Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ma bucur, asi. Sanatate multa!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc Anca!Sa fie cat de multa si poate vine si bebe, la noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi ma bucur ca a iesit rezultatul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

eu hsg buna, nu foarte dar ... a durut rau

altfel, nu-mi revin din depresie de saptamana trecuta de cand cu laurici

sa va dau si voua un motiv

http://www.cnpas.org/cnpas/jsp/content.jsp?chapterId=126

sau in cateva vorbe: va disparea cic-ul si in loc de se va da la toata lumea o indemnizatie de 35% din salariul mediu din care se plati si sanatatea. evident ca dispar si efectele colaterale: job asigurat la intoarcere, imposibilitatea concedierii etc

nu-l pot uita pe basescu care spunea ca el va lupta pt mamele care trebuie sa primeasca dupa cum au cotizat!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Batentian Dana spune:

Buna fetelor, de multa vreme va urmaresc si m-am decis sa va scriu si eu. Eu si sotul meu incercam de o luna sa facem un bb dar inca nimic, este devreme inca sa trag orice concluzie dar luna trecuta saraca farmacista de la mine din cartier cand ma vedea incepea sa rada.O las mai moale cu testele si cu stresul deoarece un copil se face cu rabdare. Urez tuturor aspirantelor cat mai multa bafta si sper sa auzim de bine si sa ne transferam toate la viitoare mamici.
Va urez la toate multa sanatate si pupici.Ne mai auzim.

Batentian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, Laurici, draga de tine, abia acum am citit din urma... mi-au dat lacrimile, pt. ca stiu prin ce ai trecut, eu am pierdut sarcina in februarie... Sper ca ti-ai mai revenit, ai sa vezi ca pana la urma ai sa fii pe lista gravidelor si vei ramane acolo pana la 9 luni! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si refacere rapida
Dandana, sa inteleg ca mamicile nu vor mai sta nici cei 2 ani acasa? asta chiar ca ar fi nasol...
Fetelor, am o mare rugaminte...vreau si eu pe lista voastra la urmatorul capitol... daca se poate.
Multa sanatate tuturor!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Buna fete dragi! Va regasesc cu drag! Eu am lasat-o mai moale cu agitatul cu BB, am avut niste treburi de rezolvat si inca nu l-am pus pe sotz sa isi faca o noua spermograma dupa tratamentul dat de dr. sa vedem ce si cum, asa ca ... am prestat corespunzator si vedem si luna asta,poa' se prinde ceva. Intrebare: la cateva zile cu temperatura 36,4, daca temperatura scade 36,3 2 zile la rind ... cand inseamna ca ovulezi? Luminati-ma voi, pls!!!
Va pup dragelor si... sunt optimista! Mai ales ca vine concediul si am de gand sa ma odihnesc!!!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor salutari!!!
Va scriu putin cam tarziu sa va anunt ca am nascut o fetita pe data de 3 iunie.
Vroiam sa va rog sa ma stergeti de pe lista de la gravidute dar mi ati luato inainte.
Va doresc la toate fetele ceea ce va doriti in momentele in care cititi voi aceste randuti cel mai mult.

Sa nu uitati niciodata ca orice vis fie el unul mic se implineste daca ti l doresti cu adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Mercedes, felicitari!!!! Va urez sa fiti sanatoase si fericite si tu si fetitza ta!
Mult noroc in viatza! Sper sa te urmam la mamici cat mai curind!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele frumoase!!! Va pupic pe toate si sorry ca nu mai scriu...inca nu mi-am revenit si de data asta chiar nu stiu cat va dura. De asta nici nu mai scriu sa nu va fac si voua rau.

Pup frumoasele.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput