Bebelusi de nov-dec 04 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by Cecilia C

.....pentru cine vrea, am facut un tort bunnnnn

Ce tort,ce tort?

Un tort bun de cioco, cu nuca prajita si deasupra cu capsunele..uauuuuu sa te lingi pe degete, ha ha
o sa pun poze un pic mai incolo ca inca nu i-am facut poze la Alexia cu el ca la noi e devreme, 10.19 dimineata, ha ha..si asteptam sa vina musafirii un pic mai tarziu...dar oricand va asteptam la o felie

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fetelor, am pus poze noi intr-un nou album, albumul mai-iunie2005. E drept ca vreo 2-3 din poze sint mai vechiute de atat, dar ... nu mai stiu de cand, spre rusinea mea, asa ca le-am pus la gramada. Nu au ele o calitate prea grozava, dar nu va sfiiti, admirati-ne !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALINATENT, am vizionat cele doua albume!!! Ti-am admirat COMORILE, dupa parerea mea, Bogdi seamana cu tati si Horica cu mami!!!! Amndoi sunt superbi, ingersi, sa-ti traiasca!!!! Apropo, poza nr. 9 din albumul nr. 2 e preferata mea, unde scoate Horica limbutza!!!!!
Am si eu o intrebare: sotul este roman?? (simpla curiozitate)
SIMINNA, bine ai facut ca ai iesit la plimbare!!!!!! MAine nu mai avem scuze, iesim clar...doar sa nu ploua!!!!!!!
Pe unde te-ai plimbat?
FELIS, iti suntem aproape, chiar de undeori suntem mai departe...un pic!!!!!!!!! Mey, by the way, ati uitat GIRAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Paul se uita urat pe ea!!!!!!!!
RALUUUU' iesim maine, dap????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IOANA, foarte frumoasa Bia!!! Mi-a placut foarte -foarte mult poza "ma stramb!!!" - superrrrrrrrrr
Mey, fetelor, cum sa o credem pe IOANA, ca nu mananca Bia???? ia uitati-va voi la poza "uimitor!!!!" parca nr 15 este, sa vedeti frumusete de gusheata!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor, va propun un sondaj!
Voi le dati copilasilor rosii si daca da de la ce varsta. Mie doctora mi-a spus 8-9 luni dar vad ca alti copilasi de 6 luni au papat deja.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Da mai Onitzule mai, dar poza aia e una dintre cele care sint mai vechiute! Da, avea gusita, avea si obrajori ... Ia uita-te la restul! las' ca o adimiri pe viu sambata, si ai sa o vezi si la masa de fructe. Atunci sa te tii!
Acum ne scuzati dragelor, cantam si dansam!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alinatent, sa-ti traiasca roscovanul si fratiorul lui!
Ioana, ce frumoase sunt pozele tale cu fetita. Mai ce tandrete!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Mai fetelor
eu nu mai apuc sa scriu ca profit de vremea buna si fug din casa cu nazdravanii de cum se trezesc.
O singura problema am da MAREE : astia micii nu mai au deloc acelasi program : unul doarme, unul se trezeste, unul papa, unul nu si uite asa o tzinem toaaaata ziua, de seara cad franta si tot degeaba ca Dennis e tot Dennis si nu ma lasa deloc in pace.
Nu mai stiu care ma intreba de Dennis cum a dormit azi noapte : nu a dormit aproape deloc, copilul asta ma innebuneste , e super nervos si se tot trage cu manutzele de guritza, n-am mai stiut ce sa fac cu el si i-am luat glicerina boraxata cu anestezic ( a mai auzit careva de asa ceva? ) si l-am dat prin guritza si parca s-a mai calmat ca mi-a dormit de la 23 pana la 1 neintors si apoi se trezea din 2 in 2 ore ; si trebuie sa-l tot iau din camera lor sa nu o trezeasca pe Daria ... Acum mai nou face figuri si ziua la plimbare el caruia ii placea de numa' afara ... azi in parc numai guritza lui se auzea si pana nu a baut tot ceaiul pe care-l aveam la noi + de la Daria nu a tacut, apoi a adormit cam o ora; acum sta in scaunelul de papa si se uita la mine si tzipa nervos ca nu-l bag in seama.
Daria ? Daria doarme de la ora 14:30 si astept sa se trezeasca sa mergem afara asata daca pana atunci nu adoarme printzul asta mic si nervos.

LA MUUUUUUULTZI ANI SARBATORITELOR DE AZI, sa cresteti mari si frumoase!!!

Aime - suntem matinali pt. ca Daria se trezeste pe la 7 iar Dennis de abia la ora aia adoarme klumea

Raluca - FELICITARI pt. examen si pt. masina !!! Oare eu cad o sa termin cu scoala ????

Pt. fetele care- i scriu ADRIANNEI: azi am vb. cu ea la tel. si mi-a zis ca momentan nu-i merge net-ul

Roserb, Vio - La multzi ani pt. aniversari !!!

Jasmine - ce mai face Raducu ??? Pupicei de la Daria

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by oany

Buna ziua , fetele!
Ati inceput capitol nou si nu am apucat sa va multumim pentru aprecieri1 Multumim mult tuturor! Ei de acum, daca tot ne-ati vazut asteptam pretendenti ca tot am vazut ca se poarta!
Pupici multi tuturor1
Mami Oana si printesa Riana -Ioana.

Noua ne place muuuuult printzesa ta. Daca va incumetatzi Dennis nu mai poate de nerabdare sa o petzeasca, asa printre urlete si dintzisori nazdravani care ne chinuie. Pupicei!!!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am mai pus si noi pose DE AICI

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput