Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

andicu, poliana capul sus fetele! Nu va descurajati!
Aveti nadejde in Dumnezeu, care nu da niciodata omului spre rau! Nimic nu e intamplator, poate ni se pregatesc tuturor, bucurii care vor face sa dispara urmele acestor momente nefericite..
Stiti voi vorba aia "Orice shut in fund e un pas inainte"
Eu va pupik si va tin pumnii!
toate fetele!

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Andicu, te trec cu mare tristete din nou la aspirante. Regret din suflet ce ti s-a intamplat. Sanatate multa!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

andicule of si noi care credeam ca esti bine, offff, ai grija acum, sa nu ridici greutati, de fapt stii, ia vitamine calciu fier sa suplinesti sangele pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

andicu, poliana sicer i-mi pare foarte rau pentru voi si eu am trecut de citeva ori prin asemenea situatie ,cind te trezesti din somn dimineata si te gindesti la primul lucru mai sunt insarcinata ...nu l-am pierdut!? si dupa citeva secunde iti dai seama ca de fapt au trecut citeva zile de cind l-ai pierdut...Frica si grija e mare pentru noi toate de aici.I-mi pare foarte rau de cele intimplate
Eu am facut o pauza pe forum nu am mai intrat regulat deoarece de fiecare data, cind citeam atitea situatie cind vedeam fete fericite ma bucuram pentru ele dar la un momentdat vadea ca li sau intimplat cite o durere de genul acesta si atunci sincer va spus am inchis de multe ori PC. foarte trista ,poate am si plins uneori....cred ca asta e din cauza ca si la mine sa intimplat de multe ori...
Eu totusi sunt optimista desi am 35 de ani si am un copil(fetita) de 16 ani ,multumesc celui de sus ca am totusi unul dar mai sper ca intr-o zi voi mai avea .Totusi trebuie sa ne incurajam singure si sa ne gindim ca acolo sus cineva ne iubeste si intr-o zi se va implini la fiecare ,eu sper si nu stiu de ce am convingerea ca am sa reusesc....si asta i-mi da si liniste sufleteasca .
Numai bine va doresc ,sanatate si sa va refaceti cit mai repede si ginditi-va ca intr-o zi o sa aveti in brate un

Bafta multa la toate fetele care se lupta .

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!
Cred ca putina lume isi mai aminteste de mine! V-am citit in fiecare zi dar nu v-am mai scris din lipsa de noutati!
Sunt in ziua 20-a a CM si ieri si astazi am descoperit o mica pata maronie. Stiti cumva despre ce este vorba? Sa aiba legatura cu polipii extrasi care au inceput sa se regenereze, cu un mic nodul existent in cavitatea uterina? Ce ar putea fi? Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pata de implantare?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere,eu o n-o sa fiu prea activa pe-aici in urmatoarele zile; am nevoie de recuperare fizica si psihica. Vreau sa revin cu forte noi si cu speranta ca daca o iau de la capat pentru FIV, sa si reusesc din prima.
Da Doamne sa citesc numai de bine despre voi in zilele ce vor urma!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

andicu, vino cu forte noi repejor. trebuie sa ne vina si noua randul. haide..capul sus
pupik de incurajare

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

quote:
Originally posted by AYSHA 2

Buna dimineata, fetele frumoasele, ce mai faceti ?
Am o intrebare pt. cele care aveti experienta cu testele : azi dimineata am facut un test Barza care la prima vedere este clar negativ.Dupa o ora, m-am uitat iar si se vedea o a doua linie, f.f.f.f.f. palida, fara culoare, ca o umbra, in locul in care ar fi trebuit sa fie rosie.Ca sa ma conving ca nu e imaginatia mea bolnava, i-am aratat-o si sotului care s-a uitat in lumina naturala si a obs. acelasi lucru. Voi ce credeti, obiectiv, vorbind, poate fi....? Este posibil sa fi detectat un nivel normal din hormonul respectiv in organism sau asa apare el ? nu am luat nici un fel de tratament.
Sunt in ziua 25 a CM, ziua 10 de la IUI, TB a scazut de la 37,1 la 37, iar in zona pelvina am dureri cat se poate de specifice de rushi.Cred ca nu v-am factu capul calendar lunea de dimineata !
Va doresc o saptamana plina de impliniri pe drmul spre mamici !

Si eu am patit acelasi lucru, dar in schimb eu am facut pregnyl-10000UI in ziua a 14-a, si in ziua a 28 a CM, aveam 1 test Barza pozitiv dupa 1/2h, si binenteles ca am repetat cu inca alte doua (Dr.Sigur si inca unu) si a ramas o singura liniuta.
Am sperat , dar din pacate nu a fost sa fie.
La prima sarcina (oprita in evol la 9sapt) am avut testul pozitiv abia dupa ziua 35-a.
AYSHA 2 poate la tine e cu ochisori

Am verificat luna trecuta si in ziua a 10-a dupa pregnyl deja testele erau negative.
A mai verificat cineva, cate zile pozitiveaza pregnylul testul 10 sau pana la 15?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna la toate fetele
Laurici,Andicu,Poliana ,imi pare sincer rau pentru ce sa intamplat ,nu cred ca cineva sau ceva va poate consola ,doar timpul care le rezolva pe toate si ajutorul lui D-zeu ,multa sanatate va dorec
Am mai intrat de cateva ori dar niciodata nu am putut sta mult din cauza serviciului .Eu am vesti bune aici ,se pare ca fetele care mi-au urat bun venit si sedere cat mai scurta au avut dreptate ,sunt graviduta ,azi am fost la doctor si mi-a spus ca sunt in 5 saptamani jumate ...5+
Ps : Poate ma trece cineva si pe mine pe lista gravidutelor

Mergi la inceput