La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ramona la multi ani !!! arata bine tortul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Trec si eu azi pe aici sa fac prezenta,dar pe fuga.Poate mai tarziu stau mai mult.
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Saru-mana,Alinam!

Fetelor...slaba prezenta...

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

liliac1, soacra ta nu are cumva o sora pe la petrila, caci si a mea este EXACT la fel. Au venit in 2003 si au stat aproape 2 luni, nu-ti spun ca eram aproape in pragul divortului, iar sotul meu, care de obicei nu ma ajuta cu nimic la bucatarie, venea el si ma ajuta. II era lui rusine pt. mamasa. Si eu eram cu bb de 4 luni. faza cea mai tare era cand spuneam ca vom merge in urmatoarea zi undeva, la plimbare sau sa vizitam ceva. Sa o fii vazut cum isi punea parul pe bigudiuri seara, ca sa fie frumoasa a doua zi!
Of,....ca rea mai sunt! Dar la mine in casa nu mai vine asa curand

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Cum stati cu activitatea? Munciti cu drag si spor?

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna fetelor,

Am o mare suparare: Dalian a cazut aseara de la doi metrii si s-a lovit puternic la cap. Asta s-a intamplat in parcul din Francezi. Aseara m-am internat cu el la Judetean dar a trebuit sa chem medicul de garda de acasa ca nu era acolo. I-a facut radiografie si nu a iesit nimic relevant. Problema e ca asta-noapte a vomitat si azi-dimineata se simtea f rau. Cel mai tare ma seaca faptul ca nu ma lasa sa stau cu el si l-am lasat singur. Pe la 12 ma duc din nou ca ii face si tomografie pt ca ameteste si are dureri de cap.
Of, asta ne trebuia acum. Sper sa nu fie nimic grav.
Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Vera,sper sa se termine totul bine !!!Dar cum s-a intamplat asa ceva?Mi se pare ca spun numai prostii,in astfel de situatii parca nu gasesti ce sa spui,in fine,sanatate multa!!! Sa dea D-zeu sa ramana doar o amintire!
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Verutza...mai.....sa dea Dumnzeu sa nu aiba nimik grav.Poate vomita din cauza stresului..s faptului ca e singur...Sincer imi pare rau si sunt alaturi de voi.!!!
Noi vrem sa plecam maine la tara...sa stam la aer curat.Sper sa nu ploua...

Mai...ieri ....-nu vreau sa va intristez-....am vazut un cortegiu funerar...un baietel cam de 6-7 luni..poate mai mik,poate mai mare....asa m-a impresionat!!Mi-au dat lacrimile instantaneu.Nici nu ziceai ca e mort.Arata ca un bebelus care dormea....Doamne asta e ceva de neconceput!!!Sa fereasca Dumnezeu de asa ceva!!!Nu vreau sa va intristez..dar m-a marcat asa tare.Toata ziua numai la asta m-am gandit!!!!

In rest...va urez tuturor un we placut si numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Verutza mai, m-ai socat?? Sa ne tii la curent cu starea lui Dalian. Hana are mare dreptate, nu prea sunt cuvinte de spus in astfel de situatii! Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav!!!

delphin As scrie romane la tema, dar ma abtin!!! Ca cica nu-i frumos, dar eu am scris pentru ca deja am dat pe dinafara.

Offf, fetele mele, am o inima cat un purice. Soacra-mea s-a hotarat sa vina sambata dupa-amiaza (ce conteaza ca eu voi avea musafiri veniti de la 600 km distanta si trebuie sa ma duc si eu si maica-mea sa ne aranjam un pic??). In concluzie, fix-pix, adica vine, sta un pic, nu ma ajuta cu absolut nimic, ca eu la 5 trebuie sa fiu la starea civila...iar seara pleaca! Cu tot cu Andra!!
Mi-e frica de mor pentru ca ei n-au stat nici o zi cu ea, nu-i cunosc tabieturi, nu stiu ce vrea copilul. Noroc ca vorbeste, ca altfel...Dar eu stiu daca ei o a inteleaga ce spune ea??

Normal, zic eu, ar fi fost sa vina macar 2-3 zile sa stea cu ea, dar...
Ce ma fac eu???
Vin si ma lamentez aici, ca o baba, ...nici nu stiu incotro sa o apuc!

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Liliana...neaparat sa-i suni tu sa vezi ce face fata...nu o lasa pe umerii lor exclusiv!!1

Mergi la inceput