Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna varsatorici

suntsi deci la mine a inceput anul excelent cu greturi si relatii apropiate cu toaletaintelegi voi cum sta treaba.

va pup si sa auzim de bine.

LA MULTI ANI tuturor care au avut ziua de nastere pina acum si nu am apucat sa le felicit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI !!!
Danutza ,Ionela-Roxana, Gabiu, tThea_m, Funditza, Badjoke
Lili si Roxana C. !!!

Camelia, hehehe de cand trag eu cu ochiull "clubul nurorilor"... a vazut si babatu-meu ... desi uneori chiar nu e de ras insa nu m-am "bagat" fiindca totusi socrella mea sta departe... tare-mi vine sa fac o lista cu toate nemultumrile mele, insa nu vreau sa-mi creez singura energie negativa
Osna, sa-ti fie sanatoasa burticuta , ce dor mi s-a facut de acele vremuri... of.... eu nici n-am avut greturi si ameteli inainte de luna a cincea
Va pup.... ca mor de frig

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La Multi Ani lili si roxana c.!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Osna,sarcina usoara si un bb sanatos!
Andora,eu n-am putut rezista si mi-am varsat supararea si nervii pe care mi-i face socrela,nu sta cu noi dar si atunci cand vine...Asa suntem noi,varsatorii,gasim un loc unde sa ne varsam nervii,apoi suntem ingerasi...voua nu vi se intampla?Eu nu pot rezista sa "tin in mine",simt ca explodez,orice ar fi,trebuie sa ma descarc...!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI Lili si RoxanaC sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bucurii in viata!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

La multi ani tuturor varsatorilor!!!!! Si baiatul meu implineste 12 ani in 27 ian.Ce ziceti de baietii (viitori barbati) varsatori? RAMONA MAMI LUI DENISSI GIULIA

Mergi la inceput

giulianne, "La Multi Ani" baiatului tau,sa creasca mare si voinic,sa fie sanatos si norocos!
La Multi Ani Jonica,nicole3,roxy

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Barbatii varsatori!Oau!Am gasit intr-un zodiac(despre parfumuri) o caracterizare super,care mi s-a parut perfecta pentru varsatorii(barbati)pe care i-am cunoscut:

Barbatul Varsator:usor de iubit,greu de cucerit
Si e o caracterizare blanda!Cate femei nu s-au aruncat oare de gatul unui barbat din aceasta zodie,descoperind apoi ca e capabil sa calce in picioare pe oricine si sa dispara in graba acolo unde simplii muritori nu-l pot ajunge,nici macar o Varsatoare,uneori? Si e mare pacat,fiindca de multe ori este tot ceea ce-si poate dori o fata ca raspuns la rugaciunile ei-un barbat cu inteligenta profunda,cu suflet bun(atata imp cat lucrurile merg cum vrea el)si cu aerul acela indurerat,de parca ar purta in tacere urmele ranilor pe care i le-a facut in trecut vreo femeie nemiloasa(aer de care se va folosi ca sa fie compatimit pana in ultima zi din viata lui).Sunt talentati si la gatit,barbatii din zodia Varsatorilor!Nu suporta sa fie tinuti in lesa de nimeni,mai ales nu de o femeie care ii admira.Lor trebuie sa le revina alegerea si abordarea partenerei,lucru care nu e o garantie ca va fi vorba de mai mult decat e o aventrura trecatoare.Daca aveti in minte planuri de casatorie,va poate parasi pe neasteptate, in caz ca va tradati intentiile.Imi pare rau,dar asa stau lucrurile!Din pacate,asta nu pare sa le opreasca pe femeile hotarate sa-i aduca cu picioarele pe pamant si nu ma indoiesc ca si dvs.va veti repezi sa-i cumparati tot felul de cadouri costisitoare, ca semn al afectiunii nestinse ce i-o purtati.Renuntati!Varsatorii detesta extravaganta si detesta sa se dea in specacol in fata prietenilor,din care par sa aiba nenumarati(cu cat sun mai multi,cu atat se simt mai in siguranta!).Asadar,daca optati penru un parfum(caci parfumurile le plac foarte tare si chiar le folosesc),asigurati-va ca nu e ceva cu miros complicat,ci mai degraba discret si original-cum sunt si ei-si ca provine de la un designer cu care se pot identifica.Probabil ca tot nu-l veti putea retine langa dvs.,dar s-ar puea sa va dea un pupic inainte sa se faca nevazut.Fiindca pot sa fie teribil de nerecunoscatori,barbatii din aceasta zodie!
Ce parere ai,Giulianne?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

LA MULTI ANI! tuturor celor care s-au sarbatorit si se vor sarbatori de acum incolo! Sa fiti sanatosi, norocosi si iubiti la maxim!

Si acum va invit la volumul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67527" target="_blank">4!

Noroc si sa traiti!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput