Bebelusi de iulie-august 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
BLUE ANGEL spune:
Adina , ce dulce esti ...m-am distrat ..super sot ai !sa-ti traiasca !
pupici multi si lui Nicole ..si binenteles pupam pe Andreea si Alex ...sa aveti vreme frumoasa la mare si sa va simtiti bine !!!!
Adela , draga de tine ...ii dorim insanatosire grabnica lui Tudor !!!
Liliana , asteptam vesti bune !!!
Olivia , si eu tot pe formula voi ramane muuult timp ..cu taote ca am vazut de la Parmalat lapte :Prima crestere pentru copii de 1-3 ani ..o sa-l studiez intr-o zi sa vedem ce contine ...cat despre papica ..ohooo , eu sunt prapastie la bucatarie si cand vad cegatesc fetele ma apuca deprimarea ..asa ca eu inca sunt pe piureuri de toate felurile ...
in seara asta mi-am depasit propriul record :vopsit par :15 min , lasat pe par -20 min , spalat pe par 10 min , coafat(intins) par - 20 min ..rezultatul excelent -zice sefu'-sotu' ...acuma , na ..ce sa zica si el ..dupa ce i-am bazait foenul 20 de minute in ureche ...
ahaaa, si azi Pufulescu s-a ridicat in fundulet de pe spate ... nu-mi venea sa cred ..l-am lasat in pat pe spate si l-am gasit in fund ..si stateam sa-mi aduc aminte cum l-am lasat ..asa ca l-am mai pus odata si a repetat figura ..sper sa nu uite ![]()
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
fetelor cochetelor, inca inainte de a merge la dr ma hotarasem sa trec la crying it out method. ba chiat vb si cu tati care pare a fi de acord, cu conditia sa nu ma enervez eu. adevarul e ca atunci cand il aud pe pui plangand imi vine s ama urc pe pereti. nu incepem de acum pt ca in week-end mergem cu cortul, deci iar va dormi cu noi, asa ca o las pe luni. dr mi-a spus sa "break the habit" acum, pana in 2 ani, ca dupa aia e mult mai greu, merge, vine si plange la usa etc. tot el mi-a spus ca e posibil ca prima noapte sa planga toata noaptea (of, cred ca mor), dar cica in 3 zile isi revine. sa vedem...el zice ca sa ma duc din 15 in 15 minute la el, am sa vad cum rezist. so, de luni, tati doarme jos pe canapea si noi doi ne torturam la etaj. sa-mi tineti pumnii.
cu papica a zis ca e ok daca vrea sa pape ce mancam si noi, doar ca sa nu-i dau condimentat. normal. cica se prind si ei ce-i mai bun de aia nu mai vrea baby food. azi la pranz a papat tortellini, ceva spanac si...paine neagra. si suc de struguri.
la plamani totul e ok, suna minunat. are 9.200kg, in schimb e peste medie la inaltime. daca se dezvolta normal, cica sa nu-mi fac probleme.hmmmmm, mai voiam sa zic ceva?
olivia, tu ziceai ca impliniti 2 sapt, dar ca doarme de 5 zile. deci cat a durat plansul? cat de mult plangea? cum ati suportat?
philip
&andreea
kim222 spune:
Adela si atunci ce-ti venii cu administratul de fier? Sa ai o noapte linistita...
Adina este foarte bine ca-l poti lasa cu Dan..dar voi doi cind mai stati impreuna? Eu m-am obisnuit cu tati 24 din 24...
Simona felicitari...rapiditate nu gluma! Ai schimbat culoarea..eu spre ca nu..ca tare-mi place parul tau.. Felicitari pentru d-nul Pufulescu...sa vezi de acum....Eu zic ca-s priceputa in bucatarie...si tot la piure de legume sint si carne/ou...Nu vreau sa folosesc prajeli, faina, etc...
Andreea deci este ok...Eu nu am vrut sa insist cu cry it out training...si sa-si spun ca daca dormi cu el in pat ..pina la citiva ani nu mai scapi..asta este o chestie de alegere personala...
So, ...in prima zi ne-am dus la 5, apoi la 10, apoi la 20..si la 30...Dupa care a tacut si a adormit in picioare...pret de o ora...fara exagerare....Am lasat usa inchisa dar intredeschisa 1cm ca sa-l pot supraveghea fara sa ma observe. A doua noapte la fel ...dar l-am lasat direct 20 de minute...apoi inca 20...a dormit...Tot in picioare...Si uite asa...apoi a adormit in fund....citeva zile (deja nu se mai ridica...)
Doarme de 5 zile peste noapte fara intrerupere...inainte am mai avut 1..maxim 2 treziri, in care nu l-am luat in brate...doar apa sau suzi..
Cind te duci la el , mingiie-l si nu vrobi cu el, nu-l lua in brate...
Dr noua ne-a spus ca poate plinge toata noaptea..nu a fost cazul...
Ieseam afara in curte si inchideam si usa...este mai usor de suportat...
Daca mai ai intrebari...
philip spune:
mda, kim, de pe acum ma apuca palpitatiile, dar trec eu si peste astaoricum, pana luni mai e, sa ma vedeti atunci viteaza de mine. eu incepusem metoda de cum am ajuns acasa (am mai scris), dar viteazul de tati...ma rog, o luam de la capat. acum sunt asa viteaza dar cand il aud plangand...ei, vedem noi de luni incolo cum va fi. curios ca el adoarme singurel, fara ajutor (nici suzi, nici apa sau lapte, ba chiar si degetul a inceput sa-l suga mai putin), doar ca ma vrea acolo, la capul lui.
mai intreb eu daca am nelamuriri
pupi
philip
&andreea
BLUE ANGEL spune:
Andreea , bafta ! va tinem pumnii sa nu dureze mult ...
Oliv , ...tot roscatul meu ..sunt roscata de cand ma stiu ..am avut o tentativa de brunet ..dar era prea serios pentru mine ..ma uitam in oglinda si-mi venea sa scot limba ...
Doamne , cata rabdare ati avut cu reglarea programului de somn ..va admir!!!
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
ma dor ochii si capul de atata citit pe internet despre somn si bebeii. tot vreau sa ma asigur ca fac ceea ce trebuie. oricum, daca ar afla mama, cu siguranta ar zice ca-s nebuna. sau poate chiar sunt?
as vrea sa-l vad iar dormind cum o facea, pe de o parte, pe de alta, daca s-ar putea fara sa-l aud plangand ar fi minunat. nu stiu cum voi rezista. poate ar trebui sa ma reapuc de fumat, macar pt perioada asta.
philip
&andreea
kim222 spune:
Mitzu-le...daca au ajuns la concluzia ca trebuie antibiotic inseamna ca infectia virala s-a suprainfectat bacterian...
Andreea se trezea 1 sau de 2 ori (cit ai fost tu in Ro se trezea din ora-n ora si nu uneori nu mai vroia sa readoarma nic macar la noi in pat). Acum si da-o face ..nu ma duc la el pt ca in 1-5 minute readoarme singurel (eu oricum las multe suzete in pat ..sa se autoserveasca daca vrea peste noapte)...si am luat si o jucarie atasata la pat care daca o atingi face lumina, cinta sau spune poveste...
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51796" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (77)
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze