Bebelusi de iulie-august 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai eu nu sunt stresata de greutatea copilului ca sta foarte bine, problema era ca de la nemancare si de la boala probabil era foarte foarte slabit. Se clatina pe picioare. Cat a avut febra i-am tot dat lichide, mai ales suc de portocala ca asta ii place foarte mult (poate si de la el e caca mai acid), dar cred ca azi am cam neglijat aspectul asta, pt ca n-a mai avut febra.
Am reusit sa dau si de doctor care a zis tot asa sa continui cu antibioticul si sa-i dau Biotic, o chestie cu fermenti lactici pt diareea respectiva. Si Nidoflor la fund. Nu Jecozinc.

Dar eu nu inteleg o chestie, daca e o infectie virala, cum mi-au zis doctorii astia, de ce i-au prescirs antibiotic care e pt infectiile bacteriene?

Multumesc foarte mult pentru raspunsurile rapide!!!

Voi le-ati dat fier la bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela, nu-i mai da suc de portocale daca re diaree...da-i Sprite sau 7 Up (contin mineralele pe care el le pierde datorita deshidratarii).
Aici nu se da fier..pentru ca se administreaza formula imbunatatita cu fier, cereale imbunatatite cu fier....si tot asa....De aceea eu sint inca cu formula, si o voi pastra asa cum am zis si dupa un an.....si mai putin adepata mincarurilor gatite de voi..pentru a fii sigura ca nu voi avea probleme cu rahitismul sau anemia...Un copil gras...nu inseamna neaparat ca este si sanatos....poate foarte bine sa fie distrofic...am vazut bb umflatei..si ei erau anemici datorita greselilor de alimentatie...
So...nu se da fier decit daca se preleveaza singe si se constata o anemie feripriva...dar se consuma alimente cu supliment de fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetele eu nu ma stresam ca se trage Alexu de putzica,stiu ca e normal,eu ma stresam cu pampersii ca vorba Roxanei mai face vreo iritatie,vreo infectie ceva si aia mi-ar mai lipsi acum...
Mitzule sanatate multa la bebelica,lasa-l in pace cu papa daca nu vrea,dar hidrateaza-l bine....Sprite sau 7up e excelent!
Azi am fost in vizita la Nicole si dnul Alex a binevoit sa vina singur in picoare la mami lui multi multi pasi...intre timp eu si Nicole abia rasuflam de frica sa nu se sperie si sa-si dea drumul in fund cum face de obicei dupa vreo 4-5 pasi....e ca un robotel cum merge.....
Mai vroiam sa va zic ceva dar cred ca neuronul imi joaca feste....tot mai dese...uit de la mana pana la gura....mi-oi reveni la batranete,cine stie?
Deci revin cand imi aduc aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc fetele frumoase. Gata plec, intr-o ora am interviul.
Va pup si va doresc o seara excelenta si o noapte linistita.(ca ultimele 5 ale Oliviei).
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Dau si eu un raport scurt, ca am avut o zi lunga si mai dureaza
Liliana, multa, multa bafta, sa ne povestesti cum a fost. Si nu uita, noi suntem prietenele tale virtuale si ne intereseaza si ce faci tu, nu numai Adeluta.
Mitzura, of, of, saracutul Tudor! Si Stefi pune capul jos, inca nu mi-am dat seama daca se alinta sau se odihneste. Sta un pic, cat sa o mangai pe spate si apoi iar pleaca in patru labe. Iar cu mancatul este din cauza boli, poate il doare si gatul cand inghite. Pupici multi lui Tudor!
Olivia, felicitari pentru noptile dormite. Pupici lui Luca cumintelu!
Adina si Andreea (_s) felicitari pentru baieti plimbareti!
Kro, bine ai venit! Eu abia acum am observat ca avem o mamica noua printre noi.
Felicia si Andreea (philip), ati fost la doctor? Ce v-a spus?
Nu stiu cine intreba de regrese, dar sa stiti ca am citit ca este normal la aceasta varsta sa observam regrese. Asa ca nu va ingrijorati.
La noi azi o fost o vreme mizerabila, a plouat toata dupa-amiaza, dar noi tot am iesit un pic afara. In continuare face un pic de greva a foamei, inca sper sa-i treaca.

Noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Hey..am vazut-o pe Stefi...hi,hi..exact asa doarme si Luca ..tocmai ce intrebasem cine mai doarme in pozitie mahomedana?
Adina ce mai face Nicole? Felicitari pentru "cupilul umblator"....

Mergi la inceput

Olivia daca pozitia mahomedana e aia cu fundu-n sus sa stii ca si Alex doarme asa...rar cand se intoarce pe spate sau pe-o parte...cum or putea dormi asa...habar nu am
Si al meu baiat pune capu pe jos sau pe canapea,sau pe umarul meu...dar am observat ca face chestia asta cand i-e cald sau somnic...
Olivia ce sa faca Nicole....oricum e putin mai bine daca se poate spune asa ceva,a inceput sa mai zambeasca la poznele astora mici,o mai vad zambind cand se maimutareste sau se alinta Alex al meu....chiar vorbeam cu ea si ziceam ca daca nu era Andreea sa o mai deconecteze si sa mai uite....era mai rau.....incercam sa stam cat mai mult impreuna si sa povestim ca sa uite...de gandit oricum se gandeste la mama ei,dar asta o sa o faca intotdeauna.
Maine avem 11 lunisoare....are mama baiat mare....mai nou umbla,face caca la olita...ce mai il pot duce la gradinita

Mergi la inceput

De uitat oricum nu o sa uite niciodata.....chiar il duci la gradinita...ca parca spuneai ca te reintorci la job...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A adormit in sfarsit. Doamne ce am tras in seara asta. A facut caca de 4 ori in decurs de o ora. Tot cate putin, nici macar nu are aspect de diaree, dar foarte acid. Are rana la fundulet. Degeaba i-am dat si cu Maalox, Nidoflor, ca facea iar si stergea tot. Acum l-am lasat sa doarma cu funduletul gol, ceea ce inseamna ca la noapte ne chinuim iar cu schimbatul .
N-am reusit sa-l fac sa bea nici Smecta, nici ceai de menta. Doar Bioticul acela.

Olivia, sucul de portocale i l-am dat ieri cand nu avea diaree si pt ca trebuia sa-i dau chestii cu vit C. Cat despre fier si gatit, Tudor inca bea 4 biberoane de lapte pe zi, cam 600 de ml, formula cu fier. De gatit ii gatesc piure de legume si uneori gris sau orez cu lapte si cam atat, plus cate o supica.

Oricum azi, m-am simtit la capatul puterilor. N-a mai fost demult asa de rau, decat poate cand era foarte mic si avea colici si eram foarte obosita.

Mergi la inceput

NUUUUUUUU!Ma intorc la job pe 10 iulie dar Alex o sa ramana acasa cand sunt eu la munca cu tati al lui,sa vada si el cum e sa stai cu un mik terorist atatea ore.Avem noroc ca lucrand in acelasi loc si in ture(de ex daca eu lucrez azi de la 8-19 maine lucreaza Dan tot asa si eu sunt acasa si invers....doua saptamani o sa fie mai incurcat ca suntem de noapte si va trebui sa-l luam dupa noi la munca si sa-l preia celalalt cand facem schimbu de tura)
Am incercat sa-l las cu matusa dar nu vrea nici acum sa stea cu ea asa ca am hotarat eu de comun acord si fara drept de impotrivire din partea lui ca o sa stea el cu copilul ca sa nu-l chinuim si sa-i stricam bunatate de program ce-l are.Asa ca de vreo doua saptamani Dan a intrat in "training"...el i face baie seara,el i face laptele si i da sa pape,el il imbraca,el il culca....mie-mi convine asa...ca stiu ca e bine ingrijit,si mai ales Dan are o rabdare infioratoareeeeeeee...nu stiu cum poate sa fie asa de calm si bland(na ca acum il si laud).La amiaza la fel,el se ocupa acum cand e liber de papa si de nani,dimineata il mai scutesc...il mai las sa doarma pana ma duc la munci ca dupa aia gata,trezirea la 8jumate noua!
Sunt curioasa cat o sa reziste,hahaha...cand m-o suna ca vine el la servici in locul meu si sa stau eu acasa mai mult(si asta imi convine ca vara e nebunie la noi)
Hai ca m-am intinssssss...se plictisesc fetele

Mergi la inceput