Bebelusi de iulie-august 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
BLUE ANGEL spune:
ahaaaa, Andreea mi-am adus aminte ...multam fain de ideea cu Maalox-ul ..a functionat de minune !
Adela , pupam dulce si sper sa treaca repede perioada asta
Monica , multa sanatate !
revin
Pufuleescu iar o smotoceste pe Sabrina de pe coperta ![]()
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
simona, ma bucur ca ti-a folosit...si mie atunci cand am avut nevoie. chiar, mitzu, poti incerca si asta
philip
&andreea
mitzura spune:
Si sirul belelor nu s-a terminat. Nu vreau sa va impovarez dar cer si eu sfatul.
Azi m-am bucurat ca n-a mai facut febra...macar atat. Si a fost destul de vesel. Dar se pare ca tolereaza rau antibioticul asta (Augmentin). N-a mancat toata ziua decat 250 de lapte si un biscuite, altceva n-a vrut nimic. Face caca acid si s-a iritat ingrozitor. Si toate astea adunate au facut ca spre seara sa fie foarte slabit, se impiedica in mers, si dupa cum v-am spus punea foarte des capul jos, pe pat sau pe podea, probabil ca sa se odihneasca. Foarte iritabil si marait si palid.
Si culmea a fost acum o juma de ora cand l-am pus in pat pt ca aproape adormise cu capul pe umarul meu, l-am pus intr-o parte si ii dadeam sa bea lapte si dintr-o data am vazut cum i se ingalbeneste o manuta, pana s-a facut ca de ceara, parca nu mai avea sange in ea. Am crezut ca innebunesc. A durat foarte putin, i-am schimbat repede pozitia si si-a revenit la culoare. Si am zis ca o fi fost din cauza ca statea pe ea. Dar acum ma tot gandesc ca poate e un simptom pt altceva. O fi vreo anemie, sau din cauza slabiciunii de la boala, sau ce? Poate cele ce aveti cunostinte medicale imi puteti da o idee.
A, si ziceti-mi, ce parere aveti, sa-i opresc antibioticul? Ca e clar ca inapetenta si scaunul acid sunt de la el. I-am dat 3 zile (6 doze). E chiar asa de batuta in cuie perioada aia de 5 zile? (ca atat mi-a zis doctorita sa-i dau). Deja efectele secundare pun serios in umbra beneficiile.
philip spune:
mitzu, si pupi a facut diaree, dar dr mi-a spus sa nu-i intrerup tratamentul pana nu termin sticluta cu antibiotic. in schimb, mi-a recomnadat sa-i dau jumatate de pliculet de smecta si si-a revenit. oricum, nu te lua dupa mine, cere parerea unui medic.
philip
&andreea
roxanaz spune:
'seara buna.
Mitzu, asa face si Patrick, dar cind ii e cald. adica se intinde ca broasca pe gresie. despre antibiotic, DA, trebuie luat minim 5 zile, altfel ii dai degeaba. incearca cu smecta, ceai de menta si solutia de maalox, cum zicea Andreea. sanatate! din cite stiu eu (si OLivia sa ma contrazica) ingalbenirea manutzei e de la slabiciunea cauzata de boala - dar poate fi si semn de deshidratare....gresesc?
Liliana, muuuulta bafta!!! tinem pumnii si de apartament, dar mai ales ptr interviu!!!!
OLivia, wow....5 nopti la rind?? felicitari si sa o tineti tot asa!
ma duc la meci....ca maninca Pavel bataie![]()
va pupam si va dorim o noapte linistita si o zi frumoasa schimbului III!!!
kim222 spune:
Mitzu nu intrerupe antibioticul..vad ca deja ti-au spus fetele ce poti face pt diaree. Tine-l si cit mai mult in funduletul gol...Eu cu miina ....ce sa zic ..daca stea pe ea..atunci aia a fost cauza... Eu sincer nu cred ca a ajuns sa se anemieze....asa cum am tot repetat...hidratate si iar hidratare..nu-l obliga sa manince..o sa sa-si revina cit ai zice peste..nu ma fiti asa stresate de greutatea copilului...
Andreea sa ne spui ce-a zis medicul...
mitzura spune:
Soacra-mea ma innebuneste sa-i dau la fund cu Jecozinc. Ce parere aveti, credeti ca ajuta? Sau ii fac mai rau?
kim222 spune:
Iuliana intelesesem ca este congenital..dar uneori si asta se rezolva in timp si de la sine....daca nu se rezolva atunci se intervine chirurgical pina la virsta de 2 ani.