-a fost asa un rau... deh cand ne-apuca ne-apuca pe toti...
Va pupam si sa ne auzim sanatosi!!!!!!!!!!!
oana_s spune:
Andora, sanatate multa amandurora....sper ca e cineva pe acolo sa va faca un ceiut si sa va inveleasca...parca asa si raceala e mai placuta
Oana si Mara 11.08.2004
danilamonica spune:
quote:
Originally posted by yank
Pe jumatatea,o cheama Abigail:)
ignorance is bliss
Hai sa traiesti..in sfarsit credeam ca pe 13 februarie sunt singura..dar eu am ascendent in Rac...
O zi buna
Monica
pozele noastre
andora spune:
Oana_s, multumim de urari, eu n-am dormit nici azi dar am trecut de pctul cronic si nu mai simt nimic... n-am mai mancat si m-am facut bine dar Gogo vai de ea..am trimis-o in parc cu bunicii ca eu tre' sa merg ..ghici.. la cumparaturi, sa iau cadou de cununie unei prietene... Cat despre ceiut acusica vine sotul, au fost parintii mei aici si mama a facut mancare in locul meu insa partea rea e ca ma cicaleste.... ohoho, mai ales cand e vorba de copil... dar eu dupa cateva episoade de ciondaneala am decis sa tac si sa-nghit... numai sa nu izbucnesc inainte sa plece ca o fac lata
Va pup... am uitat sa va zic ca am si eu un var nascut pe 13 februarie, in aceeasi noapte cu mine dar cu cateva ore mai devreme... eu am asteptat dupa miezul noptii. Si ma intelegeamca si cu un frate cu el, dar nu l-m vazut de cativa ani..
Scuze ca am vorbit fara sa zic prea mare si interesant lucru... asta-i o alta trasatura a mea, de multe ori sotul ma lasa sa turui si la sfarsit ma enervez ca n-a auzit toate detaliile...
Pupici si sanatate tuturor!
camelia72 spune:
Salutare,varsatoarelor! Irimel,cand actualizezi listuta,te rog sa nu ma uiti:-Camelia-1 februarie.
Dragelor,poate ma ajutati si pe mine cu ceva informatii,vineri plec la Herculane,nu am mai fost de 7 ani si m-ar interesa un hotel,motel sau o pensiune ceva mai ieftinuta,suntem 4 mamici cu 4 copii(3 de 6 ani si 1 de 9 ani).