Bebelusi de sept-oct 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Patrice ce face Ilinca?

Pufy socrul tau cum mai e?

Multumim celor care ne-au vazut de complimente!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Pufy de ce nu tb sa aiba fluor pasta de dinti? A mea are, asta inseamna ca nu tb sa o fol. la bb?

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

georgiana, cred ca tocmai ne-ai dat pontul ca sa revenim la formele initiale: sa facem 2 copii!

iulyp si noi dam lupte greco-romane la schimbatul scutecului, e jale mare, se rasuceste si tipa de zici ca cine stie ce-i fac. am devenit deja experta, ii prind scutecul in picioare: cu o mana il tin si cu cealalta ii prind pampersul...

aissa, felicitari pt. premii, la mai multe!

mihaela si celelalte mamici care-ati fost cu bebeii la revizie, cum stati?

si alex are o adevarata slabiciune pt. Pavel Stratan si pt. reclama la fanta (cu bambucha); mai nou a descoperit si melodia noastra de la eurovision, e hipnotizat, nu alta! Trebuie sa-l punem pe Stratan sa scoata un cd cu muzica pt. copii!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ionela iti multumesc dar esti prea draguta. Sa sti ca nu degeaba port tricouri si maieuri mai lungi, ceva burta si solduri tot mai am de ascuns

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Aissa te respect pentru tot ceea ce faci. Si sa stii ca mie imi place asa grasuta cum esti
Ralucule :) te

Sanatate fetelor :)

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Despre pasta de dinti care poate fi inghitita de bb era unh subliect, dar nu-l mai gasesc... exista, se gaseste la farmacie, dar e destul de scumpa, 250.000 - 50g, cam asa...

Si la noi e foarte complicat de schimbat pampersul... iar imbracatul nu ma zic...

Wow Georgiana cat ai slabit. Bravo!

Mihaela asteptam sa ne spui ce ai facut la dr.

Astazi m-am enervat cu astia cu alocatia piticilor... In februarie trebuia sa primesc alocatia din urma si postasul n-a venit sau nu eram acasa... nu mi-a lasat nici o hartie, nimic. Am fost sa fac cerere sa iau banii din urma si totodata sa-i vireze pe card, ca sa nu mai stau dupa posta romana si angajatii ei... La sfarsitul lunii asteia trebuia sa primesc in cont banii din urma si cei pe luna asta... in jur de 1 mil. ... Dar nu-i mai primesc... ca s-au hotarat sa nu mai lucreze cu bancile respective... doar cu BancPost... dar inca nu se stie ce si cum... si ca sa iau banii aia iar trebui sa fac cerere si ii primesc prin sept... daca nu se mai intampla altceva pana atunci... Niste idioti... asta ca sa ma plimb eu toata ziua si probabil sa ma satur si sa mai ramana niste bani la stat... Si poate nu toata lumea are rabdare si timp sa faca cereri...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

of, eliana, bine ca nu m-am mai dus sa fac card! Am fost si eu la centru si m-am interesat cu ce banci lucreaza si urma sa ma duc la raiffeisen sa-mi fac din nou card (tocmai expirase)! Noroc ca nu m-am mai dus degeaba... ce nebunie!

iulyp, uite aici s-a mai discutat despre pasta de dinti pt bebei!http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50664

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Fetelor, dragelor, nu mai am timp de mesaje lungi, asa ca va doresc numai bine si voua si bebeilor vostri si sper sa ne recitim cu bine dupa ce revin din Romania.S-ar putea sa mai intru in Ro de pe la vreun net sau pe la prieteni, dar nu stiu daca voi avea timp suficient. Acum am de impachetat ultimele bagaje si apoi ne ducem cu totii la nanic pt ca vrem sa plecam devreme pt a evita aglomeratia pe autostrazi. Mii de pupici tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eliana, tocmai mi-ai dat o veste rea cu alocatia asta. Si eu mi-am facut cont special pentru alocatie, dar bineinteles ca nu l-am facut la BancPost ci la BCR. Pana acum nu am verificat niciodata sa vad daca au intrat banii, dar daca tu zici ca la tine nu au intrat, probabil nu au intrat nici la mine. O sa sun si eu luni la banca, de curiozitate sa vad daca au intrat.

Eu pana acum nu am luat niciodata alocatia pentru ca nu a venit niciodata postasul.
Offf, Romanica noastra.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

danyce-Drum bun...
ralucule-sa nu te superi pe mine eu glumeam...dar sa stii, ca pe bune, am poftit la niste carnati asa cum cumparam din piata domului din Freiburg...mmmm, era un miros de-l simteai de sub cupola Domului...
cat despre spalat, eu cand ma grabesc o spal pe Lia in chiuveta...sa vedem ce-ar zice in Romania de mine...
elyanne -acum am vazut poze cu Elena...ca scumpa e cu basmaluta, sa o mai porti asa-o prinde bine...

Lia e ceva mai bine, dar inca ne luptam cu nasuc infundat si ureche cu buba...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput