Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laurici, nu pot decat sa banuiesc ce-i in sufletul tau.

Dar noi, iti suntem alaturi si te asteptam sa te intorci atunci cand vei fi pregatita s-o faci.

Mercedes, mamica fericita, sa-ti traiasca minunea. poate pana o dai la scoala eliberam si noi listutza

Io mi-s cu gandul la concediu. Samabata plec la mare si am inteles ca e frig si apa e rece.

O zi buna, gagici!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laurici, stiu ca e greu, si e normal sa iti acorzi putin timp ca sa te reculegi, mai ales dupa atatea incercari, dar nu e obligatoriu sa se intample asa ceva si data viitoare, am auzit de cazuri in care care au ramas femeile dupa 8-9 sarcini pierdute, si au dus sarcina la bun sfarsit. Sa nu descurajezi! Trebuie sa existe o cale, o strategie, cu ajutorul careia sa reusesti, poate alta decat pana acum... O sa te refaci si o sa o iei de la capat, si maine e o zi. Pupici, si fii tare!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Mercedes, felicitari draga mea ! sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii !!!!

mica minune si pe fratiorul ei ! Cred ca e foarte mandru ca are o surioara.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

multumesc frumos fetelor
Relya - fratiorul e in acelasi timp si mandru dar si gelos pe surioara lui.... sper sa treaca de faza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

la mine tot naspa e la servici, sper sa vina o zi mai linistita si buna fara.. naspa
in rest nici o noutate

lauriciule iti doresc sa treci cat mai repede de supararea asta, stiu ca nimic nu te poate consola, dar sa stii ca oricand, dar oricand ai nevoie de mine sa-mi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragelor,

Mi-e tare dor de voi toate.
Ma simt infiorator de rau: cad din picioare (din cauza tensiunii foarte mici), nu mananc nimic, nu beau nimic. Greturi si voma la greu. N-am iesit din casa de 4 zile, zac in pat de dimineata pana seara. Un lucru vreau sa stiti: nu-mi pare rau ca am slabit ingrozitor, mi-e teama doar pt. bb... dr. T. mi-a spus (plin de umor... negru ) :"lasa draga, da' femeile din Namibia...? alea ce sa mai zica?". Ma rog, fiecare cu parerea lui, ma intelegeti ce vreau sa spun...
Vineri am fost din nou la echo aici, echo normal de data asta. Cica e bine. doctora mi-a zis sa ma interneze, sa ma puna pe perfuzii daca nu ma pot hrani. cred ca asta voi face. si inca ceva: nu ma mai dor sanii! e de rau sau asa trebuie, sa nu ma doara permanent?

Ma opresc aici, cu rugamintea sa nu va suparati ca nu mai scriu atat de des, acum stiti de ce.
Va sarut pe absolut toate si ma gandesc la voi. Fiti cuminti, increzatoare si aveti grija de voi.

Cu drag,
Astery

6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

astery pupici la burtika!

Ne pare tare rau, dar ai rabdare iubita, inca putin si totul va fi bine, vei vedea! Tinem pumnii!
Ai grija de tine si odihneste-te cat poti de mult!
Multa sanatate iti doresc, tie si lui !

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua tuturor. Am revenit cu rugamintea sa ma treceti la loc pe lista aspirantelor .
Sarcina mea a fost din nou extrauterina,ieri de-abia am fost externata si am revenit acasa de la Bucuresti,si iata-ma din nou, printe voi, ramasa decat cu o 1/2 de trompa si singura cale de a mai fi mama copilului meu este FIV-ul ! Acum trebuie sa imi revin, sa incerc sa fiu optimista,si sa gandesc ca macar Dumnezeu mi-a mai lasat o sansa...asa ca din toamna, o sa incep si eu cu intrebarile despre FIV si cu rugile catre cer,macar asa sa ma ajute si pe mine Cel de Sus.
Va urez sanatate si optimism mult, ca sa-mi mai imprumutati si mie putin din al vostru ca eu mai am foarte putin dupa o experienta nenorocita care s-a repetat la 8 luni dupa prima !
Va !
Astery, curaj, ca o sa fie mai bine si multa sanatate la amandoi!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

andicu, pupik si curaj!
astery..revino-ti k imi face rau sa te vad asa ptr cand vin la tine pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Laurici imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat!!! Eu scriu rar dar va urmaresc si acum chiar am simtit nevoia sa va spun cat de mult ma intristeaza situatiile astea. Andicu, esti constanteanca de-a mea! Offffff e atat de nedrept ce se intampla uneori, fara o logica!! Acum ca stii ca mai ai doar FIV-ul ca sansa ptr un bebe trebuie sa o valorifici si cu siguranta vei reusi!!!
Va pup pe toate! Eu sunt foarte dezorientata! Nu stiu incotro sa o iau, nu stiu care e pasul urmator, nu stiu cati pasi trebuie sa mai fac si in ce directie...
Poli

Mergi la inceput