Aspirante Optimiste 141
Raspunsuri - Pagina 11
irinacodrina spune:
Maria, felicitari! In sfarsit o veste buna....
Fetelor, am facut azi precontract de vanzare-cumparare ptr o garsoniera... de acu tr sa facem dosarul pentu banca, pentru credit.
19.000 EUR, gars.conf.I sporit, in Burdujeni, e un cartier de care se cam ferea lumea, si acum mai sunt unii care se feresc sa ia acolo.
MirelaV spune:
irinacodrina, sa va ofere clipe de liniste si fericire si sa o inmultiti repede
MirelaV
pupicei pe burticei
Relya spune:
sanziana
, chiar ma gandeam ce mai faci. ![]()
Petele in ziua 20 , pot aparea din multe cauze. De la implantatre sau ...din cauza dereglarilor hormonale. Si ipoteza lansata de tine poate fi una demna de luat in seama. Tot medicul iti poate spune mai multe.
si sa auzim de
!
Relya
Relya spune:
Maria, FELICITARI !

Sarcina usoara, si un BB sanatos, frumos si norocos !
Irinacodrina
sa stapaniti sanatosi " casuta" !!!
Relya
Anca Wish spune:
Irinacodrina, venim la tine de casa noua. ![]()
Tine-te bine!!!!!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
alina constantin spune:
Pupam toate aspirantele. Dupa o pauza luuuuuumgaaaa am revenit, dar nu chiar in calitate de aspiranta. Intre timp mi-am schimbat job-ul...alte evenimente fericite nu s-au intamplat, din pacate....stiti la ce ma refer... acum suntem in pauza de bb, cred ca pentru vreun an de zile, pana capat si eu un pic de vechime la noul loc de munca.
Am reusit sa ne luam apartament, in Militari, cu 2 camere, frumos, spatios, sunt ft. incantata... nu ne-am mutat inca pt. ca mai necesita amenajari si momentan nu mai avem bani...
Anyway, sunt bine si m-am obisnuit cu ideea ca bb mai are un pic de asteptat...
Va pup pe toate si poate punem de-o intalneala... Acum am un program mai incarcat...adica inainte de 18.30 nu plec de la servici...s-a terminat cu boieria
Va pup pe toate!
Kariris spune:
Buna fetelor,
Laurici, nu pot sa cred ca iar ti s-a intamplat asa un necaz; sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci si peste asta, sa-ti vindeci ranile si sa o poti lua de la capat...pentru ca pana la urma ai s-o faci! Ai sa vezi! Sanatate, pupici si asa cum spunea si ardit sa stii ca si eu sunt on-line non stop pentru tine! Oricand ai nevoie de orice, voi fi prezenta!
Andicule, mare ghinion ai avut mai fetita! Si mare o fi durerea din sufletul tau! Dar trebuie sa te impaci cu ideea, sa accepti ceea ce s-a intamplat, Doamne cat e de nedreapta viata asta! Bine ca pana la urma esti sanatoasa si totusi mai ai sanse sa faci bebelusul tau! Sa fii increzatoare! Ai sa reusesti prin fiv! Eu dupa prima extrauterina, m-am tot rugat la Dumnezeu decat sa mai imi dea o extrauterina ,mai bine sa nu mai raman deloc! Si vad ca m-a ascultat! Acum sper sa ma asculte si cu rugile pentru fiv!
Iti doresc recuperare rapida si nu-ti pierde credinta ca intr-o zi o sa ai si tu mogaldeatza ta in brate!
Anca Wish spune:
Alina, ma bucur ca ne-ai dat un semn.
Uite daca tot ne adunam sa mergem la Irinacodrina in vizita, venim si la tine![]()
S-o stapaniti sanatosi si fericiti!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
lauricipani spune:
Buna gagici, am tras si io o fugutza sa va mai vad ca m-a luat damblaua cu cate am pe cap.
alina constantin, ma bucur sa aud de tine, bine ca esti bine ca bb-ul il faci tu. Sa fie cu noroc apartamentul!!!si sa-l umpleti cu copii.
irina codrina si tu la fel!!!
se pare ca este sezonul apartamentelor, si noi abea am semnat contractul. Un apartament fff frumos in Atena. Ne-a cam rupt la bani dar macar am de ce sa ma ocup acum cand sunt dusa cu pluta, poate mai uit.
lachiutzo, nu mai zic ca tocmai vroiam sa spun...stiu ca trece dar ie un pic cam greu.
iar o spun, sar'na mult la toate fetele care au fost alaturi de mine si sper ca nimeni niciodata sa nu (mai)treaca prin asa ceva.
anna, eu am facut testul cu pregnyl: la unul de 5000 in ziua 6 deja era doar ceva aproape inexistent iar la cel de 10000 in ziua 10 dpo nu se mai vedea. Acum depinde si cat de repede se metabolizeaza. Cred totusi ca sunt asemanari intre persoane asa ca ar trebui sa fie un punct de plecare analiza mea.
Anca Wish
vrei sa vi si la mine in vizita? Ca io va primesc pe toate dar dupa ce aranjez casa

arditutz, iubirea mea...
am si ceva vesti bune: se pare ca nebunul meu de copil, ala mare, ie destept rau ca mi-a trecut pana acum la bac numai cu 10. Sa vedem ce o sa faca in continuare...si cand ma gandesc ca am dat spaga la liceu sa-l treaca la Romana...imi vine sa-l omor

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici