La noi, la Galati sa veniti! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Tu hotarasti Hana. Eu tare as vrea sa ajung cu ea la ortoped. Sa aveti vreme frumoasa la mare !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
eu mai rar pe aici ... de acasa de pe romtelecom ... da imi pun eu cablu ......
Lauraspeedy cu cine ai nascut? cum?
Liliana felicitari pentru liniutze .... sa fie fetitza cum vrei tu!
Elena tot nu dormi noaptea????
Eu sunt de acord cu intalnirea la Cafe Jurnal, de data asta ajung ca stau acasa toata ziua , nu mai merg la munca ... sper sa vad mesajele la timp, daca nu ELE sa imi dau un telefon ca altfel nu te iert.......
Alina 29++
ELIZA MIRON spune:
Numai alinam vrea sa vina la intalnire??? Va sperie vremea? Maine dimineata poate va hotarati mai multe! Astept raspunsurile voastre.
Chiar nimeni nu mai stie nimic de Dalian? ma tot gandesc la el...
LauraFlo spune:
Imi pare tare rau da' eu nu vin la intalnire azi. Daria era plina de bubite dimineata si ma duc la pediatra cu ea dupa amiaza ! Daca se amana pentru maine ( si nu vine apa peste noi ) intalnirea poate ajung !
vladhana spune:
Salut fetelor!
Ce fel de bubite,Laura?S-a intoxicat sau e altceva?Ce ne fac copii nostri...
Hana
LauraFlo spune:
Nu Hana, daca erau de la intoxicatie nu ma speriam chiar asa ca de astea am mai avut. Sunt bubite mici ca acelea de la caldura. Caldura n-a fost, deci..... Habar n-am . Sunt tare curioasa ce diagnostic ii va pune. Ultimul a fost exterm de pompos si ciudat ( cel putin pt mine ) :Viroza eruptica, adica din cauza racelii i-au iesit bubite. Oare cate feluri si in cate moduri se vor mai combina bolile aste a?
cookie spune:
Laura, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa nu fie nimic grav. si sanatate!
Fetelor, diseara n-am baby-sitter, asa ca zic pas la intalnire. Daca se schimba ceva in timpul zilei, va dau de stire, ca tare as vrea sa ies din casa.
Pupici la toata lumea si sanatate la bebici!
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Din pacate nici eu nu pot veni la intalnire..mama mea e in spital internata..si abea fac fata la toate..vin la 17 de la serviciu...pleaca bona,fac mancare..iau copilu si barbatu..si plec la spital..urc 7 etaje..limba pe un umar...dau papa la mama....plec...plimbam copilu pe la mc' donalds....vin acasa..hranesc copil si barbat....bag rufe la masina..scot rufe..intind....calc...un pik de sex cu sotu..sa nu zica ca-l neglijez....bag soooooomn adanc....in sfarsit...somn!
Asta e viata mea..de Cafe Journal..nici pomeneala!!
In alta ordine de idei...sunt si eu ingrozita de ce e in tara.Cre ca ne-am lins pe bot de legume si fructe anul asta...O sa fie f naspa.Vad in negru toata aprovizionarea de toamnha.
Va pup..si mai revin!
ellen spune:
Doamne fereste ce e in tara la noi.
Sper ca sinteti cu totii bine si rudele voastre la fel!
Ma rog la Dumnezeu sa se termine cit de curind! Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
quote:
Originally posted by alinam
Elena tot nu dormi noaptea????
Eu sunt de acord cu intalnirea la Cafe Jurnal, de data asta ajung ca stau acasa toata ziua , nu mai merg la munca ... sper sa vad mesajele la timp, daca nu ELE sa imi dau un telefon ca altfel nu te iert.......
Alina29++
S-a linistit Denisa sau i s-a facut mila de mine
![](icon_smile_big.gif)
Cu intalnirea eu nu puteam veni, tati e la Craiova 2 zile dar oricum vad ca nu sunt amatoare. Daca e ceva anunt eu...intre tmp mai plimbati burtica pana pe la noi, sa vezi ce bebe zbenguit am
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos