Bebelusi de ianuarie - februarie2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

BUNA FETELE!
M-am intors de la parintii mei din Braila unde am petrecut 2 saptamani minunate! A fost taaaare bine si pt mine dar si pt bebe. Am stat mult la aerul de gradina, ne-am plimbat pe la rude si cunoscuti, prilej cu care puiul meu a facut furori cu dragalasenia si zambetele lui.
Voi ce-ati mai facut? Ati reusit sa va intalniti cu toatele? (abia acum incep sa va citesc mesajele) Daca e cineva care iese prin parcul Carol sa-mi dea de veste ca eu merg des acolo si poate ne intalnim.

Crinuta, vreau sa te intreb si eu ceva. Matei a iimplinit pe 21 4 luni, asa ca am inceput sa-i dau Humnana2. Fata de Humana 1 am observat ca asta face cocoloase si nu prea ii place baiatului. SUnt nevoita sa-l strecor inainte sa il dau. Tu cum te-ai descurcat cu laptele asta?

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aaaa si inca ceva. Maine ii fac vaccinul de 4 luni lui Matei si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. E posibil sa faca febra, e mai rau ca cel de la 2 luni? Va rog spuneti-mi ce stiti din experienta voastra. Shobo, tu ai facut vaccinul asta lui Codrin? Cum a reactionat?

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Buna ,

OANA CRETU felicitari pentru dintisor si la mai multi !
GABI.I dupa-amiaza dupa ce am intrebat de o farmacie unde se elibereaza retete gratuite , a venit o matusa pe la noi si mi-a spus ea , ca este o farmacie la Brancoveanu care elibereaza si m-am dus acolo , le-am luat in aceeiasi zi,mii de scuze am uitat sa spun , dar din cauza ca incepusem sa ma simt si eu foarte rau.Oricum multumesc mult.Alexandra se simte foarte bine si asa cum am mai spus le-am luat dar nu am avut nevoie de ele , speram ca nici nu vom avea foarte curand . Asa procedez si eu cand doctora nu este in oras sau este week-end ,dar acum m-am dus cu ea pentru ca asa am considerat mai bine mai ales ca doctora urma sa plece din oras pentru week-end.Sper ca nu am facut un amalgam aici.

Azi noapte Alexandra in sfarsit a dormit toata noptea pe burta . Sunt tare fericita , pentru ca la 10 am pus-o in ptut si am plecat din camera , cand am intrat din nou in camera sa vad daca a adormit , stupoare , Alexandar era pe burtica . Sunt tare , tare mandra de ea.

http://photos.yahoo.com/iluca_me

ELENA + ALEXANDRA -BEATRICE(03.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana, felicitari ptr. dintisori si la mai multi si fara durere.
Ieri mi-a fost tare rau, m-a durut stomacul, am varsat, aveam frisoane de dardaiam cu 3 paturi pe mine si apoi am facut febra 39. Cred ca asa rau nu m-am mai simtit vreo-data. Bine ca era duminica si era sotul acasa, sa stea cu Cristi ca eu nu am fost in stare de nimic. Iar copilul saracu, parca simtea ca este ceva in neregula ca a fost tare cuminte, nici nu l-am auzit.
Acum in schimb, scoate parleala.
Noi ne trezim noapte sa mancam. Nici nu avem cum altfel, ptr. ca il cumcam devreme, pe la 8.30 si nu are cum sa stea atate a ore nemancat pana dimineata. Dar avand in vedere ca nu fac decat sa il pun la tzatzi, de unde se autoserveste, chiar nu ma deranjeaza. Daca ar fii trebuit sa ii fac formula in toiul noptii, atunci ar fii fost mai nasol.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, noi nu avem problema asta cu Humana 2. E drept, mi se pare mai gras, insa nu face cocoloase.
In rest e ok, lui Rayan ii place mult. De la bun inceput ne-am " inteles" bine cu Humana, desi, banuiesc ca in curand va trebuit sa schimb laptele, pe de-o parte din cauza banilor, iar pe de alta parte din cauza faptului ca Humana 3 e cu diferite gusturi ( mar, banana) si eu vreau ca Rayan sa bea lapte simplu, ca altfel, sigur nu imi mai accepta doar lapte simplu.
Eu tot nu pricep cum poate sa fie laptele praf atat de scump...

Catiflo, inca nu i-au iesit. Nu inteleg de ce dureaza atat, mai ales ca de vreo 2 luni isi anunta sosirea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Liviana, vaccinul de la 4 luni-noi l-am facut pe cel de la dispensar- a fost parca mai usurel decat la 2. Nu apar probleme deosebite iar bb suporta f. bine. Mai putin intepatura

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, noi am trecut mai usor peste vaccinul de 4 luni decat peste cel de la 2. Poate si unde nu mai eram atat de panicata si stiam la ce sa ma astept. Noi l-am facut pe cel cumparat-Infanrix. La 4 luni se face doar o intepatura ca hepatita o repetati abia la 6 luni.
Gabiu, din pacate poate dura mult pana ies dintisorii. Cica nu e o perioada fixa pt. asa ceva. Eu cred ca noi pana acum am avut noroc, nu a fost prea traumatizant. Sa vedem cu urmatorii cum va fi...voi cand mai iesiti prin parc?
Anda, eu cu intorsul asta nu prea stiu ce sa zic. Poate se plictiseste? sau o fi intr-adevar de la dinti, ca alta idee nu-mi vine. La varsta asta vad ca au fiecare alte manifestari.
Adita, multumesc pt. raspunsul cu sarea iodata. In sfarsit m-am edificat si eu.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, Tudor are niste rani in zonele cu pliuri si cute, cred ca de la transpiratie si caldura. Are si la picioruse si pe la gatut. Eu am tot insistat cu apa si Sanosan la baita, l-am aerisit cat am putut (dar fiind pliuri nu prea se poate ca nu sta pielea intinsa), am dat si cu cate ceva dar vad ca nu-i trec, ba chiar la picioare de unde initial erau niste rani ca niste linii acum parca s-a latit roseata si este si un fel de spuzeala. Singura ameliorare pare sa fie de la unguentul cu galbenele. Ati patit asa ceva? Si daca da, cu ce tratati zonele afectate ca mi-e cam mila de el cand il vad cu rosaturile alea.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, eu am patit asa cu Rayan, la gat si in spatele urechilor, dar era vorba de Intertrigo parca, si aia se trateaza cu alcool si pudra Baneocin.
Nu stiu daca e acelasi lucru cu ce descrii tu, dar la intertriog e ca o infectie, si iti dai seama ca miroase aiurea. In fond e o nimica toata, trece intr-o zi, dar apare tot din cauza umezelii de acolo.
Culmea e ca la pliurile de la picioare nu are nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu nu stiu cum sa procedez cu diversificarea, ca de o luna batem pasul pe loc, baiatului meu nu-i place nimic.dupa 2 varfuri de lingurita refuza cu indarjire sa deschida gurita. am incercat si cu fructe(suc/piureu) si cu supita(si cu carne si fara) si cu cereale. oare sa insist in fiecarte zi cu cate putin, asa, pana se obisnuieste si cu alt gust in afara de lapte, sau sa-l las in pace si sa incerc mai tarziu?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput