La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Da Cookie muuuuulttttt de munca ! Si ploaia asta ....iti face un chef......bleah

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare, salutare...
Fetele mele dragi, ce mai faceti??
Ca la mine se pare ca incep sa se aranjeze lucrurile (la servici).
Asa ca poate de-acum voi intra mai des pe DC.

Hai, iar ne amagim cu intalnirea?? Pai eu sunt libera de contract!! Asa ca atunci cand este chef hop si io!

Laura, ce poze faine!! Abia astptam sa ne povestesti cum a fost!

Va si va doresc o zi ushoara!!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare!
Noi am mai trecut cu brio o noapte si sper sa mai avem nopti asemanatoare.
Cookie nu sunt eu asa gospodina dar facuse soacra niste dulceata pe acre ne-a dat-o si pt singuranta am mai pus zahar si am refiert-o.As vrea eu sa fac mai multe dar nu ma lasa cupilu.
Noi ieri ne-am rasturnat si cu premergatorul si am ajuns direct cu capul in parchet...ca doar nu se mai lovise de mult la cap.. E deja a treia lovitura dar se pare ca e "capatanoasa" rau ca nu si-a facut niciodata cucui. Nu are stare deloc, toata ziua se agita si nici singura nu sta. Cum vede ca ma indrept spre usa..............zbiaraaa....
cu intalneala..eu ma abtin..tati vine in jur de 6,30 iar joi si vineri e la craiova, deci noi singure .
va pup si mai revin

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Va place cum ploua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

"Si afara ploua, ploua..."

Imi place la nebunie cand ploua, dar ma uit cu groaza la ce se intampla in tara...E cumplit ce li se-ntampla oamenilor aceia.Nu pot decat sa-i multumesc Domnului ca suntem aici, cumva feriti de furia apelor.Ce-ar mai fi de spus decat ca ne gandim la cei napastuiti si-i compatimim

In alta ordine de idei: ce spuneti de o intalnire joi dupa masa tot pe la ora 18-18.30?Daca sunteti amatoare eu as prefera tot la "CAFE-JOURNAL" pentru ca lucrez dupa-amiaza si imi este aproape de servici.Maine poate va hotarati si stabilim exact.Prefer joi pentru ca vineri seara plecam din oras si ne intoarcem duminica.

Mai stiti ceva de Dalian? Cum s-o mai simti oare?

[pup

Mergi la inceput

Uitati ce dezastru pe strada Dogariei:http://pg.photos.yahoo.com/ph/contlaura/detail?.dir=/24f2&.dnm=dbd0.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Cookie, iti multumesc fff. mult pt e-mail. Cand a vazut retele pt cura de slabire, sotul meu m-a intrebat cand ma apuc, ca de-abia asteapta sa-i gatesc bunatatile acelea. Citez:"Asa cura de slabire mai zic si eu,cu pui la cuptor si alte bunatati." Chiar acum ma apuc sa le listez la imprimanta si pe urma sa le studiez mai bine.
Fetelor,atentie mare la copilasi, circula prin oras o gripa tare urata. Mie mi-a adus-o in casa sotul meu si m-am imbolnavit si eu (de-abia ma mai tin pe picioare). Sper sa nu o ia si bb-ita mea.
Va ,
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ieri am trecut prin mari peripetii cu Vlad.Nu mai fusese nimic in ultima vreme si trebuia neaparat sa se intample ceva.Ei bine,vineri noapte s-a strecurat in dormitor un tantar nenorocit care l-a piscat pe Vlad de vreo 10 ori pe cap.Toata lumea ne-a certat:nu aveti grija de baiat,ca nu va pune-ti plasa la geam,ca nu folositi aparatul.Aveau dreptate,nu am comentat.Am inceput sa pun aparatul de cateva ori pe zi si m-am razbunat bine si cand am prins tantarul care-si mangaia burta dupa un asemenea ospat.Dar probabil s-a razbunat pentru ca l-am trimis pe lumea cealalta,pentru ca ieri am descoperit pe capusorul lui Vlad o galma de toate zilele.M-am speriat groaznic.Habar nu aveam de unde poate fi.Parea un cucui dar nu mai cazuse de ceva timp si sigur ar fi plans dupa marimea ei.Asa ca am vizitat dr. care ne-a mai certat si el o data si ne-a dat antibiotic,se pare ca ce-i dadusem eu nu isi facuse efectul(alcool mentolat)si se infectase.Galma era ganglion. Pana acum nimic,are aceeasi marime.E adevarat ca i-am dat doar de 2 ori pana acum,dar speram sa-i treaca mai repede.Voi ati patit asa ceva de la piscaturi de tantar?
Hana

Mergi la inceput

Doamne, Hana, saracu Vladut ! Au luat-o lucrurile razna de tot in lumea asta: te pisca un nenorocit de tantar si ti se face ganglion. Trebuie sa luam antibiotic preventiv !
Bine ca ai fost pe faza si l-ai dus la doctor imediat !Cand mergem la ortoped ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Antibiotic nu luam preventiv.Bubitele s-au inflamat si de aceea a facut acel ganglion.Ne-a mai dat si Peritol.Cica e f.bun dupa intepaturi.Si alcool iodat.Eu n-am mai luat atunci ce mi-ai spus tu ptr.ca nu aveam bani suficienti,dar mi-a zis ca e mai bine ca nu l-am dat cu unguient,cica sapa.Of, la ortoped nu mai stiu cand o sa ajungem.Trebuie sa-l sun saptamana viitoare pana joi pentru ca vineri plecam la mare.Sper sa-l gasesc si sa aiba program si in timpul saptamanii.
Hana

Mergi la inceput