Gradinita Monicrem

Gradinita Monicrem | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Aveti sau ati avut copiii la aceasta gradinita?
Ce puteti sa-mi spuneti despre ea?

Mincarea este buna? Stiu ca vine in sistem catering, de la restaurantul "Burebista". Educatoarele sunt OK? Au asistent medical?
Citi sunt in grupa (mica)? Cite educatoare se ocupa de ei?
Trebuie sa iau o decizie pina luni si, cind e vorba de soarta copilului meu, e ingrozitor de greu...

Va multumesc, fie si pentru ca numai ati accesat acest subiect...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Scuze ca intreb si eu asa..dar e ceva in neregula cu gradi actuala? Nu de alta, dar pe viitor m-ar interesa si pe mine, cea de la care vreti sa plecati...

Parca am citit ceva pe forum de Monicrem, nu gasesti la cautare?

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Am vrea sa ne mutam de la gradi actuala la sfirsitul verii pentru ca sotul meu isi schimba serviciul si ne e peste mina sa ducem/luam copilul de acolo.
Cautam ceva mai aproape de locurile noastre de munca.

Am dat cautare pe DC, dar n-am fost lamurita... O singura mamica spune ca, in mare, a fost multumita de MONICREM, dar, pentru ca "cel mic nu a invatat mare lucru acolo", l-a mutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am vizitat gradinita asta acu' vreo 2 ani. ( e vorba de cea de pe Clucerului). Ce nu mi-a placut mie la o simpla vizitare si discutie:
- asprimea d-nei respective ( nu imi aduc aminte daca era educatoare sau directoare), mi-a pus in vedere sa nu cumva sa intirzie copilul peste ora 8 sau 8.30 ca nu il mai primeste...in fine nu stiu m-a deranjat tonul (sint subiectiva recunosc)
-copiilor li se intindeau patuturi pliante in clasele in care invatasera, se jucasera si mincasera
- la o taxa de 150$( era destul de mult la vremea respectiva) trebuiau aduse asternuturi de acasa.
-in contractul care trebuia semnat cu gradinita se specifica ca indiferent daca copilul vine sau nu la gradi taxa se plateste integral.

Eu am renuntat la aceasta gradinita, acum o sa-ti povestesc ce stiu de la o prietena care si-a dat fetita din septembrie anul trecut, la grupa mare
- mincarea insuficienta, la micul dejun de ex aveau 2 cremvusti + 1 felie piine, parintilor li s-a spus ca daca le e foame copii pot cere in plus, practic cind acestia cer li se spune ca nu mai e...
-fetita a lipsit 2 saptamini, li s-a perceput tariful intreg pe luna respectiva, ptr program lung.
-au fost scosi in parc, in Herastrau, cred ca la Insula Copiilor, li s-au cerut 2 sau 300 000 lei/copil ptr acesta iesire, din care copiilor li s-a luat un suc acolo.

Daca imi mai amintesc ceva mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

adriana, daca costa atat de mult, incearca una particulara cu mai mult bun simt...eu ma repet..de ce? pentru ca stiu ce inseamna copilul pentru mama...ai mei copii sunt la bambi..detalii pe sub crese particulare..si pot spune ca mereu Luca, cere supliment de mancare..si i se da..niciodata nu m au taxat mai mult..si o zi daca lipseste unul din bb, eu nu platesc..daca intarzii cand vine soferul..ne asteapta fara comentarii..copiii mei sunt tratati regeste aici..m as bucura sa aud mai multe mame asha de multumite de scoala copiiilor lor ca mine.
va pup si fiti foarte foarte atente..
este vital sa fi subiectiv cand e vorba de copilul tau..ai facut f bine.
va pup
pashosha mami lui Luca si Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nu mi-a placut :(.
Tot paturi pliante, tot cremvusti de la Angst. In plus: au sobe, n-au educatoare, au profesori (?!?), au un loc de joaca in curte "intre blocuri", au scara in consola (grupele sunt la etaj), au un singur WC toti copiii (cu un sigur colac reductor). Of...
Mai scriam n-au, n-au, n-au...

Cred ca, decit sa-i schimb gradinita lu' fi'miu, mai bine ne schimbam noi serviciile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

adriana si ca sa fiu sincera si extrem de subiectiva mie nu-mi place numele gradinitei. Proprietarul ala nu o fi fost capabil de un nume mai de doamne'ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Marina

adriana si ca sa fiu sincera si extrem de subiectiva mie nu-mi place numele gradinitei. Proprietarul ala nu o fi fost capabil de un nume mai de doamne'ajuta?

Marina

MArina, asta e al doilea nume..inainte se numea ABC Georgescu

Imi amintisem si eu de curte dar mi-a fost jena sa scriu ca sa nu ma considerati paranoica (desi cind e vorba de copiii mei sint). Pe mine ma obseda faptul ca vreun obiect ar fi putut cadea de la balcoanele blocurilor in capul copiilor.

Mergi la inceput