Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Amely, daca ai ramas o data insarcinata, inseamna ca nu ai probleme cu trompele, mie asa mi se pare logic. dar la o laparo se pot vedea multe. Si ce s-a intamplat cu sarcina din decembrie? ai pierdut-o? din ce motive? Recuperarea dupa laparo iti spun eu ca e foarte scurta. daca te gandesti la prestare, noi am facut-o imediat dupa iesirea din spital. Inciziile sunt foarte mici si se inchid foarte repede. succes si nu dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy22 spune:

Cate o pentru fiecare fata dragutza de pe DC.
Liliana merci mult pt informatii. Am reusit in sfarsit sa dau de asistenta dr M la cabinetul particular si m-am programat pentru o monitorizare marti la 12.45. Nu stiu ce ar putea sa vada, pentru ca voi fi in ziua a 7 dupa CM dar macar sa o cunosc si sa imi spuna cand sa vin la spital si ce analize sa incep. Si dupa aia, o sa o bombardez eu cu intrebarile...ca am o mie...
Azi dimineatza am fost sa imi fac fsh, lh, estradiol si prolactina (ziua a 3-a dupa CM)sper ca le-am retinut bine ca oricum le-am facut din proprie initiativa . Rezultatele le va citi tot Dr M sau ma trimite la altcineva?
Amely merci mult pt urari si sper ca "dubla" monitorizare sa-ti fie cu noroc.
Eu am o trompa care imi face probleme (cat de mari, probabil ca voi afla). Luna asta cred ca ma asteapta o HSG pe care sper sa o fac la Sp Militar (de care apartin) ca sa nu platesc prea mult. Cat despre doctorita la care am fost pana acum, in afara de secretie si PAP altceva nu mi-a dat de facut. Noroc cu DC ca m-am mai luminat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely eu am facut monitorizari din ianuarie pina in aprilie..la mine problema era ovulatia pe stinga unde trompa era mai proasta, dar cred ca si o monitorizare destul de defectuoasa, pina in luna in care am ramas..eu nu cred ca se impune curind laparo la tine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Buna fete dragi! Cata sa stai cumintica in pat sa nu-l deranjezi pe BB! Da, il admir pe Dr. T, asa tre'sa fie toti!
MRL iti tin pumnii sa fie cu ochisori de data asta!
Si tuturor fetelor le urez concediu placut, sa se odihneasca, ca... nu stii de unde sare iepurele!
Pupici tuturor!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da, Crocus, din pacate am pierdut-o la inceputul lui febr. (90% cauze genetice). In principiu si tu si Cata aveti dreptate, mai ales ca atunci cand am ramas, ovulasem pe dreapta, unde stiu ca am trompa mai proasta (de la HSG), deci totusi se poate... Da' cred ca daca nu am nici un rezultat lunile astea, o sa recurg si la laparo, mai ales ca nu e prea complicat...
Emy, cred ca M. o sa stea de vorba cu tine, sigur se va uita pe rezultate (apropo, tu unde ti-ai facut analizele hormonale? ca as vrea si eu sa le fac) si te va chema probabil si in ziua 10 sau 11 la monitorizare. Bafta multa!
Carmen, Musete, Veronici, Roxee, voi ce noutati aveti?
pe toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat Amely, te-as intreba si cate sapt. aveai dar nu te mai intreb ca incep sa ma sperii. Trebuie sa ai incredere ca vei ramane, daca s-a intamplat o data se va intampla sigur si a doua oara. Capul sus.
Un weekend frumos pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy22 spune:

Amely eu mi-am facut analizele la Medicover (de fapt langa ei, la Laboratorul Synevo) de langa Eroilor. Aici mi s-a parut cel mai ieftin. FSH, LH si Estradiol au costat fiecare cate 24 RON iar Prolactina 27 RON (m-am smecherit de cand cu leii astia "grei"). Le-am facut dimineata si sunt gata joi. Si nu am stat deloc la coada.

Mergi la inceput

'Neata fetele! si o saptamana excelenta, chiar daca e cam ploioasa vremea, e numa' buna de... stat acasica si...
Multam' Emy , deci inteleg ca in jur de un mil. - un mil. si ceva toate...ca eu cu RON inca nu... ma-ntelegi? pai e bine, bafta multa, la rezultate, sa fie OK !.
Crocus, era saptamana 7-a, insa tu nu ai nici un motiv sa te sperii, la mine au fost un complex de factori, raceala cu care mi-a debutat sarcina, stresul pe care l-am avut in perioada aia cu examene (inclusiv auditul de la servici) sigur nu mi-a facut nici el bine... fiind la inceputul sarcinii, am trecut mai usor peste, mai ales ca a fost prima, poate daca as mai fi pierdut inca 1-2 inainte, era un motiv de ingrijorare... Tu ai grija de tine si totul va fi OK, si sarcina usoara!
Liliana, tu ce faci? nu cumva ai trecut la si noua nu ne spui nimic? si tie si te asteptam cu vesti bune!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna ziua fetele mele dragi! Tare dor mi-a fost de voi! Am intrat sa va salut si ard de nerabdare sa citesc ce ati mai facut! Sper sa gasesc numai vesti bune!
Va pup pe toate- toate

Teodora

Mergi la inceput

Bine ai venit, Teo scumpica , sper ca v-ati odihnit amandoi in concediu, sa ne povestesti cum a fost!
Fetelor, eu sunt ziua 9-a DPO, e inca devreme, stiu, dar nu am nici un semn de implantare (sangerare, intepaturi), NIMIC! Sotul face deja misto de mine... cred ca el e cel mai realist... Nu stiu ce e cu mine luna asta, eu eram asa calma si rabdatoare... Ma mai intreaba si soacra-mea aseara: "voi ce faceti draga, n-aveti de gand, ca uite, trece timpul... nu zic, e bine sa va si distrati dar...". Dupa felul cum m-am uitat, cred ca si-a dat seama ca a spus o prostie, ca a dat-o repejor la-ntors. Practic, singura care imi intelege "of-ul" e mama... si voi. Si ma bucur din suflet ca am cui sa-l spun.

Mergi la inceput