Aspirante Optimiste 141
Raspunsuri - Pagina 3
Delia21 spune:
Pup si eu fetele.Ma simt mult maibine dupa ET de ieri.Tot insomniaca dupa cum vedeti,caci la mine e nici 5 dimineata.Mandru a avut chestii f importante la servici,noroc ca am o prietena care nu lucreaza si a venit ea cu mine.Mai erau vrea7 cupluri ieri la ET,toate cu partenerii,eu cu prietena,dar las,ca o sa-i spun eu la bebe cand vine.Sa speram ca n-o avea chestii mai importante la servici cand ar fi sa nasc,sau....nici macar nu ar mira.Ce sa mai zic,eram treaza si am vazut tot,mi-au aratat cei 2 embrionasi-dragalasi la microscop si mi-au dat si 2 poze cu ei acasa.Din cauza colului meu f spcial in forma de S ia luat doctorului mai mult de jumate de ora sa-i puna inantru.M-a mirat f tare ca m-au lasat sa stau in pat doar 20 min si pe instructiunile pt acasa spune sa evit efortul,cafeina,acoolul fumatul si medicamentele nerecomandate prealabil de doctor,dar nu zice nimic de stat la pat tot timpu.Bine eu oriccum pana la testu de sarcina din sange de peste 2 saptamani nu fac nimic,papalesc ,dus la buda si patuc,internet,telfon si televizor si...cat mai mult somn.Sambata asta m-au chemat acolo pt un test de sange sa vada cum stau cu progesteronu,inca iau injectabil o data pe zi.Cam astea avui de zis.
utocatalina spune:
Succes Delia21 sa se prinda bebicii!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
elenya_m spune:
catrinel si la voi e vremea "cu jumatate de masura"?
La noi.. iese soarele putin, apoi.. ziua ploua, noaptea ploua, dimineata ploua iar
Credinta face totul posibil!
Catrinel_17 spune:
Delia, multa multa bafta iti doresc!!! Iti tin pumnii, sa ne tii la curent! Am senzatia ca a mers foarte repede, cind ai inceput procedura?
Elenya - aici e o caldura de-mi dau sufletul. Nu-s cum naiba rezist acuma asa de greu la caldura, in Timisoara mi se parea absolut normal sa fie vara 36 de grade afara si 37 in casa
probabil cum e aici mai mult frig si nu mai sunt obisnuita...
_
"After all, tomorrow is another day!!"
elenya_m spune:
Fetele vad ca e cam liniste pe aici si ce ma gandii eu?
Sa va scriu un banc, ca atunci cand intrati sa va mai descretiti putin fruntile si sa mai uitati de norishori ![]()
Un cetatean se duce-n vizita la un prieten din alt capat al tarii. Ies ei la o bere si stīnd la masa vad doi muncitori: unul sapa un sant; la cītiva metri īn spatele lui, celalalt il astupa...
Omul nu se poate abtine si-i īntreaba pe cei doi care-i treaba. Unul din ei raspunde:
- Dom'le, īn mod normal echipa noastra e formata din 3 oameni: unul sapa groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupa, numai ca ala de punea cablu' este īn concediu...
O zi cat mai usoara va doresc!
Credinta face totul posibil!
Delia21 spune:
Catrinel,prima injectie am facut-o pe 26mai,punctia a fost sambata trecuta pe 18 iunie,iar ET ieri dupamasa,deci pe 23.
Lachi,pe unde esti,mi-e dor de tine !Valentina,si de tine mi dor
Va pupicesc pe toate si...abia astept sa reveniti din uikend,ca eu o sa vegetez....in pat pe cat pot.Multumesc fetele de ganduri frumoasesi de la mine pt voi
Utocatalina,sa-mi pastrezi un loc la mamici de ian-feb 2006,caci ma apucai de calculat si daca e bebe atunci ar trebui sa vina pe 15 martie,dar daca seamana asa mai grabit din fire pe mami,adeca moi,vine mai repede cu 2-3 saptamani,eu pariez de exp pe 26 februarie.Pupici la samburelu din burtica!
ardit spune:
buna fetele frumoase! ce mai faceti? nu am timp sa citesc din urma dar va doresc sa aveti un we iexcelent!
la mine zilele naspa s-au transformat in diareice de-a dreptul, deh asta e, incerc sa ma adaptez, semnul cu catelusa a fost "rily tru" adica adevarat cum se zice
Catrinel_17 spune:
Haa, misto bancul, elenya... Imi aminteste de o faza ce am vazut-o duminica pe aici: 3 angajati ai orasului aduna gunoiul... Unul matura si stringe gunoiul, unul tine lopata si unul tine sacul sa bage gunoiul. Daca lipseste sa zicem ala cu matura??? Hehe, sau ala cu sacul.
_
"After all, tomorrow is another day!!"
asteryaro spune:
Dragelor, pupici la taote! Mi-e dor de voi. Dincolo nu-mi prea place... prietenii stiu de ce
.
Mirela, nu mai stiu cu ce prilej ai mentionat, numai ca am retinut putin gresit: azi e ziua de nastere a sotului meu, si asa am facut asocierea intre zile. Nu-i bai ca te-am felicitat mai devreme~! Sanatoasa si fericita sa fii.
Fetele, mie nu mi-e bine deloc: greturi si voma la greeeeeeeeeeeeeeeeuuuuu. nu pot sa bag nimic in gura, nici apa nu merge. mi-e greu sa cred ca va fi bine pana la capat, insa sper... alaltaieri am fost la T.: dezamagire totala. no comment. ieri am zacut ca moarsta in pat toata ziua, abia am mers sa fac pipi... azi mi-am cautat vechea mea doctora, care a chiuit cand i-am spus despre ce-i vorba. inca nu m-am decis la un doctor anume... voi vedea, mai am timp.
Oricum, cel mai important este ca bb e asezat bine. Nu ma intrebati dimensiuni, nu cereti poze, caci n-am. asta este, deocamdata. nimic nu-i prea greu sau prea mult pt. bb. sper sa nu lesin pe strada, caci si tensiunea mi-a luat-o razna, in jos adica...
scuze daca n-am fost chiar coerenta, ok?
Va pupic pe toate-toate si sa stiti ca mi-e tare dor de voi.
6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100