La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor, ce bine ca v-am regasit !
Vera imi sincer rau pentru suferintele voastre !Imi inchipui ce ingrijorata trebuie sa fii ! Sa dea Domnul sa se termine cu bine !
Liliana29s, ce veste bomba !!!!!!! Deci vei avea si al doilea copilas ? Felicitari pentru curaj !
Ele, din pacate eu nu te-am zarit, poti sa ma bati pe umar nu ma supar ! Ma bucur ca bebelina te lasa sa te odihnesti mai bine, imi aduc si eu aminte cu groaza de noptile cu zeci de treziri ! Dar trec sa stii !
lauraspeedy Bine ai venit!! Acum am si eu o tiza in gasca !

Va las acum ca am foarte mult de munca, dar mai vorbim noi ! Spune-ati de-o intalnire ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Draga Laura la mine nu evorba de curaj ci de inconstienta, ca nu mi-am planificat inca unul.Ei poate am noroc de o fetita daca tot am ramas.

Liliana

Mergi la inceput

Asa sa fie Liliana ! O fetita harnica si cuminte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Tizo sa-ti fie de bine si sarcina usoara!!!
Se pare ca ti-a priit concediu!
Laura, tu??? Nimic?? Nu vezi ce face concediu??
Bai, io in CO o sa-l tin pe-al meu la distanta, nene, ca e jale!!

Pai haideti la o cafelutza. Cele cu bebici de tzatzici faceti planul, ca totul depinde de voi!

va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Liliac, sotul meu iubit inca nu vrea al doilea copilas ( inca ) are noroc ca inca nu vreau nici eu, am zis ca ma voi gandi cand va intra Dari la gradi. Pana atunci mai este.....Cat despre concediu ai dreptate: eu pe Daria am conceput-o intr-un concediu la munte. Asa ca aveti grija !

Poze de la mare ( cateva )http://pg.photos.yahoo.com/ph/contlaura/detail?.dir=/mail&.dnm=3653.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Cookie, merci pt. indrumare. Incerc sa adun mai multe retete de slabit si apoi o aplic pe cea mai convenabila. Ce mai face Sabinuta?
Sa nu te chinui cumva sa o intarci, las-o sa suga cat vrea ea. A mea a renuntat singura la tzatzica.
Delphin, cum e cura de slabit "weight watcher"? Poti sa mi-o descrii putin?
Hana, am avut ff. putin lapte (cam 40ml din ambii sani) de la inceput.M-am chinuit sa produc mai mult (cred ca am aplicat toate retetele posibile), dar degeaba,tot 40ml aveam si dupa 4 luni. Cred ca bb-ita mea s-a plictisit sa se amageasca mai mult cu tzatzica si n-a mai vrut-o.
Liliana29s, felicitari pentru burtica.Cumva lucrezi la farmacia Hygeia?
Vadulce,
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Cookie, trimite-mi si mie, te rog, cartea in format electronic cu regimul Montignac. Fetele de la Femina intim nu mai primesc PM-uri si nu stiu cum sa iau legatura cu ele. Adresa mea de e-mail este:laurion2003@k.ro.
Te ,
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Liliana, felicitari pentru cea de-a doua liniuta! Sa dea Domnul sa fie cum vrei tu!

Fetelor, eu abia astept o intalnire. Spuneti cand si ma conformez. Poate ar fi bine tot dupa-amiaza, sa veniti de pe la munci(sau sa vina taticii acasa ) Asa ca...propuneti! Sper sa fim mai multe!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Lauraspeedy, m-am executat! ti-am trimis e-mail. Sa-ti fie de folos!

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Mai fetili, v-a speriat ploaia de nu mai intrati sau ce? A...am priceput, aveti mult de munca!

Ele, Lauraspeedy, eu o mai las pe Sabina sa suga pana cand vrea ea(sper ca nu pana intra la gradinita! ), pentru ca mese adevarate de lapte nu mai are decat dimineata si seara... In rest, mai suge in dorul lelii cam 5 minute(probabil de sete). Ma streseaza totusi ca nu papa cine stie ce (piure de fructe, supa, chestii dintr-astea) si nu prea ia in greutate. In schimb, e foarte activa si vioaie, asa ca mai astept sa vad cum merg lucrurile.

Mai Ele, mai da' tu esti gospodina meseriasa, mai! faci dulceturi, chestii de-astea...

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput