La noi, la Galati sa veniti! (5)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
Verutza, sanatate multa la puiut si sa dea Domnul sa nu fie nimic grav!
Liliac, nu te mai stresa, mai, atata, si nu-i mai cauta in coarne doamnei soacre, ca se invata asa! Tre' sa inteleaga ca ai treaba, eventual cere-i chiar ajutor!
Si distractie placuta la nunta, sa ne povestesti!
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Buna fetele!
Eu intru zilnic si va citesc dar sunt asa de obosita din cazua somnului prost al Denisei noaptea de nu mai am putere de postari.
Noroc de Cookie ca m-a atras aici.
Santieruls-a cam terminat dar nu pt multa vreme ca nu am facut decat sufrageria si acuma vrem si restul.In rest toate bune si frumoase, cu exceptia copilului care ma trezeste noapte si de 10 ori ca i se face dor de tzitzica masii.Deci pe mine scrie mare SUZETA
.
Verutza, nuami bine lui Dalian si sa nu fie nimic grav
Sper sa fi inteles ceva din mesajul meu...dar s-a trezit ..deci adio recitire.
Pupici.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Fetele..we placut..eu va pup....Maine plecam la tara..facem pozute si am sa le urc luni pe webshots.
Liliana..distractie placuta la nunta si eu zic ca sa nuii mai cauti atat in coarne la soacra!!!
Cookie....pupi la bebeu!!Si animeaza in continuare activitatea aici!!
Vilma....distractie placuta si vreme buna!
va pup pe toate!!
ELIZA MIRON spune:
Verutza...numai sanatate puiutului tau...sper sa fie bine...
N-am mai scris de mult, am fost plecata, am cununat, a fost ziua mea...am avut vie si bogata activitate!A...sa nu uit "la multi ani, cookie!", sa fii sanatoasa si vesela ca acum.
Liliac cu soacra...intra in ea s-o scuturi de cateva ori si sa vezi pe urma cum se linisteste!
Cum i-o fi Laurei la mare? Cu vremea asta...Si cumnata mea a plecat azi la mare cu cortulsi cu copiii, fetita de 4 ani si jumatate si baietelul de doua luni
...
Korinna distractie placuta la tara!
Pupici si inca o data lui Dalian multa sanatate!
dinedana spune:
Buna fetelor!Am intrat si eu acum la 3a.m.,pentru ca sunt de garda si am citit mesajele voastre.
Verutza neaparat cum reusesti fa-ti rost de o trimitere si mergi la Bucuresti si fa niste investigatii complete lui Dalian.Eu sper ca nu e nimic grav se spune ca generatia asta noua are capul tare dar pentru linistea ta du-te mai departe de Galati cu investigatiile.
In rest multa sanatate la baietel!
Eu in sfarsit am intrat in concediu de maine dimineata pana pe 18 iulie sunt oficial in concediu.Sper sa nu ploua acum cand m-am hotarat sa plec la mare.
Poate organizam o intalnire sa mai stam de vorba cu toate.
V-am pupat,pa!
cookie spune:
Eliza, chiar ma intrebam pe unde esti. Saru-mana de urari...si tie la fel!
Nu cumva esti si tu racusor?
Sa va traiasca finii si sa va aduca bucurii. Pe cand pui poze sa vedem si noi nasica?
Noi azi avem program cu tati, tre' sa facem niste cumparaturi si sa plimbam copilu'(asta-i greu de tot! )
si we placut!
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
ELIZA MIRON spune:
Da cookie, sunt racoaica!ca si tine!
Poze cu finii inca nu am si nici acum n-am avut timp sa le pun nici pe celelalte.Am incercat eu o data si n-am reusit, dar nici n-am insistat prea mult.O sa mai incerc, maine seara cred, cand venim de la tara, sa le puna Adi ca se pricepe mai mult decat mine.Azi plecam la Dodo, mi-a spus mama aseara ca a racit putin ...
Ce-o face Dalian?Nu ma gandesc decat la el!Doamne ajuta-i sa treaca cu bine peste asta!
Poate ne mai intalnim saptamana care vine, ce spuneti, aveti timp?
pupici!
LauraFlo spune:
URAAAAAA, am revenit pe meleaguri galatene si bineinteles ca m-au si chemat ( asa putin ) la munca.
N-am citit nimic ( dar recuperez eu ) am intrat doar sa va salut si sa va spun ca mi-a fost dor de voi . A fost super !
Daca termin in timp util ce am de facut intru sa va povestesc in amanunt !
Va pup !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
verutza spune:
Buna fetelor,
Am promis sa va tin la curent cu starea lui Dalian.
De cand am iesit din spital, copilul nu s-a simtit deloc bine. Ameteste atat de tare incat nu poate sa stea nici macar in sezut. Ieri a incercat sa se ridice din pat si a cazut si s-a lovit de noptiera si s-a lovit la cap in acelasi loc. Am crezut ca innebunesc de suparare.Se simte bine numai daca sta la pat dar cum se ridica simte nevoia sa se culce. Ieri a fost trist si a dorit la McDonals. Cu toate ca am incercat sa-i explicam ca e mai bine sa stea linistit, n-am rezistat insistentelor si l-am dus. N-am apucat sa-i cumparam nimic ca de la ameteala a vomitat din nou. Cu toate acestea a vrut si la masinute si spre mirarea noastra a condus destul de bine chiar daca a luat gardul de cateva ori si i-a pus pe cei de acolo pe fuga.
Nemaistiind ce sa facem, am apelat la cineva sa-i faca o sedinta de bioenergie in timp ce dormea. A dormit bustean pana dimineata si la ora 8 m-a trezit ca vrea sa mearga la Catalin, prietenul lui. Bineinteles ca nu a fost in stare sa stea in picioare dar dorinta lui de plimbare a fost un semn bun. Apoi a cerut lapte cu cereale si l-am hranit in pozitia culcat. De azi-dimineata tot cere cate ceva de mancare si deja sta in fundulet. Cred ca treaba merge spre bine, dar are nevoie de timp si tare mult imi doresc sa fie in stare sa calatoareasca pana in Italia. Noi plecam vineri...
Luni mergem la control la dr Mihalache. Noi chiar nu avem medici buni in orasul asta????
Va pup cu speranta in suflet ca Dalian isi va reveni in totalitate.
Rugati-va pentru el
Multumiri pentru ca sunteti alaturi de noi!