Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

oana, am o propunere (in)decenta:hai sa rascolim pe la maternitati in arhive!eu m-am nascut la giulesti si culmea, tot acolo am nascut la rindul meu, pe tine unde te-a lasat barza?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Melina, io m-am nascut la ploiesti

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Yank, buna ideea cu ascendentul... mai ales ca dupa virsta de 30 de ani caracteristicile ascendentului ies in evidenta. Eu am simtit 'forta' semnului scorpionului, dar am pus-o pe seama virstei si experientei de viata...

Am modificat listutza...cine se mai inscrie?

O saptamina usoara tuturor!

PS: Voua va merge prost cu sanatatea in perioada asta?

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by Irimell
PS: Voua va merge prost cu sanatatea in perioada asta?

Pai pe mine ma doare inima de vreo 3-4 zile, un genunchi ma "lasa" cand urc scarile de ieri, basca rusii......

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Taman cind incepuse discutia sa ia o turnura familiara... Dar nu pot sa remarc ca sintem mult mai talentate sa argumentam ca autocritica.. andora, daca depuneai macar jumatate efortul de aici ca s-o convingi pe cumnata-ta de contrariu.. Poate la asta sa se refera partea aia cu ideile fixe.. Ca in rest, noi sintem aia cu idei neconformiste si muuulte .. Foarte interesante linkurile alea... dar nu prea cred ca se potriveste descrierea.. grajd..???.. milioane de paie... miros de balega.. yak! La culori n-am nimic impotriva, atita vreme cit nu sint de pereti de camere.. Nu pot sa stau intr-o camera albastra!!! Asa ca pina si lui fiu-meu i-am zugravit un soi de galben caisa. Asta-i interesant la zodiace.. unele lucruri se potrivesc, altele nu.. Dar niste lucruri in comun tot avem..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Parpalakule, pai eu imi depun toate energiile si ceva peste pt a-mi argumenta convingerile si fixatiile . De acord ca energiile tre' sa mi le redirectionez... ca tot nmegative sunt si indreptate catre mine insami prin autocritica si catre aia de ma nervozeaza... vezi, deja am scris patru randuri degeaba
M-am trezit si eu.... ce inseamna culoare preferata??? Cea pe care o preferi la haine, la pereti sau la ce? Eu de pilda cand spun "cul preferata" ma gandesc la ce imi face bine sa privesc... O camera cu pereti albastri ar fi culmea racelii pt mine si a depresiei. in loc sa fie linistitoare... insa mie-mi place albastrul.. Stii ca si peretii dormitorului nostru i-am vopsit inainte sa se nasca Gogo tot intr-un galben-caisa pal? Hihihi, uitai sa va spun ca eu am anul si culoarea preferata (la imbracaminte!!!!). Anul asta am boala pe portocaliu, poate si nitel roz, dar cu roz nu-mi sta bine.
Cat despre grajd... Doar daca paiele ar fi acoperite de o patura moale si daca Nea Calu' ar fi plecat la pascut, iar mirosul ar fi exclusiv de fan...
Nu ma mai lungesc ca si asa sunt lunga, pa si pupici!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Ma primiti si pe mine la voi?Nu v-am observat si am deschis si eu un subiect despre varsatori..dc poate cineva sa-l inchida.Eu sunt nascuta pe 25 ianuarie.{:D]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Hallo varsatoarelor va tot o varsatoare care nu a mai dat demult pe aici,rusine sa-mi fie(dar eu nu prea am)ca am pierdut asa mult.
Vad ca voi va cunoastetzi mai bine intre voi,sper sa ajung si eu sa o fac daca mai ma primitzi.
Va rog cine a facut complectari la lista sa scrie si la mine data
22 ianuarie 1969,ora nu stiu dar era seara adica asta mi-au spus parintzi ca eu nu am remarcat.
Hai la voi de la noi si sper sa tin pasul cu voi la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,varsatoarelor,abia acum v-am descoperit!Treceti-ma si pe mine "prezenta"pe lista voastra, 1 februarie 1972, Craiova.As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza ascendentul,poate chiar s-a scris,eu nu am apucat sa citesc tot,am fost nerabdatoare sa ma inscriu,mai tinem legatura.Va pup!

Mergi la inceput

Fetelor BINE ATI VENIT!!!!
Lyvya daca vrei sa ti se inchida subiectul posteaza un mesaj acolo prin care rogi moderatorii sa-l inchida... dar oricum cred c-a fac ei asta imediat ce vad ca exista deja...
Ascendentul il puteti calcula pe http://www.zodii.ro/, undeva in stanga... si trebuie sa stiti ora nasterii.
Eu sunt suparici pe vremea asta... trebuie sa se faca vara odata.. mi-e dor de verile acelea prafuite de cand eram noi mici.... de vacantele la mare... de sirul acela de Dacii de pe autostrazi si de trenul care mergea la mare si-n care se punea muzica.. si de caldurile mari care nu mai sunt...
Mai nu vreau sa cad in butoi... asa ca va doresc o saptamana frumoasa, sa fiti sanatosi cu totii si sa ne auzim mai des ()
Noapte buna!!!!

PS: Daca va intereseaza, eu vineri am avut ultimul "puseu" varsatoresc... mi-am luat rochie si m-am mai tuns si mi-am facut suvite si mi-am lins parul.... acum nu mai e lins ca ploua...

Mergi la inceput