Bebelusi de sept-oct 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Anamaria spune-mi te rog, la voi chiar este totul foarte steril si exagerat de curat cand este vorba de bebelusi? scuza-ma ca intreb dar am o prietena plecata de cativa ani in USA care din pacate trebuie sa revina in Romania, ea avand si un bebelus de 4 luni si vreau sa-ti spun ca ma intreaba de mii de ori, cum sunt tratati copii aici, daca la policlinica dr. foloseste manusi si tot felul de chestii din astea fandosite ca parca ea a trait in sarcofag.... scuze daca jignesc pe cineva dar mie mi se pare exagerat. Suint de acord sa ne pese si inca chiar mult de puii nostrii dar nici asa... A si ma mai intreba pana si daca se sta la coada la policlinica

Si apropos, si eu il mai spal cateodata pe Dami la putza in chiuveta

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ne-am intors si noi de la control si eu saream intr-un picior. Se pare ca Peritolul si-a facut datoria si Alexia a luat in greutate in ultimele 3 sapt 350 gr...deci acum la 10 luni are 8200 gr si arata super bine!
Marti o sa merg sa-i repet analizele de sange sa vedem cum mai stam cu hemoglobina si sper sa fie totul bine si sa nu mai luam fier.

Am intrebat de plecatul la mare si Vigantol si mi-a spus ca la sugar nu se intrerupe vigantolul nici macar pe perioada verii, la mare pt ca oricum copilul nu o sa stea non-stop la soare. Pana in ora 10 si dupa 17 avem voie la plaja, dar si atunci mai mult sub umbreluta si cu palariuta pe cap. Pot sa-i dau si cu crema de protectie pe corp ca sa nu se prajeasca avand pielea alba.

Hehehe...la capitolul pus pampers stam si noi ca toata lumea...adica nu stam mai bine spus. Eu cand ii schimb pampersul o pun pe spate si ii dau ceva in mana (telecomanda, clama par, telefon, etc) si cat studiaza ea obiectul respectiv eu i-am si prins pampersul. Problema apare apoi ca trebuie sa-i dau repede pantaloni, ceva pe ea ca altfel ii desface si ii da jos si o iau de la capat.
Am o dexteritate cum n-am visat niciodata sa am!

Intors in carucior si ridicat in picioare...pai se putea ca Alexia mea sa nu faca si traznaia asta? De obicei face asta cand ii e somn si nu mai stie cum sa se agite. Acum inteleg de ce era mai bun un carucior cu centuri in 5 puncte si nu in 3 ca al nostru!

Danyce, drum bun si sper sa aveti o vacanta placuta in Romania macar pt ca iti intalnesti rudele!
Asteptam sa ne povestesti cum a fost si cum s-a simtit Alma!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Mihaela, tu Peritolul l-ai dat combinat cu Pikovit sau dupa ce ai terminat cu pikovit-ul ai trecut la Peritol? Eu lui Dami i-am dat Sana-sol dar nu a avut nici un efect. Mi-a luat intr-o luna 150 g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, luna trecuta si bebelina mi-a luat tot 150 gr. Peritol i-am dat in acelasi timp cu Pikovit timp de 10 zile. Luna asta nu-i mai dau nimic.
Cred ca depinde totusi si de organismul fiecarui bebelus pt ca mai era azi o fetita la doctor care la 8 luni avea 7 kg si zicea ca mananca foarte bine fetita dar ca nu asimileaza.
Eu acum mai m-am linistit cu greutatea...dar tare greu a fost!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Noi azi l-am serbat pe tati la serviciu! Mama ce de cadouri a primit!!!!!!!!!!! Sunt un pic geloasa( glumesc). Si a iesit super!
Maine dimineata o taiem spre C-ta sa il mai sarbatorim odata!
Mai ce tati norocos avem noi!

Credeam ca am cautat degeaba carucior care sa imi placa cu ham in 5 puncte! Bine ca din asta nu se poate ridica asa usor!

Si noi ne chinuim cu pampersul. Nu mai sta deloc la schimbat.

Ii place la nebunie in noul scaun de masina!

Citisem ceva de nr 27 la blugi - mama , esti aschie fata de mine!

iulyp - eu oricum ii dau piure de fructe facut de mine in casa, adica mai multe fructe date prin blender, dar vad ca nu merge. Iar cu sucul de portocale, de vreo 3 zile nu mai vrea sa bea decat f putin. Cred ca de la el mi-a varsat sambata trecuta in somn, ca de atunci nu prea il mai vrea.

roandre - felicitari - bine ca ia si ea mai bine in greutate, tine-ti-o tot asa!

danyce - DRUM BUN !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Mihaela, multumesc de raspuns. Damian este mai smecher decat fetita de la policlinica, are la 8 luni si jumatate 7 kg desi mananca bine. Si eu i-am repetat analizele, marti primesc rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Am reusit sa citesc doar jumatate din ce ati scris de cand nu am intrat pe dc, dar ma grabesc sa raspund si eu la ce am tinut minte.
Nature, tare frumoasa fata ai.Pozele de la baita sunt super.

Iar bronzul lui Damian...unic. Dar unde s-a bronzat asa? Eu nu prea il las pe Dani la soare...

Danina, piscine gasesti in Cora.

M-am trezit si eu sa raportez data nasterii mele : 24 martie 1979

Danyce, vacanta placuta in Romania. Sa va simtiti cu totii bine.

Pavel Stratan? Pai noi asta ascultam toata ziulica. Si Dani danseaza, pocneste din degetele(sau cel putin asta intentioneaza) si aplauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Naty, super i-ai raspuns vanzatoarei aleia nesimtite.
Ralucule, tu care povestesti atat de frumos, nu le-ai dat replici nesimtitilor? Pai esti chiar slaba daca porti masura 29...Imi pare tare rau ca ai ramas cu un gust amar dupa vacanta din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela, Georgiana si Elena e mai smechera decat fetita de la policlinica, are la 8 luni 6,8 kg.

Anamari multumim!

Danyce, loreema24 drum bun! Si distractie placuta...

Ellen eu m-am enervat foarte tare cu alocatia pentru ca e bataie de joc... ce spera? sa renuntam la facut atatea cereri? poate raman banii statului...
Si asta pentru ce... pentru niste amarati de 225.000lei/luna cu care nu faci mai nimic... Dar pana la urma e alocatia lor, e dreptul lor si de ce sa-i lasam statului... Asta ma irita pe mine...
Asta este... eu am zis ca daca vreodata reusim sa plecam din Romania nici ca ma mai intorc... Indiferent cat de dor mi-ar fi de familie, prieteni... Numai la noi se poate intampla... Atata brocratie, atata coruptie... M-am saturat...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

georgiana
Nu m-am gandit nicodata sa fiu atenta in mod special la acest dettaliu-cu manusile.Pot sa spun ca cu siguranta daca isi pun degetul in gura copilului sa vada in ce stadiu sunt dintisorii au manusi.Toate -seringile si apratul cu care se uita in urechi (nu aparatul in sine ci partea care intra in contact cu pacientul) si cearceaful(o hartie)sunt de unica folosinta.Termometrul are un capacel/filtru care se arunca...spitalele sunt foarte curate in comparatie cu romania.Doctorii trebuie sa fie foarte amabili si politicosi, stau si te asculta cu toate trasnaile tale, zambesc, nu tipa, nu te cearta, nu te bombane...daca sunt mai reci, sotul, american, zice ca nu-s ok cu manierele...
Dar, asistenta care schimba copilul in spital si ma ajuta cu Lia nu avea manusi.Nu e chiar ca in sacrofag- eu zic ca aceleasi conditii am vazut la Lasermed si Medicover,deci policlinice romanesti private...
DE asteptat se asteapta si la ei -dar de obicei e cu programare, asa ca nu stai de dimineata la 2.00pm(stiu ca acum si in romania e cu programare in anumite policlinici)...chiar daca e bebe bolnav, trebuie sa suni inainte si iti spun vino la ora cutatre. DAr se intampla sa aiba cate 4-5 programari intr-un interval de jumatete de ora, si pacienti mai vorbareti-si atunci astepti.Cel mai mult cred ca a durat o ora cu tot cu consult,la bebe...doua ore la mine.

Asigurarile medicale sunt foarte piperate...si la fel cat castigi in urma unui malpraxis.asa ca de aia sunt asa atenti-baniii

Altfel cei care manevreaza carnea, mezelurile si branzeturile neimpachetate au si ei manusi...DAr legumele si fructele tot trebuie spalate si cartofii curatati de coaja.

Si eu as avea griji cu copil mic la drum lung- e vorba de o schimbare importanta de mediu, bacterii, virusi...dar eu zic ca nu igiena va fi o problema, atata timp cat nu cumpara de pe trotuar si daca vrea conditii medicale americane, zi si tu sa se duca la o policlinica privata...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput