Bebelusi de ianuarie - februarie2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

gata, ne-am intors si noi de la dr.

1. nu are nici o pb. la putica. cica e bine ca pediatra lui l-a curatat asa bine acolo, mi-a aratat cum sa fac si eu: se trage de preput pina iese "capul" putei, nici nu stiu cum sa ma exprim mai exact ... deci iese afara, stergi de jur imprejurul lui cu apa+mina la baie si tragi la loc si gata. nu se trage mai mult ca apoi pot aparea pb. atita tot. cine nu a inteles mai explic eventual pe PM. daca va intrebati barbatii cum se spala acolo cica asa si cu bebeii, zice dra.

2. dintii sint pe drum, inca n-au iesit.

3. se scoala noaptea DE SETE SI CALDURA: solutie: bebe sa doarma cu gemul deschis (noi il vom lasa oscilobatant la el in camera) si cica sa-i dau tzitzi ca-i e sete. eu ii voi da in schimb apa plata din biberon ca sa nu uite ca noaptea nu e tzitzi dar sa-i potolim si setea.

catiflo , multumesc de compliment pt. tati. da, e un tata responsabil, saritor si grijuliu atit cit ii sta bine unui barbat, zic eu! nu mai mult sa stii! nu e un tati perfect desigur insa e acolo unde trebuie cind bebe are nevoie. da, desi merge la serviciu zi de zi, se scoala noaptea sa-i dea suzi/apa. dar mai facem cu schimbul totusi: azinoapte bebe ne-a trezit de 3 ori. odata a fost el sa i-o dea si parca de 2 ori eu. sint convinsa ca si sotul tau are altele ce nu le are al meu. asa ca eu zic sa nu fii suparata pe el. nici tati nostru nu petrece ff mult timp cu bebe. vine f tirziu de la birou, mai mult in w/end are timp. si daca bebe plinge si el o intreaba pe mami ce are?... de parca mami stie tot! dar l-am mai invatat sa se uite daca a facut kk, daca ii e foame, daca ii e somn... sa zicem ca i-am facut un cit de mic instructaj . inca nu a schimbat nici un pampers plin de kk singur, doar de pipi, deci nu e chiar tati perfect!

Liviana, noi am facut la 4 luni pe cel gratuit de la stat si be epare ca l-a suportat mai bine decit la 2 luni, dar de fapt eu cred ca a contat mult faptul ca toate mamicile stiau la ce sa astepte si isi cunoasteau deja bebeii mai bine si ei simt asta si ca atare se simt mai protejati si nu mai fac asa urit saracii.

sper sa fi raspuns tuturor,
va pupic

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, multumsecd de raspuns. La Tudor e rana pur si simplu dar nu miroase urat. Sau nu inca Ce ma nelinisteste e ca e de mult si nu-i trece cu nimic. Sigur este o rosatura de la transpiratie.
Shobo, ai fost la Culcer? Unde? In spital?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aaaaaaaaa, fetele, dra Culcer zicea ca sa-i culcam doar in pampers si cu geamul deschis... ca de aceea se trezesc si ca ei nu racesc asa usor cum credem noi. ba chiar a atras atentiua unor mamici acolo ca a imbracat mult prea gros bebeii si daca si noaptea ii imbraca asa, e groaznic! deci verificati cum ii imbracti pe bebei si eventual geamul deschis si poate dorm mai bine. sa imi ziceti si mie cum ati facut ca eu de diseara ii voi face baie la 21 -asa ne-a zis si dra si ii voi pune doar body tip maieu pe el si geamul oscilobatant doar cu draperia trasa usor si atit, neinvelit... sa vad ce efect are .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

HELLO!
Ne-am intors si noi dintr-o mini vacanta. Am facut cam 1200 km in tara, si bebe a fost foarte cuminte. Dormea bustean noptile in patutul lui (caci pe asta i l-am luat cu noi), iar serile la terasa sau in restaurant statea in carucior. In timpul zilei, cand mai vizitam si noi il caram (eu personal) in marsupiu si casca gura pe la tot ce vedea si ii placea mult. Am vizitat manastirile din Moldova- zona Neamt, si la un moment dat i-a placut o icoana de nu mai puteam sa plecam de acolo (biserica nu era luminata, si de la o lumanare stralucea pictura si cred ca asta l-a atras).

Am incercat sa mai citesc ce s-a scris de zor, dar nu am inteles care e treaba cu albumul...

Sa va raspund si eu:
Oana, felicitari pentru dintisor!Si mai ia si tu si te odihneste. Zau ca nu inteleg cand ai timp sa mai si scrii si sa ne raspunzi la toate, sa te mai ocupi si de casa si de Seb, si pe de asupra sa mai fii si asa FRESH.
Crinuta, eu am pus termopanele cu firma Corina Gealan de pe St. cel Mare si sunt foarte multumita de cum au lucrat dar si de geamuri (nu aburesc)
Amaya, inseamna ca Andreii sunt copii cuminti, caci si baiatul meu doarme toata noaptea si deocamdata tot numai san ii dau (uneori ii mai dau si ceai)
Shobo, noi ii facem baie cam pe la ora 9 seara, insa dupa masa de ora 6 nu il mai las sa adoarma (aici am insa discutii cu sotul meu care imi spune sa las baiatul in pace). Programul de masa este: 6:30-7// 10// 13-14/ 18/21. Am facut si experienta sa-l ghiftuiesc bine la ora 18, si a mancat foarte putin dupa baie (probabil de oboseala)si ma asteptam sa se trezeasca insa s-a trezit dimineta la ora 5:30.
Liviana bine ati venit sanatosi. Vreau sa vorbim pe PM despre interventia ta la bila. Despre vaccin pot sa iti spun ca l-a suportat mai bine decat pe cel de la 2 luni, este vorba de cel facut gratuit, insa tot a trebuit sa ii dau timp de 24 de ore un antitermic, pentru ca febra a facut insa nu a mai fost asa marait.
Tomasa ai incercat cumva si cu reviken (fostul cutaden)? sau poti sa mai incerci cu ulei fiert la bai marine la care sa adugi si o fiola de vitamina A. Pe de alta parte Andrei nu se impaca bine cu Sanosan , ii apar niste bubite mici si rosii ep corp cand il spal cu el (am folosit sampon si gel de dus, acela 2 in 1)

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52019" target="_blank">aici

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Ciao fetelor!
Oana am inteles ca ia iesit primul dintisor lui Seb?Ura!!!!
Eu i-am facut vaccinii lui Elena si la alea de 2 luni si la cele de 4 luni nu a facut nici febra si nici nu i sa unflat locul cum mi-a spus doctorita.Poate depinde de la copil la copil,nu stiu ce sa zic.Am observat ca astazi ,pentru prima oara ,puiucul meu se prefacea ca plinge ca sa stau cu ea,cum m-am asezat linga ea a adormit ca un ingeras.Incep smecheriile::.!Se rasuceste pe burta ,dar ii ramine o minuta dedesupt si se chinuiste ca-ti vine sa si rizi!!
Vroiam sa va intreb,ori am eu un pediatru un pic socat,ori e normal ca pina la 6luni sa nu-i dau altceva in afara de lapte'Mi-a zis ca e prea grasa (la 4 luni are 7.600kg)si ca nu trebuie sa-i dau altceva.Dar eu sa fiu sincera ,am incercat sa-i dau un pic de omogenizate si e disperata cind le vede.II place la nebunie!!!Dumnezeu sa ma ierte si cu doctorii astia,unul zice intr-un fel altul in alt fel.
Pupici de la mama lui Elena si Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput