Bebelusi de nov-dec 04 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetelor,

Noi am ajuns acasa insa n-avem internet acasa.Acum scriu de la birou.Ne pregatim de botez pt duminica si sint cu toate pe cap asa ca am vrut sa intru sa va zic ca am ajuns bine si cind mai am timp o sa intru sa va mai povestesc ce facem.M-a intrebat cineva daca sintem din Bucuresti.Da stau in Bucuresti.O sa mai intru sa vad ce mai scrieti ca acum nu mai am timp.Va pup dulce pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Didutza ,eu i-am dat lui Andrei pt dintisori cu Calgel si 2 ml de Nurofen daca e prea plingacios .

Otilia , eu i-am dai rosie de la 6,5 luni ,am pasat-o cu brinzica .

Andrei adoarme singurel in patut de aprox . o sapt ,de cind i-am scimbat patutul .Avea un patut de lemn si l-am gasit cu piciorusul prins intre stinghii .I-am cumparat un patut cu tarc de la Primii pasi cu 2 300 000 .I-a placut f. mult ,se intoarce de pe o parte pe alta si doarme numai pe burtica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Eu ii dau rosie lui Mihnea de pe la 7 luni, dar deocamdata numai in supa (fiarta), apoi i-o pasez in piureul de legume.
Pediatra mi-a spus ca-i pot da si cruda(bineinteles, fara coaja si samburi) , amestecata cu branzica.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinatent spune:

quote:
Originally posted by onitza

ALINATENT, am vizionat cele doua albume!!! Ti-am admirat COMORILE, dupa parerea mea, Bogdi seamana cu tati si Horica cu mami!!!! Amndoi sunt superbi, ingersi, sa-ti traiasca!!!! Apropo, poza nr. 9 din albumul nr. 2 e preferata mea, unde scoate Horica limbutza!!!!!
Am si eu o intrebare: sotul este roman?? (simpla curiozitate)

Multumim mult
Sotul e roman
Intr-adevar, Bogdan seamana cu tati si Horica cu mami, doar ca e roscat ca si ceva strabunici de ai lui probabil. Mai are si ochi albastri, tot din moso stramosi vine. Sper sa nu se schimbe, la ochi ma refer
La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tent/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Mai, eu nu pricep o chestie(nu ma bateti!) : cum de iesiti voi (Onitza, Felis) pe caldurile astea la ora 12? Eu una incerc sa ies cat mai devreme (9.30-10 maxim), iar la 12 nu stiu cum sa intru mai repede in casa!

ROSERB Pai eu nu ies daca e caldura... Zilele aste nu a fost cald. Ieri chiar aveau toti 3 manecutze lungi si azi nu am iesit, dar mi-am sunat sotul si a zis ca e cald (nu forte) dar bate vantul... nu era de maneca scurta la bb... Dupa pranz s-a facut f cald... Ciudata vreme...
Eu in zilele cu caldura am iesit de la 7.30 la 9.30-10 si apoi seara de la 18-19 la 23-24...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DANAMUNTI, BINE AI VENIT ACASA!!!! Sa ne povestesti impresiile tale despre tara noastra draga!!!!
ROSERB, o sa ii dau si eu rosii cu branzica, mi-ai dat idee buna!!!uneori imi vine sa nu mai amestec branza cu fructele ca mi se pare ca schimba gustul fructelor, parca si parfumul lor!!!!
M-am topit dupa MIHNEA, si BIANCUTZA, ce frumosi sunt !!!!! niste zambareti si atomici, cum iti place tie sa le spui!!!!!

Sunt tare obosita, desi nu am apucat sa fac mancare, maine dimineata nu mai scap!!!!
Paul nu a mai dormit deloc, e foarte agitat, nu stiu ce are, parca a baut energizant, ii pica ochii in gura de somnic, dr nu ar dormi....decat la mine in brate!!!!
In seara asta vreau sa ma culc mai devreme, imediat cum adoarme Paul, ca sa fiu si eu odihnita maine...asa ca va urez de pe acum O NOAPTE LINISTITA, FARA PERIPETII!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

ROSERB, idem raspuns FELIS!!! Zilele astea a batut vantul si a fost ceva racoare, de-aia am indraznit sa propun ora de intalneala 12.00
Mey, tu ce ii mai dai lu Mihnea nou? Ce i-ai mai introdus sau ce ii mai gatesti, ca eu sunt cam in pana de inspiratie!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

AVEM DINZISOR !!!!! DARIA ARE PRIMUL DINTZISOR !!!! YOUPYYYYYYY !!!

Asa de cuminte este fetitzuca lu' mami ca nu am observat dintzisorul decat dupa ce am simtzit cum zgarie linguritza de la papa. Sa pupe mama pe printzesa cuminte foc!

Roserb, Alinatent sa va traiasca nazdravanii de copilasi ca tare mai sunt frumusei !!!
Roserb, Bianca pitic e tare dulce abia astept sa se faca mari bebeii mei sa mergem si noi la serbare; iar de Mihnea ce sa mai vorbim frumoooos de pica.

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

DIDUTZA, FELICITARI DARIEI PENTRU PRIMUL E DINTZISOR!!!!!!!
ADRIANNA, ce mai faci???? miss you!!!!!!
Gata, eu fug la culcarica!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by onitza

DIDUTZA, FELICITARI DARIEI PENTRU PRIMUL E DINTZISOR!!!!!!!
ADRIANNA, ce mai faci???? miss you!!!!!!
Gata, eu fug la culcarica!!!!

pozele noastre

Multzumim de urari.
Adriannei nu-i merge momentan net-ul. O sa-i transmit ca va e dor de ea.
Noapte buna !

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput