Aspirante Optimiste 141

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna fetele ,
Va multumesc de urari si sper cand mai intru pe aici sa va aud ca ati ramas gravidute va pup si ma rog ca tot ceea ce va doriti sa se indeplineasca
Sunt cam suparici acum dupa ce am citit despre ce va sa vina cu indemnizatia pentru copii ,un ochi rade altul plange
Am sa incerc sa atasez aici poza cu bebic la prima echo ,sa vedeti si voi minunea

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Venim, Laurici. Cum sa nu?! Dar cred ca toate intram in castelul Peles ..ca tare multe sterpe mai suntem.

Felicitari pentru BAC. E distept fii-tau. Seamana cu mamicutza lui!!!!

Bafta in continuare la bac si la facultate.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ancule, sar'na de urari! Sper sa se lege de el. E destept dar m-a cam chinuit cu invatatul. Acum la bac chiar ca nu-mi vine sa cred.

Stau si ma gandesc la cat timp a trecut fetelor, era asa de mic cand l-am nascut. Avea doar 2.600kg si 47 cm. Si s-a nascut exact in ziua cand au aparut (sau mai bine zis anuntzat) radiatiile de la Cernobal in Bucuresti, 2 Mai 1986. Ce repede trece timpul...

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

la mine toate tuna si fulgera asa ca nu mai scriu nimic dr m nevoie de ajutorul vostru

luni am facut hsg si de atunci tot curge o zeama roz, ca un fel de mucus cremos doar ca e roz si cam prea mult cantitativ, credeti ca m-au ranit cumva pt ca nu m-a durut ca data trecuta ci a fost si o durere ca o taietura, o usturime ce nu avea legatura cu pomparea. uf, doamne si se apropie cele 4 zile de csd, atat imi trebuie sa fie vre-o rana!

dar sa va mai spun ceva! era in grupul de hsg, o fata care avusese trompele infundate, un an a facut luna de luna perfuzii la giulesti si S-AU DESFUNDAT. era foarte sigura pt ca primise nu stiu ce nota 1 la perfuzii. cert e ca pana la urma dupa un alt an se infundase una dar cealalta era buna, buna!

artitel, auzi aici?

si chiar si la mine, anul trecut pe stanga era partial permeabila si acum e permeabila. am intrebat cum se poate asta sugerand ca poate e o greseala de stanga-dreapta si mi-a spus ca poate am facut un tratament antiinflamator, cu supozitoare ceva. am facut, luni de zile carpicon! de ce a devenit dreapta partial permeabila din slab permeabila nu am priceput (dar chiar, de ce slab permeabila e mai bine decat partial permeabila?)

asa ca am trecut pe carpicon iar!

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BUna ziua tuturor!
Felicitari fetelor care si-au luat casa noua, sa le stapaneasca sanatoase si sa le umple cu !
Laurici, sa-ti traiasca baiatul destept si felicitari!
Lachi, merci mult de sustinere,si tie iti doresc sa fie cu succes greul prin care treci!In toamna o sa ma "activez " si eu acolo la subiectul FIV, pana atunci mai citesc si eu ce se-ntampla, macar sa fiu cat de cat informata de ce m-asteapta.
Ardit,Mirela si restul fetelor, va multumesc inca o data ca sunteti aici!
Eu sunt bine, incerc sa nu ma gandesc prea mult,vreau sa ma fac bine si sa-mi reiau viata, macar sa profit cat mai e vara si s-apuc si eu sa merg la ! Am incercat sa vad partea buna a lucrurilor si am ajuns la urmatoarea concluzie : daca tot am mainile si fundul ciuruit iar dupa 8 luni,daca tot nu astept iar un bebe, macar pot SA BEAU, SA MA CAFELESC CAT POT,SA MA DUC LA PLAJA, SA IES SEARA LA O TERASA FARA SA AM RESTRICTII (cand o sa pot),SI SA fara sa mai patesc vreuna,ca acum gata,extrauterina nu mai am cum sa fac si nici ce sa-mi mai scoata , ca cica restul e sanatos acolo!!
Acum va pe toate ,ca trebuie sa ma retrag la pat,ca lipsurile din interior incep sa se faca simtite. Apropos, sunt ca o sita ,cu 3 gaurele de la laparo si cu taietura veche d ela baza burtii, daca bag prea multa apa ma transform in stropitoare !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

andicu, ce vorbesti tu acolo de stropitoare ca mie abia ce mi s-a inchis gaurica de la buric si mi s-a deschis cea din dreapta..sunt cu catai gauroiu..mi se vede tot p'acolo
urmari la laparo
asa k..
nu mai zic nimik..sa nu va sperii prea tare
asa k...nu esti singura stropitoare
pup fata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

dandana, si mie dupa HSG mi-a curs si roz si putzin sange dar nu asa de mult timp. A fost o zi-doua.
Ref la antiinflamatorii stiu si eu ca sunt foarte bune, mie mi-a recomandat dr sa iau in zilele cu CM cate 2 pe zi Flamexin.
Tu ce fel de carpicon iei? ca io am luat si nu aveau forma de supozitoare, scria pe ele pentru uz extern. Mi-a fost frica sa mi le bag in .....popou
referitor la instilatii...mi se pare mie ca sunt foarte bune chiar daca unii spun ca nu este bine si ca se poate intampla nu stiu ce..cred ca au fost o solutzie pentru multe fete. Inclusiv cumnata mea a facut asta dar nu stiu unde erau infundate trompele.

Mirela, mie ceva nu-mi place la chestia asta cu gauricile. Nu vrei to sa te duci sa ceri parerea si unui alt dr?

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

uf Laurici. tot stau si io si ma gandesc care ar putea fi cauza. stiu io k e o boala care impiedica inchiderea rapida a ranilor. insa aici am o nelamurire. daca era sa am asa ceva, de ce gaurica din stanga s-a inchis fara cea mai mica problema, inca dinainte de scoaterea firului si cu astea 2 trag si acum? ce sa mai fac?
stau mereu cu compresa sterila si leocoplast cu rivanol..poate poate'
ce e ciudatel e ca e si putintel rosie pe margine
unde sa ma mai duc..daca T zice sa am rabdare
cum sa o mai dau?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirela, Laurici are dreptate, mie imi fac coaja deja taieturile si atele mi le-a scos luni.Ar trebui sa te mai duci la un doctor, poate ai facut vreo infectie si trebuie tratata!
Mie mi-a facut 2 zile dupa operatie si antibiotic intravenos la 12 ore, si la fel si altei fete care a facut laparo doar ptr o problema cu o trompa nu total permeabila.Ca sa nu mai zic ca intr-una din gaurele am avut si drena pentru o zi, si dupa ce mi-a scos-o mi-a pus un pansament steril vreo 2 zile,asa, preventiv.

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

asta din dreapta..mi-a facut-o pe op de apendicita (s-a gandit k imi etalez buricul ) si din acest motiv...dar oricum nu e normal
cred ca va ascult..si imi fac timp sa cer parerea si altui medic
pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput